Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bikeworld - Leogang
Indította
Endroo
, 2002. május 30. 20:13
Írta 2005. február 25. - 15:40

Sárga nincs is.. Piros van meg kék meg rövidujjú. Az nem kell. A honlapon mindegyik egy árban van, úgy értem a kék is meg a piros is (bazz, mintha szõke nõ lennék... a pirosat veszem, mert az megy a szememszinéhez
)

Írta 2005. február 25. - 15:40

hajrá tams:D
ajánlom hogy te is szerezz be megfelelõ öltözetet, mert az már DH pálya;)
ajánlom hogy te is szerezz be megfelelõ öltözetet, mert az már DH pálya;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 25. - 15:39

nekem csak lábszár meg térd nyavajam van (661 race kníí), meg buko. slussz. csak nem halok meg :-)
Írta 2005. február 25. - 15:38

Persze peat tervezte, de mégsem ebben megy;)
Ne vegyél kéket;)
Vedd a drágábbat vagy vedd meg az AXO protector jacket H nevû cuccot majd én is azt fogom.
Az véd.Van elõl is mûanyag védõje.
Ne vegyél kéket;)
Vedd a drágábbat vagy vedd meg az AXO protector jacket H nevû cuccot majd én is azt fogom.
Az véd.Van elõl is mûanyag védõje.
Írta 2005. február 25. - 15:37

Aha, az SP-1 asszem a kék. Steve Peat tervezte vagy mi...
Ja, és ez nem OFF, mert nagyon fontos a Bikeparkban..
Ja, és ez nem OFF, mert nagyon fontos a Bikeparkban..
Írta 2005. február 25. - 15:33

Az most nem tudom melyik, de annyit mondok a kéket ne vedd meg!!
Mert azon nincs felkarvédõ és az nagyon hasznos mert ha esel és beszorul alád vagy a bringa közé a felkarod roppan!!
a sárgát vagy a pirosat vedd.
Mert azon nincs felkarvédõ és az nagyon hasznos mert ha esel és beszorul alád vagy a bringa közé a felkarod roppan!!
a sárgát vagy a pirosat vedd.
Írta 2005. február 25. - 15:31

Okk.. kösz. Akkor most megnézem élõben. Én az SP1esre gondoltam, hogy az jó lenne.
Írta 2005. február 25. - 15:23

661 van és bírja a gyûrõdést tekintve hogy mióta megvan nagyot nem estem:D
elõtte meg;)
De volt már benne borulásom és semmit sem éreztem.
max 25 fok volt amiben teszteltem városban tekerni nem jó érzés benne fõleg ha a vesevédõt összekapcsolod, az ag egy extra meleg érzést.
De én ált úgy csinálom hogy kiterek harci díszben, aztán pólóra vetkõzök és csak mikor felért a fogas öltözök be.
Nyáron csak rajtam lesz de nem húzom nagyon össze és a fullface is lejön..persze lefelé minden fentvan megint.
Egyébként jól szellõzik már nem úgy mint egy dainese.
endroo:dobd ki;)
elõtte meg;)
De volt már benne borulásom és semmit sem éreztem.
max 25 fok volt amiben teszteltem városban tekerni nem jó érzés benne fõleg ha a vesevédõt összekapcsolod, az ag egy extra meleg érzést.
De én ált úgy csinálom hogy kiterek harci díszben, aztán pólóra vetkõzök és csak mikor felért a fogas öltözök be.
Nyáron csak rajtam lesz de nem húzom nagyon össze és a fullface is lejön..persze lefelé minden fentvan megint.
Egyébként jól szellõzik már nem úgy mint egy dainese.
endroo:dobd ki;)
Írta 2005. február 25. - 15:10

Jó de alkar/könyököm már van. Most azt dobjam ki? Még messze van a tavasz, majd kitalálom.
Írta 2005. február 25. - 15:07

Dig, neked 661 van? Hogy birja a gyûrõdést? Nem szakad? Nyáron nagyon bele lehet rohadni vagy csak kicsit?
Írta 2005. február 25. - 15:02

Van.
Nagyon is van.
bár ha beleállsz a földbe mint egy kapa akkor semmi sem ér semmit de ha hemperegsz meg ilyeneket akkor semmit sem érzel az esésbõl!
És fõleg a könyök/alkar és felkar védõ ér sokat!!
Nagyon is van.
bár ha beleállsz a földbe mint egy kapa akkor semmi sem ér semmit de ha hemperegsz meg ilyeneket akkor semmit sem érzel az esésbõl!
És fõleg a könyök/alkar és felkar védõ ér sokat!!
Írta 2005. február 25. - 14:46

Max megveheted jutányos áron;)
dobj priviben árat, de csak akkor érdekel ha még nem mostad ki. :lick:
bár valószínûbb, hogy veszek egy gerincvédõt a mostani cuccokhoz. van valami értelme a vállon lévõ mûanyagnak?
Írta 2005. február 25. - 14:34

Biztositás az alap... Nekem szerencsém volt a tengerentúlra látogatni, de vhogy a biztositás elfelejtõdött a nagy készülõdésben, és az elsõ reggel rögtön kinzó fogfájással ébredtem, még jó, hogy elmúlt és nem kellett fizetnem..
Protketort is veszünk, jó az! Megyek is ma a Superpole-ba, és jól megnézem elsõkörben.
Protketort is veszünk, jó az! Megyek is ma a Superpole-ba, és jól megnézem elsõkörben.
Írta 2005. február 25. - 14:27

Max megveheted jutányos áron;)
Írta 2005. február 25. - 14:23

Azért mondam, hogy kell mert piti pénz, viszont ha megfájdul a fogad, azt is fizetik. Ja meg a tetem hazaszállításást is.
majd nem adod el a 661, azt jól kölcsönadod nekem
majd nem adod el a 661, azt jól kölcsönadod nekem
Írta 2005. február 25. - 14:18

A hatarnal lehet biztositast kotni. Kb. 400 ft / nap. Nem veszes. Mi kotottunk mindig, szerencsere nem kellett hasznalni
Mert ti szarul mentek mi meg kúvajól:D
Na akkor kötünk és imádkozunk minden este;)
Írta 2005. február 25. - 14:16

A hatarnal lehet biztositast kotni. Kb. 400 ft / nap. Nem veszes. Mi kotottunk mindig, szerencsere nem kellett hasznalni

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. február 25. - 14:13

Képzeld mi lesz ha iljcsi megint helikopterezni akar;)
Bár reméljük senki sem akar;)
Úgyis fogunk esni ezért kell a védõ te meg endroo drága lehetõleg ruházz be protektorkabátba;)
Vagy legalább bérelj ott.
Bár reméljük senki sem akar;)
Úgyis fogunk esni ezért kell a védõ te meg endroo drága lehetõleg ruházz be protektorkabátba;)
Vagy legalább bérelj ott.
Írta 2005. február 25. - 14:11

Ja tényleg biztosítás is kell. anno 4 éve franciában 1 röntgen + 1 doboz fájdalomcsillapító + 1 pár mankó 175 ezer forint volt. És nem fogadták el az allianzos biztosításom, mert nem tudták milyen cég az, fizthettem ki kesben. kötsög franciák. jó hogy itthon szó nélkül perkált a biztosító, de ha nincs nálam ennyi lóvé akkor meg is dögölhettem volna
Írta 2005. február 25. - 13:33

Pedig bizitos jó érzés lehet, csak én leginkább az ujjaimat féltem esésnél..
Mert az szar ha törik..
Mert az szar ha törik..