A korhaárt nem lehetne feljebbtolni 18-ig mert szerintem így igazságosabb! Úgy sem lesznek annyira kicsi gyerekek!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Jégduál
Started by
Guest
, 2001. December 16. 16:54
Posted 2003. February 12. - 15:19
Posted 2003. February 12. - 13:16
Hali!
Maul:még semmit nem tudok...majj valamikor a szombat utáni kijózanodáskor fog szerintem kiderülni...az saccperkábé vasárnap reggel lesz ;D vagy majj tschak eccer ott találom magam... ;D
nem....szal még sajna nem tudom,de szinte biztos hogy valami autószerüséggel fogjuk megoldani mer Sopron felõl vonattal kész horror lejutni a Balatonhoz...
azaz espédés dolog nekem annyira nem szimpi...
akkor már inkább szöges futócipõ...ha végleg nem megy legalább tolhatod...
ny.
Maul:még semmit nem tudok...majj valamikor a szombat utáni kijózanodáskor fog szerintem kiderülni...az saccperkábé vasárnap reggel lesz ;D vagy majj tschak eccer ott találom magam... ;D
nem....szal még sajna nem tudom,de szinte biztos hogy valami autószerüséggel fogjuk megoldani mer Sopron felõl vonattal kész horror lejutni a Balatonhoz...
azaz espédés dolog nekem annyira nem szimpi...
akkor már inkább szöges futócipõ...ha végleg nem megy legalább tolhatod...
ny.
Posted 2003. February 12. - 12:51
ha unod az életed...mindenki szereljen fel SPD-t !! de most komolyan, mert azzal jégen sokkal jobban mész, gyorsabban, mert nem pörög ki a kereked a folyamatos tekeréstöl ( nem annyira pörög ki)
Posted 2003. February 11. - 23:02
mindenki szereljen fel SPD-t !! de most komolyan, mert azzal jégen sokkal jobban mész, gyorsabban, mert nem pörög ki a kereked a folyamatos tekeréstöl ( nem annyira pörög ki)
Posted 2003. February 11. - 22:39
Nos, a kategoriak adottak. Termeszetesen ha ugy latjak, hogy valaki teljesen eselytelen, akkor tesznek az ugy erdekeben. De ugyanakkor elojohet az a problema is, hogy a 14 ev alattiban van egy 10 eves gyerek, es a felnottektol visszaraknak egy 15 evest, mondvan, hogy nincs eselye, innentol viszont a 10 evesnek nincs eselye a 15 evesel szemben......Na akkor mi a megoldas?? Erre te mit szolsz?? ;D ;D ;D
De az ilyen apro reszleteket ha lehet inkabb hagyjuk. Majd a helyszinen kiderul minden.
Amugy elvileg az olvadastol nem kell tartani, mivel egy hutott jegpalyan lesz a verseny.
Mentosok pedig lesznek a helyszinen.

De az ilyen apro reszleteket ha lehet inkabb hagyjuk. Majd a helyszinen kiderul minden.
Amugy elvileg az olvadastol nem kell tartani, mivel egy hutott jegpalyan lesz a verseny.
Mentosok pedig lesznek a helyszinen.
Posted 2003. February 10. - 22:57
tettszik az ötlet
de nincs az hogy a pancsereket elzavarják a f*** ba
szoval szivesen mennék... de jégen még nem bringáztam (havon már igensokat)
meg szoval ... az ambulancia messze van a tereptõl...
ja! OLVADÁS?!?!
de nincs az hogy a pancsereket elzavarják a f*** ba
szoval szivesen mennék... de jégen még nem bringáztam (havon már igensokat)
meg szoval ... az ambulancia messze van a tereptõl...
ja! OLVADÁS?!?!
Posted 2003. February 10. - 22:32
gyereknek nincs esélye egy 25 éves profi ellen!
ebben szrintem is igaza van Maulnak...
dirtboy
Posted 2003. February 10. - 21:09
a soproni team mivel jön, melyik nap és mikor, mert nekem még nincs meg mivel mennyek, csak nem akarok egyedül vonatozni! ;D ;D ;D
De szerintem kéne csinálni egy harmadik kategóriát is mert pl egy 14 múlt gyereknek nincs esélye egy 25 éves profi ellen!
Erre mit szólsz Vole??
De szerintem kéne csinálni egy harmadik kategóriát is mert pl egy 14 múlt gyereknek nincs esélye egy 25 éves profi ellen!
