;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Garda-tó
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 03:45
Írta 2002. február 05. - 02:27

Írta 2002. február 04. - 21:19

Te valoszinuleg a `Balaton` nevo falura gondolsz, ami Bp -tol keletre van. Mi a a Balatonrol mint allovozrol beszeltunk szerintem, es persze annak kornyekerol. Az arak mar csatlakoztak az uniohoz!!!
Írta 2002. február 04. - 18:14

Hát nemtom ti a Balaton melyik részén voltatok, de szerintem Pestnél olcsóbb. A kaja kinn legalább duplája az itteninek.
Írta 2002. február 04. - 00:08

Zed: köszke, én is jól tudom, hogy a Balcsi mennyire el van szállva. Az utazással kapcsolatban: Ti Klagenfurt-Villach vagy Salzburg fele mentetek?
Az éttermekkel egyébként nekem is voltak kellemes tapasztalataim, inkább hazulról hozok konzervet, meg hamuban sült májashurkát... 8)
Morty Mike
Az éttermekkel egyébként nekem is voltak kellemes tapasztalataim, inkább hazulról hozok konzervet, meg hamuban sült májashurkát... 8)
Morty Mike
Írta 2002. február 03. - 23:53

Május 2-5 az idõpont. Morty Mike, a relatív olcsóság nem csak relatív, a Balaton sem olcsóbb, sõt...
Az egyetlen részlet ami megdrágítja az a benya, ami nem kevés. És nem elég hogy kajáltatni kell a verdát, de még az autópályadíj is hozzáadódik, ami az osztrákoknál szinte semmi, de olaszban ká sok. Mi hárman voltunk lent, így az utazási költség kicsit volt 20 lepadõ alatt koponyánként. Ja és a kajálást a közértbõl oldjátok meg, mert ha éttermeztek, akkor téleg sokba kerülhet. Ezek a drága digók majdnem ugyanannyit számoltak a kólára, mint a pizzára, majdnem leesett az állunk amikor kihozták a számlát! Ezt az egy alkalmat leszámítva minden este fõzõcskéztünk.
Az egyetlen részlet ami megdrágítja az a benya, ami nem kevés. És nem elég hogy kajáltatni kell a verdát, de még az autópályadíj is hozzáadódik, ami az osztrákoknál szinte semmi, de olaszban ká sok. Mi hárman voltunk lent, így az utazási költség kicsit volt 20 lepadõ alatt koponyánként. Ja és a kajálást a közértbõl oldjátok meg, mert ha éttermeztek, akkor téleg sokba kerülhet. Ezek a drága digók majdnem ugyanannyit számoltak a kólára, mint a pizzára, majdnem leesett az állunk amikor kihozták a számlát! Ezt az egy alkalmat leszámítva minden este fõzõcskéztünk.
Írta 2002. február 03. - 11:34

Írta 2002. február 03. - 00:29

Totál dátumfüggõ az egész, de hogy nagy BULI lesz, az beztos. ;D
Sacc/kb. hányan jösztök? ??? Mert nincs közel, és relatív olcsóság ide vagy oda, magyaroknak drága.
Morty Mike
Sacc/kb. hányan jösztök? ??? Mert nincs közel, és relatív olcsóság ide vagy oda, magyaroknak drága.

Morty Mike
Írta 2002. február 02. - 20:30

Akkor szervezzünk!!!
Pl.: mikor lesz pontosan dátumra ? ? ? Hogy jutnánk le ? ? ? Hányan mennénk ? ? ?
Pl.: mikor lesz pontosan dátumra ? ? ? Hogy jutnánk le ? ? ? Hányan mennénk ? ? ?
Írta 2002. február 02. - 20:18

www.lakegarda.com, de van még egy rakás más oldal is, ahol fel vannak sorolva a tó körüli szálláslehetõségek, pl a www.gardalake.com, amirõl sajnos hiányzik a legtöbb Riva/Torbole körüli szállás. Mindenképp Riva/Torbole-i kempingek, vagy apartmanok közül érdemes válogatni. Pozor! A kempingek árai majnem egész évben változatlanok, az apartmanok viszont szezonban megfizethetetlenek, a fesztivál idején viszont elég korrektek. Rengeteg lehetõség van, és személy szerint a Camping Al Lago-t tudom ajánlani, ez egy kis családi vállalkozás korrekt árakkal és jó szervízzel (mi naponta kivertük a biztosítékot, de nem haragudtak érte). Bõvebb info a www.campingallago.com oldalon. Ja, mindenképpen foglaljátok le a szállást emilben, és ne az uccsó pillanatban, mert könnyen hoppon maradhattok.
Írta 2002. február 02. - 14:41

Írta 2002. február 02. - 01:16

Írta 2002. február 02. - 00:13

Mi lenne, ha mennénk sokan jófejemberek és együtt betyárkodnánk a brigantik.
lcs
lcs
Írta 2002. február 01. - 23:12

Írta 2001. június 02. - 03:45