Dede, Schladming. Saalbach-ot lanyos zavaromban irtam, ott az amator VB -van, az is fasza, de az lightosabb DH, inkabb tekeros.
A planai a felvono neve. En errol beszelek. Itt volt a vilagkupa. A felvononak 3 allomasa van, egy az aljan ahonnan indul, egy kozepen es egy fent. A vilagkupa palya a kozepetol jott, onnantol meg van egy ugyanakkora resz fent

Azert mondom hogy kemeny kicsit.
661- em van elado ha kell valakinek, asszem M-es. Kek. Es Dig-el nem ertek egyet, mert nekem a kek volt, bar nem estem olyan hude nagyokat, de soha nem ereztem semmit amikor ez rajtam volt.
Endroo, a aplya lejtese ha jol emlekszem atlag 30%. Vagy valami hasonlo. 1200m szintkulonbseg van benne a tetejetol az aljaig
A Planai -ra tudok majd olcsobban egy - ket jegyet nektek, majd szoljatok. Ha oda mentek akkor a szallas sem kerdeses, Gulyas Misi fele Bourdon haz. 13 euro / ej / fo, ha tobben mentek olcsobb. Ha tobbszor mentek megolcsobb. Masodszorra nekunk mar csak 10euro volt, es ebben benne volt az hogy a Misi kimosta a ruhainkat, es megszerelte a bringakat
Van X-Box, PS2, PC nettel, Darts, csocso asztal, es egy nagy konyha ahol minden van. En csak ajanlani tudom. Kozelebb is van, es egy het helyett kettot lehettek kint annyival olcsobb.
Tams, vedo nelkul inkabb ne. A kis Szedo tavaly majdnem ottmaradt az egyik oszlopnal vedoben! Oriasi mazlija volt, hogy azon az oszlopon volt vegig szivacs, es lepattant rola. Egy vedo ~ 25e, ennyit meger boven.
Jah, es a 4X palyan a nagyobb ugratokat ne vallaljatok be