Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bikeworld - Leogang
Indította
Endroo
, 2002. május 30. 20:13
Írta 2005. február 27. - 14:38

Írta 2005. február 27. - 14:36

dig: és a térded súrolta a betont? mármár a felni oldalán mentél?

Írta 2005. február 27. - 14:33

Azt hittem úgy csak a lányok ülnek a lóra. Bár azt sem értettem soha. :confused:
dig: várom már a pillanatot, mikor beszorul a hancurléced a himbakar alá
dig: várom már a pillanatot, mikor beszorul a hancurléced a himbakar alá

Írta 2005. február 27. - 14:31

Ha már off legyen kövér:a tündér vége után a betonon a nagy kanyarnál ültem már ki oldalra;)vicces váz a niko;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. február 27. - 14:29

pfujj 
nem a 2 lábad közé kell venni..hanem féloldalasan :-))
bláá

nem a 2 lábad közé kell venni..hanem féloldalasan :-))
bláá
Írta 2005. február 27. - 14:15

Írta 2005. február 27. - 13:44

Írta 2005. február 27. - 13:30

Hülye vagy a vázamra mindenki ráfér;)csak az én bringám visszük és mindig együtt megyünk.
Írta 2005. február 27. - 13:04

endrú.
biztos nem lesz baj azzal. csak a sebességed korlátozza talán. vagy ha nagyon nemjó, akkor felülsz dig elé a vázra;-)
biztos nem lesz baj azzal. csak a sebességed korlátozza talán. vagy ha nagyon nemjó, akkor felülsz dig elé a vázra;-)
Írta 2005. február 27. - 12:59

Köszi a válaszokat.
kicsit megerõsítettetek abban, hogy a mostani gépemmel nem nagyon kellene pattognom. :-)
de ezért is nézelõdök valami jo kis használt ösztelóson.
kicsit megerõsítettetek abban, hogy a mostani gépemmel nem nagyon kellene pattognom. :-)
de ezért is nézelõdök valami jo kis használt ösztelóson.
Írta 2005. február 27. - 12:46

Egyébként szerintem nem lesz baj a 130/140 konfiggal..A döngölt részeken elég a rázópadokba meg a gyökeres részekre meg nem hiszem hogy 70-el bunnyzva akarsz ugrani;)
Írta 2005. február 27. - 12:43

Minden bizonnyal pont most van 80-100 ezer forintom, amikor lakást vásárolunk. Marad a "gyári" konfig, max nagypapásan tekerek, vagy eljövök a felvonóval.
Írta 2005. február 27. - 12:31

Használtan nem halnál bele.....;)vagy tévedek iljics?
Szerintem ha már mindenáron villát akarsz venni akkor vegyél boxxit régit.
Azt 80-110 ig érulják plusz alku és az sem túl magas viszont olcsó és a kinti pályákhoz a 67 66 fokos fejcsõszög tökéletes!

Szerintem ha már mindenáron villát akarsz venni akkor vegyél boxxit régit.
Azt 80-110 ig érulják plusz alku és az sem túl magas viszont olcsó és a kinti pályákhoz a 67 66 fokos fejcsõszög tökéletes!
Írta 2005. február 27. - 12:25

Írta 2005. február 27. - 12:11

Majd személyes beszélgetésnél eldönt hogy hová.
A másik meg hogy a dorado 180 és a marzodnál nem sokkal lenne magasabb;)
A harmadik meg hogy akármivel le lehet jönni csak jobban jársz ha.
A másik meg hogy a dorado 180 és a marzodnál nem sokkal lenne magasabb;)
A harmadik meg hogy akármivel le lehet jönni csak jobban jársz ha.
Írta 2005. február 27. - 11:44

Mondjuk dig féltérdre ereszkedik ...De nem tudom mivel tudnál rávenni, hogy odaadjam...

Írta 2005. február 27. - 11:09

Nem állna benne bután, pici villa ez a Dorado ! (Sherman-omnál kisebb 1 centivel ! )
De nem tudom mivel tudnál rávenni, hogy odaadjam...
De nem tudom mivel tudnál rávenni, hogy odaadjam...

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. február 27. - 10:40

Elméletileg térítik a kórházi ellátásodat (ami egy kibaszottul húzos összeg), ha nem vagy szállítható, vagy életmentõ mûtét kell vagy ilyesmi. De ha nem vészes akkor nem héderezhetsz a kinti kórházban, hanem hazaszállítanak és itt kell gyógyulnod. A kisebb sérüléseket ellátják és kell róla számlát kérni. Nem tudom milyen felár van, mert mi nem mondtuk, hogy snowboardozni megyünk mégis kifizettek itthon mindent csak be kellet vinni a számlát meg a látleleteket. De lehet, hogy azóta változott a helyzet.
Szvsz még ráérünk eldönteni, hogy hova megyünk. De saalbach helyett inkább leo, mert nagyjából ugyanott van, tehát lé is ugyanannyi lenne kb. Schladming meg úgy néz ki hogy jóval olcsóbb. (mondjuk nekem mint miller frírájd arcnak tökmindegy). Tényleg iljics, kölcsönadhatnád a doradot addig, biztos nem állna bután a stinkyben.
200/140 az a király, majdnem mint merevvázzal.
Szvsz még ráérünk eldönteni, hogy hova megyünk. De saalbach helyett inkább leo, mert nagyjából ugyanott van, tehát lé is ugyanannyi lenne kb. Schladming meg úgy néz ki hogy jóval olcsóbb. (mondjuk nekem mint miller frírájd arcnak tökmindegy). Tényleg iljics, kölcsönadhatnád a doradot addig, biztos nem állna bután a stinkyben.

Írta 2005. február 26. - 23:36

Írta 2005. február 26. - 23:33

még nem törtem semmim (koppkoppkopp)
nincs is biztosításom
és nem is akarom törni semmim(koppkoppkopp)
szóval tényleges tapasztalataim nincsenek
nincs is biztosításom
és nem is akarom törni semmim(koppkoppkopp)
szóval tényleges tapasztalataim nincsenek
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda