Basszus.. Az nagyon korán van..Ha el akarnálak érni, akkor az nekem kb egy órával korábban kellene indulnom. Vagyis ha az optimális 6:30-at veszem, akkor 5-kor már fent kellene lennem.. Hmm, mostanában 1-2 körül fekszem, el lehet képzelni, hogy mi lenne belõlem..
Le tudja valaki írni, azt a Home-Virágosnyereg átvonalat úgy, hogy meg is találjam. Egyáltalán nem vagyok ismerõs Budán, azt sem tudom mirõl beszéltek..
Késõ délután lehet, hogy én is ki megyek, ha otthon nem változik semmi..
Na én csúszok a munkával. kb 17-17:30 között érek a Home-hoz.
Ha a Home-ig eltalálsz, akkor semmi gond. Onnan csak felfelé kell menni. Home után kb 130 méterre lesz egy elágazás [poros út]. Ott jobbra-balra el lehet menni, s felfelé. Egyértelmû végig felfelé. Aztán sokáig felfelé, majd felfelé
Utána megérkezel az utolsó házhoz, s bemegy felfelé egy kavicsos földútra a betonút. Még mindig nyílegyenesen a hegynek. Ez a szarabbik szakasz. Kb 250 m hosszú felfelé. Ha elérsz a tetejére, akkor egy betonutat keresztezel. Balra lesz az erdõalja utca. Követlenül a földút-betonút sarkán van a nyomós kút. Itt lehet frissiteni. A kúttal kicsit sréhen van egy kavicsos földút, ami felvezet a Virágosnyereghez. Azon végig tekerve feljutsz a Virágosnyeregig s az ottlévõ kocsmához.
Amúgy telefon mindig van nálam
Szal ha gondljátok.. Utána a Virágosnyeregtõl pihentetõ szakaszként az erdei sétányon szoktam menni ki a 3ashatárhegyi útig. Onnan fel a tetõre. Onnan meg altenativ utvonalak vannak.