Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
GT Ruckus
Indította
MG
, 2002. január 29. 23:38
Írta 2002. március 11. - 09:23
Írta 2002. március 10. - 16:34
Írta 2002. március 07. - 20:30
Írta 2002. március 07. - 20:11
vendég__*
Írta 2002. március 07. - 07:50
vendég__*
MG
Egy bajom van a nyeregszárakkal: nem tudok szerezni ebben a tetves városban 31,6-ost. Mikor rákérdeztem hogy mijent tunnának hozni, ojan viziókat tápláltak belém hogy Acor, B+, Sherpa, talán a jobbak közül Ritchey.
Na most figyelembe véve, hogy tulajdonképpen esetemben nem is nyereg szára a lényeges, hanem a fej (mivel alig van kihúzva a szár, vagyis kicsi erõkar->kicsi nyomtaék->kicsi feszültség), akkor célszerûbbnek láttam olyat venni, aminek ez a része is bivaly. Lásd:RooX. Egy nagy bazi CNC-zet 7020-as aluból kireszelt tömb. Ráadásul 2 csavaros. Nem eccer ferdült elõ hogy megficcent alattam a nyereg leérkezéskor, hiába húztam meg izomból.
Ez a Syncros speciel mijen fejkiképzésû és anyagú?
Egy bajom van a nyeregszárakkal: nem tudok szerezni ebben a tetves városban 31,6-ost. Mikor rákérdeztem hogy mijent tunnának hozni, ojan viziókat tápláltak belém hogy Acor, B+, Sherpa, talán a jobbak közül Ritchey.
Na most figyelembe véve, hogy tulajdonképpen esetemben nem is nyereg szára a lényeges, hanem a fej (mivel alig van kihúzva a szár, vagyis kicsi erõkar->kicsi nyomtaék->kicsi feszültség), akkor célszerûbbnek láttam olyat venni, aminek ez a része is bivaly. Lásd:RooX. Egy nagy bazi CNC-zet 7020-as aluból kireszelt tömb. Ráadásul 2 csavaros. Nem eccer ferdült elõ hogy megficcent alattam a nyereg leérkezéskor, hiába húztam meg izomból.
Ez a Syncros speciel mijen fejkiképzésû és anyagú?
vendég__*
Írta 2002. március 07. - 07:45
vendég__*
A Launch Padról adalék a forgalmazótól (Mali, a gyengébbek kedvéért...):
"A Launch Pad egy elég tagbaszakadt nyereg (kb. másfélszer olyan hosszú, mint a Full Throttle) és bár Te elég nagy legény vagy, ez formailag tényleg egy DH nyereg, tehát hosszú és lapos (combbal-térddel is tudod irányítani a bringát, de ülni csak rövidebb távon nagyon kényelmes), tehát a megoldás jelen esetben a Full Throttle. Amúgy ezek nem gélesek (saját tapasztalatom, hogy a gélbetétek néha egy idõ után becsomósodnak), hanem egy spéci szivacsbetét van bennük. A kevlárbevonatú oldal nagyobb biztonságot ad, mint a sima szövet, vagy bõr, de persze ezt sem sziklán-szánkózásra találták ki, úgyhogy csak csínján az arcrahullással!"
Szóval nem DH-ra és hosszabb freeride-ra inkább a Full Throttle a megoldás én is ijent veszek! ;D
"A Launch Pad egy elég tagbaszakadt nyereg (kb. másfélszer olyan hosszú, mint a Full Throttle) és bár Te elég nagy legény vagy, ez formailag tényleg egy DH nyereg, tehát hosszú és lapos (combbal-térddel is tudod irányítani a bringát, de ülni csak rövidebb távon nagyon kényelmes), tehát a megoldás jelen esetben a Full Throttle. Amúgy ezek nem gélesek (saját tapasztalatom, hogy a gélbetétek néha egy idõ után becsomósodnak), hanem egy spéci szivacsbetét van bennük. A kevlárbevonatú oldal nagyobb biztonságot ad, mint a sima szövet, vagy bõr, de persze ezt sem sziklán-szánkózásra találták ki, úgyhogy csak csínján az arcrahullással!"
Szóval nem DH-ra és hosszabb freeride-ra inkább a Full Throttle a megoldás én is ijent veszek! ;D
Írta 2002. március 06. - 20:25
Írta 2002. március 06. - 20:10
Ez a nyereg nekem tuti lenne,bár ki tud még valami jó fotel fílínges és brutál erõs nyereget???Mert nekem sikerült a nyócvan kilós popómmal a vuelta bomber dh nyergemet haza vágni! :'( :'(
Írta 2002. március 06. - 20:02
Ez a nyereg nagyobb ám, mint amekkorának gondolod látatlanban ;D . Nagyon jó ez is, de én inkább a másik Funn-t venném, és Gyaci is ;D . Amúgy Gyaci-t ne szidjátok, tudjátok, õ maximalista, és "nehéz" ;D eset. Nyeregben jó árban vannak még esetleg az SDG freeride nyergek.
