Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Ruckus

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
313 replies to this topic

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
MG! Mi ez a f*sz VITRIN szöveg, ne kezdd megint, mert berágok! Ellentétben veled én nem próbálom feszegetni saját és a biciglim maximumát: élni és élni hagyni bazz!   >:(

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Régebben volt szó Zokes telókról, kb az a kép maradt meg bennem, hogy nem ultra király, de nem is a szar kategória. Próbálj rákeresni a fórumon vagy nem tudom  :-/ .

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Szerintetek a Zokes jó teló? Nemengedi nagyon a levegõt meg ilyenek, kimozogja az utat? Nagyon nehéz? Jó lenne tudni mert a szimplavállas 50 moha. A Judy SL meg 80 szóval..... Viszont a Judy RS ami nagyobb márka. Ha tehetném PSYLO SL-t vennék  >:(  :D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Ras, ezt próbáld meg Gyacinak is elmagyarázni  ;D ;D .

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Andix egyetértek a Ruckus Ruckusosisba nem aló duplavállas cucc... idétlenül néz ki...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
MG! Hétvégén láttam egy srácot Hoowhaval és jól nézett ki a cucc. De az övé szimplavállas volt! Ha tudsz olyat szerezni, azt vedd meg, mert tényleg nagyon jól néz ki, masszív. Ha nincs, én a duplavállas helyett a Judy SL-t raknám be.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Szerintetek 2002-es ROCKSHOX JUDY SL(8-10cm) vagy ZOKES HOOWHA DH duplavállas(13cm) legyen a teló. Duplavállas nagyon idétlen lenne e Ruckusba? Pénteken megyek bp-re a vázért.  ;D ;D ;D

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
VAn egy komplett ruckus, ha kell valakinek.JODA

b

b

törzsvendég

• fórumtag
  • 665 posts
van egy M-es ruckus váz még tavalyi design (xtr szürke) a speedmetalban, hátha érdekel valakit  ;)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Találtam 1 képet a telórol: Feltöltött kép

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Mi a véleményetek a Zokes Hoowha Dh telórol? (olaj/levegõ visszaút csillapítás, 13 cm út 7075 alu villanyak, alu becsúszószár teflonozva) Szerintetek? Nekem nagyon tetszik

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
XT 9-es koszorút nekem már sikerült elgörbiteni mászás közbeni váltással. szóval annyira azért nem megaerõs, vigyázni kell rá... de legalább nem kopós fajta. kalapáccsal pedig simán javitható..  :)

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Hali!

A SRAM 9.0 fogsorral kapcsolatban csak annyit szólnék hozzá, hogy cc-re (súlya miatt) nagyon sirály, de az XT-tõl messze elmarad erõsségben. Az LX-et meg én se használnám durvulásra (DH,DS,Trial), de csak hosszadalmas ciklikus kifárasztás után mondhatnánk el igazából, hogy melyik (lett volna) a jobb.
Ellenben ha Deore-t akarsz venni, van egy 2001-es kicsit használtan. Ha érdekel, eladó.

Mike

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Zookes Hoowha DH telórol mi a vélemény esetleg tapasztalat. Ennek asszem létezik szimplavállas tesója is. Arrol mit tudtok? Szerintetek a Sram 9.0 fogaskoszorú jobb mint a deore. Úgyirtem kopásálóbb? LXrol azt olvastam valahol hogy kicsit rugalmas meg kopik mint állat. ::)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hali skacok!

A PSYLO SL kapcsán hozzászólnék, én ilyennel nyomatom már egy jó ideje. VAN rajta V-fék rögzítési lehetõség, legalábbis az enyémen.... ;)
Meg is kínlódtam vele, mire kikönyörögtem onnan ;D
mert hát ugye hogynézki a 203-as HAYEShez... ;D
Egyébként überfasza kis cucc, csak szét ne szedd, mert 165000000 alkatrész van benne és mire összelegózod... Na én egyszer szétszedtem, olajcsere végett. (Maradt egy vödör cucc belõle.. ;D ;D)
A rúgóútja állítható 80mm-tõl 125 mm-ig és ezt tényleg ki is mozogja. EASTON becsúszók, Mg külsõszár, és valami brutális érzékenység tartozik a nagyon kellemetes súlyához.
Annyi betegsége van, hogy egy pöttyet rugalmas, és mindíg cicereg a tárcsa véle.
De mindenkinek ajánlom, aki eléggé el van eresztve, mert CC-tõl a Frreride-ig mindenre jó!

Ja és nagyon szép fehér színe van!!!! ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
8) kipróbáljuk-e?
hehe...
le se szállok róla... ;D

Pf...
Téminuszpárnap!!! ;D

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Igaz.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
ZORG: Valahol azt olvastam hogy 73-as monoblock kell a ruckusba. Igaz ez?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
kormányszarv 800Ft/pár

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Zookes Hoowha DH: 13 centi, 70 000 forint.Tök jó. :* :-* :-* 8) 8) 8)