Hali
Én is a gumikról szeretnék érdeklõdni?? hogy lesz ??
lehet sima gumival is menni? a szállást hogy értetted VOLE szombaton lenne az odamenés alvás és vasárnap vissza?
Ja és amatõrök is mehetnek?
dirtboy
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Jégduál
Indította
Vendég
, 2001. december 16. 16:54
Írta 2003. február 09. - 19:40
Írta 2003. február 09. - 18:37
Én is ott leszek mindenképpen! Ezt nem lehet kihagyni! Akkor lesz külön kategória sima gumisoknak is?
Írta 2003. február 09. - 18:34
Írta 2003. február 09. - 18:28
Nekem vasárnap kosrámeccsem van... :-\
Ez idénynyitó, és illene negnyerni!!!
Jó versenyzést!!!
Ez idénynyitó, és illene negnyerni!!!
Jó versenyzést!!!
Írta 2003. február 09. - 17:01
Nos,
Orommel tudatom mindenkivel, hogy megvan a fix. idopont. 100% hogy lesz verseny, megpedig a jovo het vasarnap.
2003-02-16 Vasarnap.
egyenlore sopronbol jon egy 15 fos tarsasag, es az osszes egyesuletet ertesitettek, ilevte akit meg nem, az folyamatban van. Vannak mar egy joparan akik jonnek. Kozuletek akkor ki jonne?? Kerlek jelezzetek, hogy hanyan jottok.
A helyszin pedig Keszthely. Szallaslehetoseg termeszetesen van tobb is.
Szerdaig jo lenne, ha mindenki megtudna, hogy tud -e jonni. Majd nezek valami vonatot, es akkor tudunk menni egyutt is akar. Ha valaki kocsival jonne, az szoljon, szivesen beszallok, ha beferek..
;D ;D ;D
Maul: nem tudom, hogy milyen hosszu a palya. Majd ott kiderul. Attol is fugg, hogy hogy vannak a kanyarok, meg ilyesmi. De nem hiszem, hogy ez a legfontosabb dolog.
Na egyenlore ennyi, ha valakinek kerdese van, azt varom..
;D
Orommel tudatom mindenkivel, hogy megvan a fix. idopont. 100% hogy lesz verseny, megpedig a jovo het vasarnap.
2003-02-16 Vasarnap.
egyenlore sopronbol jon egy 15 fos tarsasag, es az osszes egyesuletet ertesitettek, ilevte akit meg nem, az folyamatban van. Vannak mar egy joparan akik jonnek. Kozuletek akkor ki jonne?? Kerlek jelezzetek, hogy hanyan jottok.
A helyszin pedig Keszthely. Szallaslehetoseg termeszetesen van tobb is.
Szerdaig jo lenne, ha mindenki megtudna, hogy tud -e jonni. Majd nezek valami vonatot, es akkor tudunk menni egyutt is akar. Ha valaki kocsival jonne, az szoljon, szivesen beszallok, ha beferek..
Maul: nem tudom, hogy milyen hosszu a palya. Majd ott kiderul. Attol is fugg, hogy hogy vannak a kanyarok, meg ilyesmi. De nem hiszem, hogy ez a legfontosabb dolog.
Na egyenlore ennyi, ha valakinek kerdese van, azt varom..
;D
Írta 2003. február 01. - 10:35
Na akor mikor lesz a verseny holnap vagy jövõ vasárnap! Írjatok idõpontokat, mikor kinek jó!!! (nekem holnap is jó ;D ;D)
Ja és egyet értek majorral! Nekem is elvonási tüneteim vannak, meet már kurva rég voltam versenyen!
Ja és Vole, milyen hosszú lesz a pálya????
Ja és egyet értek majorral! Nekem is elvonási tüneteim vannak, meet már kurva rég voltam versenyen!
Ja és Vole, milyen hosszú lesz a pálya????
Írta 2003. január 31. - 21:22
Összedobom a verdát holnap szóval tõlem mehet!!! 
Elvonási tüneteim vannak szóval jó lenne egy verseny!!!
Elvonási tüneteim vannak szóval jó lenne egy verseny!!!
Írta 2003. január 31. - 21:16
Na akkor most mi van lesz verseny????? ???Ha igen mikor! Az a meglátásom, hogy azért nem is látogatják az emberkék ezt a topicot, mert a fõlapon van hirdetve hogy elmarad! :'(Szóval le kéne azt szedni, és megírni, hogy mégis lesz, és akkor Mondj szerintem egy konkrét idõpontot Vole!!