Erre mit szólsz Vole??
Posted 2003. February 10. - 20:28
Nyunya: szoval ti vagytok a soproni team akik jonnek.. ;D ;D ;D
Nem is gondoltam..de mar tudom..
;D ;D
Nem is gondoltam..de mar tudom..
Posted 2003. February 10. - 20:18
Heló!
És akkor pontosan hol is?És hánykor?És miéééért?És a jég csúszik????Állítólag hideg és kemény is minn állat...???És ott leszek???
nyugi... ;D ;D ;D ;D
persze hogy ott leszünk!!
és köszi az üzit
nyunya and team sopron
És akkor pontosan hol is?És hánykor?És miéééért?És a jég csúszik????Állítólag hideg és kemény is minn állat...???És ott leszek???
nyugi... ;D ;D ;D ;D
persze hogy ott leszünk!!
és köszi az üzit
nyunya and team sopron
Posted 2003. February 10. - 18:55
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt nem hiszem el...Ennyire lustak nem lehettek!!!!!!!!! Ket oldalt kellett volna visszamenni, ott minden le van irva!!!
Be akartam linkelni, azt az oldalt, de felo, hogy rakattintani is lustak lennetek, igy inkabb becopyzom amit korabban leirtam...
Nevezesi dij: 1000,-
Kategriak: -14 eves korig gyermek
- 14 evtol felnott: -szoges gumi
-hagyomanyos kulso-gumis
Amennyiben az indulo versenyzo a hagyomanyos kulsovel nem talaja teljesithetonek a tavot, azok szamara a versenyzes idotartamara szoges gumival felszerelt 26" MTB kerekpart biztosit a rendezoseg.
Sorsolas utjan parokat sorsolunk ossze. Kategoriankent a 8-8 legjobb idot elert versenyzo jut a dontobe. A donto mar kieseses rendszerben folyik.
A gyoztesek dijazasa mellett, az indulo vesenyzok kozott 10 par Schwalbe Ice szoges kulsot sorsolunk ki.
Terd- es konyokvedot a verseny ideje alatt a versenyzoknek biztositunk. Fejvedo kotelezo.
A verseny napjara mindenkinek altalanos balesetbiztositast kotunk, valamint mento es orvosi ugyeletet biztositunk.
A versenykozpontban bufe es kerekparszerviz lesz.
Ennyi..
Be akartam linkelni, azt az oldalt, de felo, hogy rakattintani is lustak lennetek, igy inkabb becopyzom amit korabban leirtam...
Nevezesi dij: 1000,-
Kategriak: -14 eves korig gyermek
- 14 evtol felnott: -szoges gumi
-hagyomanyos kulso-gumis
Amennyiben az indulo versenyzo a hagyomanyos kulsovel nem talaja teljesithetonek a tavot, azok szamara a versenyzes idotartamara szoges gumival felszerelt 26" MTB kerekpart biztosit a rendezoseg.
Sorsolas utjan parokat sorsolunk ossze. Kategoriankent a 8-8 legjobb idot elert versenyzo jut a dontobe. A donto mar kieseses rendszerben folyik.
A gyoztesek dijazasa mellett, az indulo vesenyzok kozott 10 par Schwalbe Ice szoges kulsot sorsolunk ki.
Terd- es konyokvedot a verseny ideje alatt a versenyzoknek biztositunk. Fejvedo kotelezo.
A verseny napjara mindenkinek altalanos balesetbiztositast kotunk, valamint mento es orvosi ugyeletet biztositunk.
A versenykozpontban bufe es kerekparszerviz lesz.
Ennyi..
Posted 2003. February 10. - 15:44
Idézet Vole-tól:
Sima gumival is lehet indulni, es nincs semmifele megkulonboztetes amatoroknek, vagy profiknak.
Barki indulhat.
Most ez azt jelenti, hogy nincsenek külön kategórák? (hobbi, junior, senior, profi)! Ja és nincs külön kategóriára bonta a sima gumi vs. szöges???
És az a lehetõség még mindig meg van akinek nem felel meg a saját gépén lévõ sima gumi, az kap szöges gumis gépet????
Hogyan lesz a díjazás???? Mit kapnak? És ki támogatja a versenyt???
Sima gumival is lehet indulni, es nincs semmifele megkulonboztetes amatoroknek, vagy profiknak.
Barki indulhat.
