Hallottam hogy nagyon regen meg volt jobbos meg balos tarcsafek. Az agyon es a villan is mindket oldalt volt felfogato szem....
Van egy ket DHs aki ezt kihasznalja... olyan cuccok kerulnek ki a sufnibol hogy ihaj ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Sport Kiállítás 2002
Indította
iljicS
, 2002. február 13. 20:25
Írta 2002. április 07. - 01:47

Írta 2002. április 07. - 00:28

Lehet,hogy ezért gyártja a HOPE a dupla tárcsát elõre.Csak bírjad küllõvel:)
Üdv:Thommey
Írta 2002. április 06. - 23:30

Egy tandemen a tárcsa sem sokat segít nagyobb sebességnél szerintem. Legalábbis nem sokáig bírná a kerék.
Írta 2002. április 06. - 23:18

Szerintem a bringán ülõk nem érik már azt meg,hogy leamortizálódjanak a fékpofák:)
Írta 2002. április 06. - 01:13

Írta 2002. április 06. - 00:37

Hát én egy tandemet csak tárcsafékkel mernék elképzelni.A többi megoldás halálra van ítélve,és ez most véresen komoly is lehet!!
vendég_Charon_*
Írta 2002. április 05. - 11:24

Biza!
Nem marslakók, hanem néhány ügyes zöld emberke (BOCS Zöld! ;D) az Alfa-Centauriról... ;D
Nem marslakók, hanem néhány ügyes zöld emberke (BOCS Zöld! ;D) az Alfa-Centauriról... ;D
Írta 2002. április 05. - 09:53

Írta 2002. április 05. - 00:39

Morati hihetetlen, így nem lehet heggeszteni, szerintem nem is õk csinálják, hanem marslakók fáziskiegyenlítõs plazmafúziós lézerfluxus kamrákban.
Írta 2002. április 04. - 19:19

Írta 2002. április 04. - 19:16

Bizony! Szerinted se lehetne megállni vele? Mert lehet hogy hülyeségeket beszélek!
Beg
Beg
Írta 2002. április 04. - 19:10

Írta 2002. április 04. - 12:26

Scwinnéktõl, nekem legjobban a három (3)személyes "tandem" tetszett!
Elöl egy, hátul 2db csapos Logan V-fékkel!
Szerintem, ha erre ráül 3 (még ha csak 60kg-os) egyén, akkor is biztos a halál az elsõ lejtõ-kanyar kombinációban! Mert, hogy csak a fa/fal/szakadék állítja meg õket az tuti!
Érdekes konstrukció!
Beg
Elöl egy, hátul 2db csapos Logan V-fékkel!
Szerintem, ha erre ráül 3 (még ha csak 60kg-os) egyén, akkor is biztos a halál az elsõ lejtõ-kanyar kombinációban! Mert, hogy csak a fa/fal/szakadék állítja meg õket az tuti!
Érdekes konstrukció!