Írta 2003. január 29. - 23:49
De elvileg lehet a jovo heten, ha akarjatok. Pont ez a lenyeg, hogy toletek fugg.....de nem sokan jeleztek vissza....ha igy folytatodik, akkor nem lesz..
Nem tudom, hogy mekkora a palya, de eleg lesz a versenyhez, mert megneztek..
Nem tudom, hogy mekkora a palya, de eleg lesz a versenyhez, mert megneztek..
Írta 2003. január 29. - 21:51
Szerintem jkó ötlet! Nekem megfelelne! De nem kéne egy hetet halasztani hogy többen tudjanak róla???? Ja és mekkora a pálya??? ;D ;D
Írta 2003. január 28. - 17:49
Írta 2003. január 28. - 16:25
Ha egyszercsak odaadnák már a k***a vámosot a telómoat és összetudnám rakni a bicajt és tuti ott lennék!!!
Írta 2003. január 28. - 14:05
Sracok!!!
Ha van ra igeny, akkor lehet meg verseny talan meg a heten is. Nemi utanajaras utan a szervezok talatak Keszthelyen egy jegpalyat, ahol meg lehet rendezni a versenyt.
A kerdes az, hogy megfelel -e nektek, ugyanis egy kicsit messzebb van, mint Balatonfured. (persze Bp. iranyabol nezve..)
Holnap kell visszajeleznem, hogy mit szoltok hozza.
Termeszetesen egy bizonyos letszamnak meg kell lennie. Azt ne kerdezzetek, hogy ez pontosan mennyi....
Szoval minel hamarabb jelezzetek itt, hogy hanyan jonnetek, es azt is, hogyha jonne veletek meg valaki..
Koszi, csao.
Ha van ra igeny, akkor lehet meg verseny talan meg a heten is. Nemi utanajaras utan a szervezok talatak Keszthelyen egy jegpalyat, ahol meg lehet rendezni a versenyt.
A kerdes az, hogy megfelel -e nektek, ugyanis egy kicsit messzebb van, mint Balatonfured. (persze Bp. iranyabol nezve..)
Holnap kell visszajeleznem, hogy mit szoltok hozza.
Termeszetesen egy bizonyos letszamnak meg kell lennie. Azt ne kerdezzetek, hogy ez pontosan mennyi....
Szoval minel hamarabb jelezzetek itt, hogy hanyan jonnetek, es azt is, hogyha jonne veletek meg valaki..
Koszi, csao.
Írta 2003. január 24. - 18:45
Hát sajna... :-[
Azért Vole nagyon köszi, hogy ilyen aktíva tájékoztattál minket!!! Nem rajtad múlt az biztos!!!
Azért Vole nagyon köszi, hogy ilyen aktíva tájékoztattál minket!!! Nem rajtad múlt az biztos!!!
Írta 2003. január 24. - 17:28
Írta 2003. január 24. - 15:23
Nos, nagyon sajnalom, de az ido nem nagyon kedvez nekunk... nagyon ugy nez ki, hogy iden mar nem lesz jegdual, mert eleg meleg van. Olvad a jeg..sajnos...
Szoval, ha valami csoda folytan bejonne valami hosszantarto nagy hideg, es meg lehet rendezni, akkor egybol szolok, de egyenlore ugy nez ki, hogy nem lesz.
Talan jovore..
:-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Szoval, ha valami csoda folytan bejonne valami hosszantarto nagy hideg, es meg lehet rendezni, akkor egybol szolok, de egyenlore ugy nez ki, hogy nem lesz.
Talan jovore..
:-\ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Írta 2003. január 23. - 15:33
Megadom a Peti szamat, nala lehet erdeklodni, hogy milyen ott az ido, es lesz -e verseny..
Batyki Peter: 0630/411-32-41
Batyki Peter: 0630/411-32-41
Írta 2003. január 23. - 15:23
Írta 2003. január 22. - 16:09
pesten olvadunk es az elkovetkezo napokra is hasonlo plusszokat josol a methu, es az e'dzs bona marta
Írta 2003. január 21. - 16:27
Nálunk itt Szombathelyen jó hideg van mindig fagy ;D ;D, A Balatonon ugyanilyen jó a helyzet, vastagodik a jég ????? ???

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére