Wazzz...
nos ha téged ez az 1-2centi zavar...
egye fene...
(egyébként olvasd csak el mégegyzser: ÉPPEN nem megy bele teljesen... gondolom ez ATOMnál nem 10cetnit jelent... bénagyerek)
de mondjuk aki roox nyeregcsövet rak bele, az lehet hogy nem nagyon akarja levágni..ha már annyi pézt adott érte... :-/
Pf
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Started by
MG
, 2002. January 29. 23:38
Posted 2002. March 06. - 15:20
Posted 2002. March 06. - 15:19
Posted 2002. March 06. - 15:18
gyaci kb 335-340mm belemegy az tuti... legalábbis amikor én rajta ültem akkor még belement...
vendég__*
Posted 2002. March 06. - 15:15
vendég__*
Azt kell hogy mondjam: de hüje vagy. Azt írta Atom bácsi, hogy a 350-es nyeregszár nem megy bele teljesen, NEM AZT ÍRTA, HOGY PL. 320MM MEGY BELE!! ÉS ENGEMET AZ ÉRDEKEL HOGY HÁNY MM MEGY BELE! AZ NEM ELÉG HOGY 350-NÉL KEVESEBB!!!!! Ez így már korrekt???
Posted 2002. March 06. - 15:13
Posted 2002. March 06. - 14:58
Te most komolyan nem érted, vagy csak kötekedsz?
(súlycsoportodnak megfelelõbe botlottál... ;D )
Ha max annyi tolható be, akkor MENNYI megy be??
HE?
(súlycsoportodnak megfelelõbe botlottál... ;D )
Ha max annyi tolható be, akkor MENNYI megy be??
HE?
vendég__*
Posted 2002. March 06. - 14:55
vendég__*
Parakám, te gondolkodjál egy kicsit!! Nem az érdekel hogy mi nem megy be, hanem hogy MENNYI megy be? Mi ebben a komplikált?
Posted 2002. March 06. - 14:51
gyacikám!
gondolkodj egy kicsit!
ha nem tolható be teljesen a 350mmes pálca, akkor max 340-349mm a betolható szakasz, nem?

Pf
gondolkodj egy kicsit!
ha nem tolható be teljesen a 350mmes pálca, akkor max 340-349mm a betolható szakasz, nem?
Pf
vendég__*
Posted 2002. March 06. - 14:49
vendég__*
a lényeg: hány mm a vázba betolható szakasz hossza??
Posted 2002. March 06. - 14:47
Pontosan ezt írják:
"...jelenlegi állapotában a 350es csövet nem lehet leengedni tövig a csövet..."
Pf...
"...jelenlegi állapotában a 350es csövet nem lehet leengedni tövig a csövet..."
Pf...
Posted 2002. March 06. - 14:45
vendég__*
Posted 2002. March 06. - 14:40
vendég__*
Valaki megtudná nekem mondani pontosan azt, hogy a Ruckuson a nyeregszár bõvítmény mijen hosszú a váz nyeregcsövében?? Vagyis mijen méjen lehet beledugni a nyeregszárat ütközésig.
Posted 2002. March 06. - 14:22
Posted 2002. March 06. - 03:45
Na had szoljek be(le) en is! 
En eletem elso Ruckusat X-vert Dc vel lattam, szerintem az ugy illik is hozza
vagy egy sima X-Vert (nekem az lesz a Yasec-omba ;D ;D ;D ;D ;D )
Ha valaki mar Psilo-ra gyujt probaljon meg 2002eset venni, az mar az uj tomitesekkel jon , a regiek folynak :-/
Egyebkent az SL-nek van sima es Disc valtozata, amin csak t.fek konzol van
Shiver SC-t meg minek, draga es a Psilo sokkal merevebb
A legkiralyabb szerintem az uj Fox Vanilla RLC , identol Lopes papa is azzal nyomja (meg SUV kerekkel
) csak brutal ara van
na csoki
vadkan
En eletem elso Ruckusat X-vert Dc vel lattam, szerintem az ugy illik is hozza
vagy egy sima X-Vert (nekem az lesz a Yasec-omba ;D ;D ;D ;D ;D )
Ha valaki mar Psilo-ra gyujt probaljon meg 2002eset venni, az mar az uj tomitesekkel jon , a regiek folynak :-/
Egyebkent az SL-nek van sima es Disc valtozata, amin csak t.fek konzol van
Shiver SC-t meg minek, draga es a Psilo sokkal merevebb
A legkiralyabb szerintem az uj Fox Vanilla RLC , identol Lopes papa is azzal nyomja (meg SUV kerekkel
na csoki
vadkan
Posted 2002. March 05. - 17:19
vendég__*
Posted 2002. March 05. - 16:24
vendég__*
Posted 2002. March 05. - 16:19
vendég__*
Posted 2002. March 05. - 15:42
vendég__*
Hejj földim, én se aszzontam, hogy te asszontad !! Figyelmedbe ajánlom hogy elõször asztat írtam, hogy mijen jól néz majd ki 1 duplavállassal, aztán szinte mellékesen hogy még valszeg bírja is a duplavállast. Jujj de figyelmetlen vagyol!! ;D
Posted 2002. March 05. - 08:47
gyaci koma nem aszontam h nem bírja... hanem h nem teccik!!!
ez egyéni szoc problem... szal érezd magad vele jól ha neked ez kell!
és minden elismerésem az új gépedhez, biztos vagyok benne hogy frankó lesz
ez egyéni szoc problem... szal érezd magad vele jól ha neked ez kell!
és minden elismerésem az új gépedhez, biztos vagyok benne hogy frankó lesz
vendég__*
Posted 2002. March 05. - 08:11
vendég__*
hejj duplavállasutálók!! Nem tom közületek hányan láttátok a februári német Bike-ot, de vótt benne egy 4 fõs bringás társaság akik csináltak a kert végében egy maszek ugri-bugri pályát. Az egyik arcnak Marzo Jr.T. volt berakva a Ruckushoz igencsak hasonlító gépbe. Kurva jól nézett ki!
Plusz megkérdeztem Gizmo mestert és Yasec mestert is, hogy szerintük kibírja-é a váz a duplavállasból eredõ plusz igénybevételt és asszonták hogy igen.
Ha megfelelõen könnyû duplavállast találsz, akkor nyugottan mehet bele. Az enyimé (Judy XLC, hozsána a Probike-nak!!) 2,1kg, könnyebb mint pár szimplavállas, és eddig nem mondhatok rá egy rossz szót se, nagyon merev, bírja a kiképzést. (amúgy dunsztom sincs hogyan hozták ki ijen kevés anyagból ijen merevre....)
Plusz megkérdeztem Gizmo mestert és Yasec mestert is, hogy szerintük kibírja-é a váz a duplavállasból eredõ plusz igénybevételt és asszonták hogy igen.
Ha megfelelõen könnyû duplavállast találsz, akkor nyugottan mehet bele. Az enyimé (Judy XLC, hozsána a Probike-nak!!) 2,1kg, könnyebb mint pár szimplavállas, és eddig nem mondhatok rá egy rossz szót se, nagyon merev, bírja a kiképzést. (amúgy dunsztom sincs hogyan hozták ki ijen kevés anyagból ijen merevre....)

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top