Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Hali

Én is a gumikról szeretnék érdeklõdni?? hogy lesz ??
lehet sima gumival is menni? a szállást hogy értetted VOLE szombaton lenne az odamenés alvás és vasárnap vissza?
Ja és amatõrök is mehetnek?
dirtboy

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Én is ott leszek mindenképpen! Ezt nem lehet kihagyni! Akkor lesz külön kategória sima gumisoknak is?

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Yo!

Én megyek, ha esik ha nem. :)
Hurrá
Ja "melegítõt" viszek!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nekem vasárnap kosrámeccsem van... :-\

Ez idénynyitó, és illene negnyerni!!!

Jó versenyzést!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos,
Orommel tudatom mindenkivel, hogy megvan a fix. idopont. 100% hogy lesz verseny, megpedig a jovo het vasarnap.
2003-02-16 Vasarnap.

egyenlore sopronbol jon egy 15 fos tarsasag, es az osszes egyesuletet ertesitettek, ilevte akit meg nem, az folyamatban van. Vannak mar egy joparan akik jonnek. Kozuletek akkor ki jonne?? Kerlek jelezzetek, hogy hanyan jottok.
A helyszin pedig Keszthely. Szallaslehetoseg termeszetesen van tobb is.
Szerdaig jo lenne, ha mindenki megtudna, hogy tud -e jonni. Majd nezek valami vonatot, es akkor tudunk menni egyutt is akar. Ha valaki kocsival jonne, az szoljon, szivesen beszallok, ha beferek.. ;) ;D ;D ;D

Maul: nem tudom, hogy milyen hosszu a palya. Majd ott kiderul. Attol is fugg, hogy hogy vannak a kanyarok, meg ilyesmi. De nem hiszem, hogy ez a legfontosabb dolog.
Na egyenlore ennyi, ha valakinek kerdese van, azt varom..
;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akor mikor lesz a verseny holnap vagy jövõ vasárnap! Írjatok idõpontokat, mikor kinek jó!!! (nekem holnap is jó ;D ;D)
Ja és egyet értek majorral! Nekem is elvonási tüneteim vannak, meet már kurva rég voltam versenyen!
Ja és Vole, milyen hosszú lesz a pálya????

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Összedobom a verdát holnap szóval tõlem mehet!!! ;)

Elvonási tüneteim vannak szóval jó lenne egy verseny!!! :D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor most mi van lesz verseny????? ???Ha igen mikor! Az a meglátásom, hogy azért nem is látogatják az emberkék ezt a topicot, mert a fõlapon van hirdetve hogy elmarad! :'(Szóval le kéne azt szedni, és megírni, hogy mégis lesz, és akkor Mondj szerintem egy konkrét idõpontot Vole!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
De elvileg lehet a jovo heten, ha akarjatok. Pont ez a lenyeg, hogy toletek fugg.....de nem sokan jeleztek vissza....ha igy folytatodik, akkor nem lesz..
Nem tudom, hogy mekkora a palya, de eleg lesz a versenyhez, mert megneztek..

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Szerintem jkó ötlet! Nekem megfelelne! De nem kéne egy hetet halasztani hogy többen tudjanak róla???? Ja és mekkora a pálya??? ;D ;D

RobScabRóka

RobScabRóka

vendég

• fórumtag
  • 103 hozzászólás
Tutti esés...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ha egyszercsak odaadnák már a k***a vámosot a telómoat és összetudnám rakni a bicajt és tuti ott lennék!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Sracok!!!

Ha van ra igeny, akkor lehet meg verseny talan meg a heten is. Nemi utanajaras utan a szervezok talatak Keszthelyen egy jegpalyat, ahol meg lehet rendezni a versenyt.
A kerdes az, hogy megfelel -e nektek, ugyanis egy kicsit messzebb van, mint Balatonfured. (persze Bp. iranyabol nezve..)

Holnap kell visszajeleznem, hogy mit szoltok hozza.
Termeszetesen egy bizonyos letszamnak meg kell lennie. Azt ne kerdezzetek, hogy ez pontosan mennyi....
Szoval minel hamarabb jelezzetek itt, hogy hanyan jonnetek, es azt is, hogyha jonne veletek meg valaki..
Koszi, csao.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát sajna... :-[

Azért Vole nagyon köszi, hogy ilyen aktíva tájékoztattál minket!!! Nem rajtad múlt az biztos!!!

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos, nagyon sajnalom, de az ido nem nagyon kedvez nekunk... nagyon ugy nez ki, hogy iden mar nem lesz jegdual, mert eleg meleg van. Olvad a jeg..sajnos...
Szoval, ha valami csoda folytan bejonne valami hosszantarto nagy hideg, es meg lehet rendezni, akkor egybol szolok, de egyenlore ugy nez ki, hogy nem lesz.
Talan jovore..
:-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Megadom a Peti szamat, nala lehet erdeklodni, hogy milyen ott az ido, es lesz -e verseny..

Batyki Peter: 0630/411-32-41

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor lesz verseny vasárnap???

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
pesten olvadunk es az elkovetkezo napokra is hasonlo plusszokat josol a methu, es az e'dzs bona marta

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nálunk itt Szombathelyen jó hideg van mindig fagy ;D ;D, A Balatonon ugyanilyen jó a helyzet, vastagodik a jég ????? ???