Én is lehet mennék pár baráttommal eszközöket tudtok adni??????? Meg merre van az a17. ker?? Én 16. ba lakok onnan messze????? És vanvalami kis lejtõcske a területen?????? BOccs a sok kérdésért.
ssst
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dual-FourCross Pálya készül
Indította
bobby
, 2002. január 19. 01:03
Írta 2002. január 19. - 17:46

Írta 2002. január 19. - 15:44

Bár a távolság kérdéses, ha tudod, a pontos helyet írd le, és akkor megnézem térképen.
Anndix
Anndix
Írta 2002. január 19. - 15:38

Írta 2002. január 19. - 14:18

KIRÁLY!!!
Én jövök!!!!
Csak egy kicsit bõvebbet nem tudnál érni a helyrõ ?! Azaz arról hogy kell oda menni ? ? ?
Vagy valami közeli helyet, hogy hogyan jutunk oda ? ? ?
De jövök épateni sz tuti!!!! ;D
Én jövök!!!!

Csak egy kicsit bõvebbet nem tudnál érni a helyrõ ?! Azaz arról hogy kell oda menni ? ? ?
Vagy valami közeli helyet, hogy hogyan jutunk oda ? ? ?
De jövök épateni sz tuti!!!! ;D
Írta 2002. január 19. - 01:03

Dual és BMX cross-osok figyelem!
E felhívás inkább a 17.kerület, és környékiekhez szól. Ugyanis a 17.kerületben található Rauch horgásztó közelben pályát szeretnénk építeni. Van 8000m2 -nyi területünk, és kb 500m3 föld. Annyi a bökkenõ, hogy eddig nyolcan (8) vagyunk, és egy pálya építéséhez több kéz és láb + persze fej kéne! És az egyik lényeges rész: ez nem egy cég vagy vállalat kezdeményezése, hanem pár bringásé. Szóval, ha érdekel, és szívesen jönnél dolgozni és utánna használni, akoor hívj fel, és megbeszélünk mindent! Vagy írj ide, vagy vagy E-mailt (bala@interware.hu)
Üdv.: Balázs
0620-4313206
E felhívás inkább a 17.kerület, és környékiekhez szól. Ugyanis a 17.kerületben található Rauch horgásztó közelben pályát szeretnénk építeni. Van 8000m2 -nyi területünk, és kb 500m3 föld. Annyi a bökkenõ, hogy eddig nyolcan (8) vagyunk, és egy pálya építéséhez több kéz és láb + persze fej kéne! És az egyik lényeges rész: ez nem egy cég vagy vállalat kezdeményezése, hanem pár bringásé. Szóval, ha érdekel, és szívesen jönnél dolgozni és utánna használni, akoor hívj fel, és megbeszélünk mindent! Vagy írj ide, vagy vagy E-mailt (bala@interware.hu)
Üdv.: Balázs
0620-4313206