Jelentkezz be Regisztrálj
HármasHatárHegy
Írta 2010. május 30. - 13:45
Írta 2010. május 30. - 13:26
A kovetkezo kerdessel fodulnek hozzatok. A jov. het vegen azaz jun 4-5-6-an mennek fel bringazni a hhh-kornyekere es erdekelne , hogy milyen allapotban vannak a bringas utvonalak, turistautak stb. nagyon szet van azva vagy bringazhato? Segitseget elore is koszonom.
Írta 2010. április 21. - 22:22
más: végül akkor BPen nem lehet legálisan DHnak használható pályát találni?
That's all folks!
160 mm-es Avid tárcsa eladó
Írta 2010. február 27. - 18:09
Írta 2009. október 13. - 15:22
Ennyire nem jó a helyzet, mert csak az õszi évadot pár edzõversenyét engedélyeztettük, de tény, hogy lehetett velük beszélni.
Továbbá. Az akkor általunk elkezdett tárgyalásokat most már az MMTBSZSZ és az MTFSZ Tájékozódási Kerékpáros Bizottsága közösen viszi tovább, ha a DH-sok megegyezést akarnak, inkább ehhez csatlakozzanak, már csak azért is, mert sportszervezetileg az elõbbihez tartoznak. Célunk, hogy jövõre már kialakuljon egy általános terephasználati megegyezés Bp. környékérõl, amelyben a DH egyelõre csak elméleti síkon szerepel, fõleg mert egyelõre nem találtuk meg velük a kapcsolatot.
Köszönöm! Ezért írtam, amit írtam. Nem akarok/fogok egyedül "partizánkodni".
Sajnos a szakágunk eléggé hányatatott sorsú.
De segítek szívesen ebben, ha tudok!
Írta 2009. október 13. - 11:48
Sokan vagytok?Tettetek valamit ezért?
Amikor a természetõrök "elkaptak" minket (tájbringásokat) akkor pár nap múlva leültünk velük beszélgetni,elmondtuk az érveinket pro-kontra.Elértük hogy edzhetünk a HHH,János-hegy,Hárshegy környékén.
Ti kire vártok? Egymásra?
Ennyire nem jó a helyzet, mert csak az õszi évadot pár edzõversenyét engedélyeztettük, de tény, hogy lehetett velük beszélni.
Továbbá. Az akkor általunk elkezdett tárgyalásokat most már az MMTBSZSZ és az MTFSZ Tájékozódási Kerékpáros Bizottsága közösen viszi tovább, ha a DH-sok megegyezést akarnak, inkább ehhez csatlakozzanak, már csak azért is, mert sportszervezetileg az elõbbihez tartoznak. Célunk, hogy jövõre már kialakuljon egy általános terephasználati megegyezés Bp. környékérõl, amelyben a DH egyelõre csak elméleti síkon szerepel, fõleg mert egyelõre nem találtuk meg velük a kapcsolatot.
Írta 2009. október 13. - 09:33
Amúgy nem régóta vagyok Bp-n, így még nem ismerek sok mindenkit, ezért írtam, hogy inknább csatlakoznék. Én kész vagyok tenni is, nem a sült galambra várok.
Írta 2009. október 12. - 19:33
valami megoldás csak lesz, mert ez így nem lesz jó! szerintem elég sokan vagyunk ahhoz, hogy legyen néhány engedélyezett pályánk, csak lépni kéne valamit, én benne vagyok az ezzel kapcsolatos kezdeményezésekbe
Sokan vagytok?Tettetek valamit ezért?
Amikor a természetõrök "elkaptak" minket (tájbringásokat) akkor pár nap múlva leültünk velük beszélgetni,elmondtuk az érveinket pro-kontra.Elértük hogy edzhetünk a HHH,János-hegy,Hárshegy környékén.
Ti kire vártok? Egymásra?
Írta 2009. október 12. - 18:26
amugy a temaval kapcsolatban a Turak Magyarorszagon topicban volt mar szo boven.
Írta 2009. október 12. - 16:59
ez sajnálatos, fõleg, hogy nem csak mi vagyunk a "ludasak"
valami megoldás csak lesz, mert ez így nem lesz jó! szerintem elég sokan vagyunk ahhoz, hogy legyen néhány engedélyezett pályánk, csak lépni kéne valamit, én benne vagyok az ezzel kapcsolatos kezdeményezésekbe
Írta 2009. október 12. - 15:24
...meg már a fórumot is, amit írunk, de komolyan!
ezert nem irom le, hogy hol van...
Írta 2009. október 12. - 14:24
...meg már a fórumot is, amit írunk, de komolyan!Igen csak a természetõrök figyelik már azt is.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. október 12. - 12:27
meg az arpad kilatotol a parkolo fele is van egy oldschool dh osveny, fenyos, nagysziklas, meredek.
Írta 2009. október 11. - 23:11
van am ott epitett dh palya is letoresekkel, dontott kanyarokkal, eldobokkal, step uppal ahogy kell...
Igen csak a természetõrök figyelik már azt is.
Írta 2009. október 11. - 19:27
Írta 2009. október 11. - 11:05
a paplanernyõsök felszálló helyéhez. A kis tisztáson jobbra fordulsz és
ott találsz egy ösvényt az erdõ szélén. Onnan már adódik egy-két kisebb lefelé a szint útig. Most nagyon csúszik a levelektõl!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. október 11. - 10:43
vendég_BluesD_*
Írta 2009. október 10. - 16:00
Én benne vagyok csak 12:00 elõtt ne induljunk jó?
Mégsem jó, ne hari nem érek rá.
Írta 2009. október 10. - 15:55
vendég_BluesD_*
Írta 2009. október 10. - 15:32
Én benne vagyok csak 12:00 elõtt ne induljunk jó?
Rendben. Találkozás a fogaskerekû aljában 12:00-kor?