Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

GT Ruckus

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
313 replies to this topic

vendég__*

vendég__*
  • vendég
MG

Má bocsi, de a belinkelt Ruckus képe fentebb az Hans Rey-é ha jól emléxem. A honlapján láttam uezt a képet -talán-....  :-/ Bár most akárhogy keresem má nincs fent neki Ruckus.....
Rájötté má mik azok a plusz alkatrészek amiket a zacsiban adták?? Ha nem, akkó írd má le pontosan mik azok, hátha rágyöszünk közös erõvel.

Gyaci

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
HALI! Gondoltátok volna hogy a ruckus szó mit jelent: Feltöltött kép

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
73x113 vagy 73x118 mm -es monblock kell a ruckusba? Már van elsõ-hátsó váltóm, vázam jövõ hétvégén telóm. Kezd öxxeállni.

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Az elsõnek brutális a színe! De azért Répa rulleZ!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
Nagyon "fos" mind a 2!  ;D ;D ;D

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
HI! A FAT TIRE FURY-t akitõl töltöm northshore-os ilyen váza van: Feltöltött kép A haverjának meg ilyen: Feltöltött kép

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
-92e FT<<< ;D ;) ::)
  ja rákérdezhetek???

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
HI! Kicsit mákom van sikerült ezt egy kicsivel olcsóbban +szerezni: Feltöltött kép  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
A Grossmann péntek reggel lemondta a látogatást, sajnos, egyébként tényleg úgy volt, hogy itt lesz!

Morty_Mike

Morty_Mike

törzsvendég

• fórumtag
  • 529 posts
GT RuleZ! Hajrá MG!

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
JA mondjuk nem is és 140-et vagy mennyi volt anno. NEM?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Itthonvagyok. Kicserélték zogszónélkül a ruckus-t. Szereztek nekem M-eset, és ehez már volt nyeregszorító is meg dobozba volt, én nyitottam ki :) Vixont van 1 kérdésem: Adtak hozzá 1 kis zacsiban 2 db csavart, 3 hézagológyûrût meg 1 mûanyag kis bizbaszt GT logóval és a kizbaszon van 2 lyuk a csavaroknak. Hová kell ez? Ja és ha valaki +mondja nekem hogy tioga cuccost hol lehet szerezni m.o.-on annak örülnék.

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Félve jegyzem meg, hogy szerintem a Ruckus ára vevõbutítás. Arra gondolok, hogy elkezdték árulni száznemtomhányezerért, aztán akciósan hetvenakárhányért. És azóta is mindenhol annyi, ráadásul a Velotrade-es árlistán, amit a Bikkmakkhoz adtak is kb. nyolcvanért szerepel és szó sincs akcióról.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Endroo, a Heavy Tools Bulldog van 100 felett árban, nekem a HT Dualra 70et mondtak az arcok. Amúgy a régi HT Dual is 83eFt volt, szóval ennek is hasonló ára kell, hogy legyen.
Elég meglepõ a Grossman súlya.. Mondjuk a HT Dual nekem most nagyon megtetszett, úgyhogy hajlok rá, hogy olyan legyen.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Grossmann

Dual: 2,3 kg - 159.990,-
Freerider: 3,5 kg - 375.990,-
Downhill: 5,2 kg - 588.900,-

Ja és a HiTec duál is 100 fölött van, ha jól emlékszem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ugye??
Eleg komoly.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Mondasssz valamit...  ;D Érdekes, hogy sugárban csak 1 centi külöbség van a 2 fajta kerék között.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hat, egy halando ember arra gondolhat, hogy az egyik a normal /26/, a masik pedig a 24 -es kerekhez valo fektuskehez van.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Pénteken kint voltam a sporton, és asszem egy pillanatra láttam egy rosszarcú ( ;D ;D ;D ) "Tibor" nevû egyént ólálkodni az Illmatic részlegnél. Láttam a Grossmannt is, kis idõ után azért az állam felszedtem a padlóról, de kicsit drága. Ruckust MOSTmár én sem veszek. Amúgy a HT Dual 70eFt felé van úgy tudom. Mondjuk a Grossman csövei kegyetlen átmérõt kaptak, és mondjuk a súlyra is kiváncsi lennék. A 2 féktüskét meg mi nem értettük, hogy hogy müxik, meg mire való?!!??

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
MAr megbocsass, de ha egymas melle rakod a ket vazat / Grossman - Ruckus/, akkor igencsak elojon a kulonbseg, nameg Dandee kollega mar megelozott az akcios megjegyzest illetoleg. Mar nem azert, hogy kotozkodjek, de mar most van torott ruckus!! Meg GT -t amugy sem vennek egy darabig. A hi-tec dual vazzal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy akkor mar meginkabb megfontolando a Grossman. Azert eleg meggyozo heggesztesek vannak rajta, meg 2 fektuske. Ja, es ha nem hiszel a szemednek, akkor holnap nezz ki a kiallitasra, mert ugy nez ki, hogy eljon holnap a Grossman ceg gazdaja, aki kitalalta a dolgokat. Tobbek kozott nemet DH es Dual bajnok, valamint a vilagkupakon is jeleskedett korabban.