Beg
Írta 2002. április 04. - 10:22

Ahoy!
nagyon jó, holgy felkerült a schwinn képe...
nem tudom ki mennyire nézegette õket meg, de szerintem nagyon kép zavarban van vki... vagy Én, vagy Õk...
a belinkelt képen pont a zavaros váz látszik az elõtérben... egy yoke-os váz... ahogy megláttam egybõl rákattantam... kár volt... kezdeti mosollyom lelankadft, ahogy a váz elejét is volt szerencsém megvizslatni... sehol egy felül hegesztés...erõsítés...könnyû kis csatlakozások...kicsi homlokcsõ...
egy szóval detto, mint a cc-s váz...
DE AKKOR MINEK A YOKE??
Mert Én úgy tudom, hogy a yoke-olás a hátsó rész, illetve a támvilla-középagy csatlakozásának erõsítése céljából van alakalmazva... de akkor már az elejét is hasonló erõsségûre kellett volna gyártani, nem?
aztán meglehet, hogy csak Én vagyok képzavarban, és ez az összeállítás így jó, ahogy...
(megjegyzem, nem csak ez az egy kép zavaros megoldás volt schwinn-éknél...)
Na mind1...
csõváz és hátszél..
Paraferee voltam...
nagyon jó, holgy felkerült a schwinn képe...
nem tudom ki mennyire nézegette õket meg, de szerintem nagyon kép zavarban van vki... vagy Én, vagy Õk...
a belinkelt képen pont a zavaros váz látszik az elõtérben... egy yoke-os váz... ahogy megláttam egybõl rákattantam... kár volt... kezdeti mosollyom lelankadft, ahogy a váz elejét is volt szerencsém megvizslatni... sehol egy felül hegesztés...erõsítés...könnyû kis csatlakozások...kicsi homlokcsõ...
egy szóval detto, mint a cc-s váz...
DE AKKOR MINEK A YOKE??
Mert Én úgy tudom, hogy a yoke-olás a hátsó rész, illetve a támvilla-középagy csatlakozásának erõsítése céljából van alakalmazva... de akkor már az elejét is hasonló erõsségûre kellett volna gyártani, nem?
aztán meglehet, hogy csak Én vagyok képzavarban, és ez az összeállítás így jó, ahogy...
(megjegyzem, nem csak ez az egy kép zavaros megoldás volt schwinn-éknél...)
Na mind1...
csõváz és hátszél..
Paraferee voltam...
Írta 2002. április 03. - 18:39

az igért képek, ha túl nagy majd Pf intézkedik 
zOrg's bike v0.7

egy pihenõ gép az ugribugri terembõl

Grossman freeride és dh gép, nem túl jó a kép, élõben naon szép naon jó

schwinn ala natur

és két eredeti méretû kép linkje:
elsõ a haenbrink teló és féktesztpad, másikon a morati részlete. 1024es háttérnek még jó mindkettõ
http://kep.tar.hu/b7...s/pic811016.jpg
http://kep.tar.hu/b7...s/pic811022.jpg
uff

zOrg's bike v0.7

egy pihenõ gép az ugribugri terembõl

Grossman freeride és dh gép, nem túl jó a kép, élõben naon szép naon jó

schwinn ala natur

és két eredeti méretû kép linkje:
elsõ a haenbrink teló és féktesztpad, másikon a morati részlete. 1024es háttérnek még jó mindkettõ

http://kep.tar.hu/b7...s/pic811016.jpg
http://kep.tar.hu/b7...s/pic811022.jpg
uff
Írta 2002. április 03. - 13:10

Bár én is voltam (sajnos nem Balibaval) de úgy látszik elbambúltam. Miféle DH agy? A tavaji télleg jobb volt.
Írta 2002. március 28. - 12:02

Meg kéne tudni ki forgamazza nálunk ezeket a Pointokat!!! HA forgalmazza valaki egyátalán!!! Vagy ha nem akkor azt kéne megtudni hol lehet a legközelebb kapni a határhoz!!!
Írta 2002. március 28. - 11:10

Mi az a záros határidõ? Komolyan érdekelne a tárcsás elsõ-hátsó agy, meg a láncvezetõis, de csak akkor, ha annyiba kerül(esetleg kevesebbe...) mint a honlapon. Egyébként figyeltétek a 26x3.0 collos külsõt?
Írta 2002. március 26. - 21:39

Szevasztok!
Csatlakoznék za elõttem felszólalókhoz: nem volt nagy durr. a tavalyi jobb volt!! (szerintem)
És ne gondoljatok tolakodónak DE: mégegyszer nem tud valaki valamit janika villájárol hogy lehet-e kapni mennyiért? és hogy milyen hosszu???
köszi
Csatlakoznék za elõttem felszólalókhoz: nem volt nagy durr. a tavalyi jobb volt!! (szerintem)
És ne gondoljatok tolakodónak DE: mégegyszer nem tud valaki valamit janika villájárol hogy lehet-e kapni mennyiért? és hogy milyen hosszu???
köszi
Írta 2002. március 26. - 21:13