Írta 2002. március 06. - 19:25
na fiukák: nagyon gizda voltál Parafereee. Én megértem Gyaci de szerintem úgyse akarod csutkára kihúzni a nycsövet szóval ha levágsz belõle. És miért gáz ha levágod a végét? Én egy Nyeregszár "SYNCROS 31,6 /GT Ruckus/ 8 380 FT"-osat fogok venni a Speedmetalban. Nem vexek ROOX-on minek. 31,6os nyeregcsõvet nem fogsz elhajtogatni meg nem CC-zni akarsz vele gondolom ;D szóval nemlátom értelmét. Mi a véleményetek a FUNN Launch Pad-rol? Ja és a FOX telót forgalmazzák magyarországon? És mennyibe kerül kb?
Írta 2002. március 06. - 18:09
Ez 350 az Mes ruckusra vonatkozott, és Gyaci L-est akar venni, abba még 1-2-3 cm biztos belefér...
Írta 2002. március 06. - 17:28
vendég__*
Írta 2002. március 06. - 15:41
vendég__*
áá nem akarom betolni teljesen, én azt szeretm ha ülök a nyergen akkor enyhén hajlított térddel leér a talpam a földre. ennek a verziónak kellene teljesülnie fûrészelés és káromkodás nélkül.... :-X
Írta 2002. március 06. - 15:37
mérés nélkül ha full bele akarod tolni akkor szerintem igen... (de ez csak Pistabácsi saccometriáján alapul...)
vendég__*
Írta 2002. március 06. - 15:34
vendég__*
A lényeg, miért is kell ez nekem ennyire pontosan: ahogy Para is monta RooX nyeregszárat veszek (betolható hossz 380mm) és azt szeretném elõre kitanálni hogy meg kell-e mecceni azt a nyeregszárat (amit igen sajnálnék), vagy sem.
vendég__*
Írta 2002. március 06. - 15:31
vendég__*
Jujj Ras ez kemény volt. KI MONDTA HOGY MM-RE PONTOSAN KELL???
Nekem annyi kellene hogy 250 és 255 mm között MÉRVE!!! Nem egy olyan béljóslás szerû, hogy nem megy bele a 350-es csõ, aminek fingunk sincs mekkora becsúszó mérete, ha a 350 a teljes hossza. De lehet hogy a 350 nem is teljes hossza, hanem becsúszóhossza, akkor viszont....stb-stb-stb.
Asszem mosmá érthetõ hogy mi a bús ördögöt is szerettem volna megtudni, de nem gondoltam bele hogy ez ekkora értelmezési problémát okoz nekünk. Ahh.... :'(
Nekem annyi kellene hogy 250 és 255 mm között MÉRVE!!! Nem egy olyan béljóslás szerû, hogy nem megy bele a 350-es csõ, aminek fingunk sincs mekkora becsúszó mérete, ha a 350 a teljes hossza. De lehet hogy a 350 nem is teljes hossza, hanem becsúszóhossza, akkor viszont....stb-stb-stb.
Asszem mosmá érthetõ hogy mi a bús ördögöt is szerettem volna megtudni, de nem gondoltam bele hogy ez ekkora értelmezési problémát okoz nekünk. Ahh.... :'(
Írta 2002. március 06. - 15:26
gyaci én nem értelek igazából... (de biztos én vagyok a nagyon hüje)
miért kell neked femtométerre pontosan hogy mennyi???
miért kell neked femtométerre pontosan hogy mennyi???
Írta 2002. március 06. - 15:23
vendég__*
Írta 2002. március 06. - 15:23
vendég__*
okey para, feladom, látom nem érted. hagyjuk, majd lemérem én valaki alatt.... :-[
vendég__*
Írta 2002. március 06. - 15:22
vendég__*
okey, ez má valami. de nekem pontosan, lemért eredmény kellene! ez is okey??
Ha megkérdem valakitõl hogy mekkora annak az XY hajtómûnek a karhossza, nem azt várom hogy kb.170mm, mer attó még az lehet 160,165,170,175. Ugyanígy ez a kb. 335-340mm szintén lehet akármi is valójában.
Ha megkérdem valakitõl hogy mekkora annak az XY hajtómûnek a karhossza, nem azt várom hogy kb.170mm, mer attó még az lehet 160,165,170,175. Ugyanígy ez a kb. 335-340mm szintén lehet akármi is valójában.

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére