Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Ruckus

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
313 replies to this topic

dandee

dandee

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Halli bocsi a megjegyzésért de a Ruckus akciósan 79900  amúgy asszem 125-140 között van...
És ugye valamiért akciós az akciós......

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Vole ne viccelj!!! A Grossmann 160eFt!!!! AZ 2 db Ruckus!!...
Amúgy kint volt a 2002es Hitec Dual is, na az is nagyon süti.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Ras: ez véletlenül lemaradt  ::)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Ma megyek BP-re. Holnap délelõtt Berguson :D M-es re cseréltetem ki. Ha már vexek 1 80ezres vázat akkor legyen a méretem. NEM? Na kenyér mindenkinek.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
csak úgy kétszerannyi...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Teljes mértékben egyetértek Vole-val. És nem is sokkal drágább.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hat sracok nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sokkal jobban tetszik a Grossman Project Dual vaz. Szerintem szazszor jobb mint a Ruckus.
A Sport kiallitason megnezhetitek.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Fogtam a kezemben REPEDT Ruckust!

Ja, az MG-ét, télleg zsír...

S-es Ruckus RulleZ!

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Én 178cm vagyok nekem is Mes kellet volna....
  nem olyan nagy amugy a kölömbség
     és a kisseb váz talán merevebb is.... ??? ;)  szerintem egy hoszabb üléscsõ(+stucni)és tul van tárgyalva a dolog.... ;D ;D ;D ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Hali!

Nemtom a Bikkben mekkora Ruckust teszteltek, de én elég hülyén éreztem magam rajta a 185 cm-mel. Ahogy Kempelen megjegyezte, elég "zsebzsötem" nekem a váz... Én M-esre tippelek egyébként. Szal az S-ses szentem elég aprólék lehet, ami DS-re okés, mondjuk DH-ra is...habár azért ez ugye merev... :-/

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
HI! Szerintetek jó lenne nekem Mes ruckus helyett S-es? a felsõcsõ 2 cm-el rövidebb meg 1 cm-el alacsonyíabb az egész. 183cm magas vagyok. és ds/dhra kell. Szerintetek?

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Ked ves MG
ide írok hogy más is láthassa!
szó nélkül kicserélték csak egy bibi volt hogy az enyém Mes volt és csak Ses volt a raktáron... >:( :( :'(
       a kerom jelenlegi helyzetérõl pedig a kinek mien keroja van.....ba olvashatsz :(

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
-nekem az elsõ RUCUSom gyárilag el volt ba..va!!!meg vilt nyomva a monoblokja meg az elsõ lógó tényleg lógott (a made in Tájván ról ne is beszéljünk)
 szerintem ahogy szarbakercsizet a GT elkezdték okádani a vázakat, pár kezelést nem is csináltak rajta........(elvégre ha nincs GT már nem is kell vissza cserélni!!!)-gondolom én....
   Tájvani bérmunkával semmi bajom..... az AUDI TT se szidjuk pedig az idehaza készült.....
  egy-egy márka azért jó amellet hogy a reklámot meg a fönök vacsiját megfizeted a termékkel,mert tudhatod hogy a világ bármely pontján is rakják össze azt lemeozzák vagyis folyamatos minõségellenõrzés mellet termelik az adott anyavállalat mérnökeinek felügyelete mellet. ??? ??? :) ;)

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Lenne 1 kérdésem: szerintetek miért akciós a Ruckus? Nekem van 5letem. Ugyanis ma délután ragasztgatom le a lyukakat a kicsikében és észreveszem hogy a hátsó támvilla a felsõ heggesztésután el van törve. Megnézem a másikoldalon ott meg úgy néz ki mintha eltört volna és anyagot húztak volna rá. Utánna nézegetem tözetesebben, tiszta ideg vagyok és észreveszem hogy bevan horpadva a láncvilla is. Szóval [glow=red,2,300]törött RUCKUS[/glow] FASZA. Vixem vissza tavasziszünetben. Utánna olvasom a bikmakk tesztet: "A gyártó külön felhívja a figyelmünket, hogy ez a váz bizony nem sörös doboz falvastagságú csövekbõl készült" "Nagyon profi bicajosnak kell ahhoz lenni, hogy elérd a gép határait" Szerzek digi fényképezõt és holnap jönnek a képek.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Rulez FSA-t az még ocslóbb is. Vagy láttam most Ringlét 12eFt körül az is jó lehet.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Rátaláltam, ez jó lex nekem: Ultimax Xtreme Pro Monoblokk
(ISIS)

Kovácsolt CrMo üreges tengely ISIS tengelyvéggel
Dupla zárt ipari csapágyak
Hidegen kovácsolt alu csészék
Angol menet (1,37”x24T)
Csapágyház szélessége: 68mm v. 73mm
Tengelyhossz: 68x108, 68x113, 68x118,
73x113, 73x118 mm
Súly:       225g
Feltöltött kép Mekkorába kell a ruckusba? 73x113?118mm? Ja és szerintetek a WTB Momentum Grease Guard zsírzógombos kcsapágyhoz jár valami zsírozó izé? Vagy inkább vegyek valami ruéez FSA-t?

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
FSA-k kínálatát nézd át! www.biker.hu címen megtalálod árakkal együtt. Van persze 73as is.

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Milyen Isisdrive-os monoblockot vegyek? A TruvativDH-t fikázták ???

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
az m-es vázba 28 cmnyi nyeregcsõ fér :) ittvan a vázam és nagyon zsííííír  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
MG

Ruckus?? Mert akkó mérjed má lécci a betolható nyeregszár hoszt!!

Én is ajánlom a Truvativ Hussefelt Rock Guard-ot, én is ojant vettem, bár még nem volt mibe bexerelni.