Most ez azt jelenti, hogy nincsenek külön kategórák? (hobbi, junior, senior, profi)! Ja és nincs külön kategóriára bonta a sima gumi vs. szöges???
És az a lehetõség még mindig meg van akinek nem felel meg a saját gépén lévõ sima gumi, az kap szöges gumis gépet????
Hogyan lesz a díjazás???? Mit kapnak? És ki támogatja a versenyt???
Posted 2003. February 09. - 23:38
NAH!!!
Egyszer mar mindent leirtam!! Most az egyszer utoljara!! A nevezesi dij 1000,-, azaz egyezer forint!!
Milyen hulye kerdes ez, hogy kinek kell szolni?? Senkinek, elmesz, aztan ott leszel... En csak azert kerdeztem, hogy ki jon, mert akkor tudom, hogy hanyan lennenk, es mehetunk egyutt Pestrol. Felteve, ha szombaton lejottok..
Egyszer mar mindent leirtam!! Most az egyszer utoljara!! A nevezesi dij 1000,-, azaz egyezer forint!!
Milyen hulye kerdes ez, hogy kinek kell szolni?? Senkinek, elmesz, aztan ott leszel... En csak azert kerdeztem, hogy ki jon, mert akkor tudom, hogy hanyan lennenk, es mehetunk egyutt Pestrol. Felteve, ha szombaton lejottok..
Posted 2003. February 09. - 22:18
Ja és kinek kell szólni ha menni akarunk?
vagy csak úgy elmegyünk??.... Ja és mennyi a nevezési díj?
dirtboy
vagy csak úgy elmegyünk??.... Ja és mennyi a nevezési díj?
dirtboy
Posted 2003. February 09. - 22:11
Nos, a verseny idopontja 2003-02-16 Vasarnap.
Valoszinuleg a verseny olyan 11-12 korul kezdodik, es a resztvevok letszamatol fugg, hogy meddig fog tartani. Mondjuk legyen 4-5 ig. Egyik idopont sem 100%, de kb. legalabb tudod.
Valoszinuleg a verseny olyan 11-12 korul kezdodik, es a resztvevok letszamatol fugg, hogy meddig fog tartani. Mondjuk legyen 4-5 ig. Egyik idopont sem 100%, de kb. legalabb tudod.
Posted 2003. February 09. - 22:06
Vole: nem tudod a panziok körülbelüli árát?
esetleg valami adatot rolluk, hány ágyasak? stb...
Ja és verseny idõpontilag mikor lesz? Hánytól hányik? kb?
dirtboy
esetleg valami adatot rolluk, hány ágyasak? stb...
Ja és verseny idõpontilag mikor lesz? Hánytól hányik? kb?
dirtboy
Posted 2003. February 09. - 21:42
Nos a veseny felteteleit mar korabban leirtam, ha valaki nem tudja, akkor olvasson vissza. De azert elmondom, hogy buko kotelezo.
Keszthelyen lesz, de pontos cimet nem tudok adni. Majd ha beszelek a Petivel, akkor kerek pontosabb cimet, es akkor beirom ide is...
Keszthelyen lesz, de pontos cimet nem tudok adni. Majd ha beszelek a Petivel, akkor kerek pontosabb cimet, es akkor beirom ide is...
Posted 2003. February 09. - 21:29
Hi!
Dirtboy: A vonaton TE szállítod,igy nem sok baja keletkezhet.
Vole: Akkor pontosan hol lesz a verseny?
Dirtboy: A vonaton TE szállítod,igy nem sok baja keletkezhet.
Vole: Akkor pontosan hol lesz a verseny?
Posted 2003. February 09. - 21:09
Bukó vagy valami más kötelezõ van?
Mikor lenne a verseny mármint hánykor? kb meddig tart?
Ja és még egy én még soha nem vittem a gépem vonaton...nem kockázatos? nem cseszik szét vagy esetleg dobálják?
üdv.
dirtboy
Mikor lenne a verseny mármint hánykor? kb meddig tart?
Ja és még egy én még soha nem vittem a gépem vonaton...nem kockázatos? nem cseszik szét vagy esetleg dobálják?
üdv.
dirtboy
Posted 2003. February 09. - 20:49
Nos, a szallast ugy ertettem, hogy aki szombaton akar lemenni, hogy ne vasarnap a verseny elott kelljen utazni, es igy ki is tudja probalni a pajat reggel, annak van leehtosege ott aludni valamelyik panzioban.
Barki indulhat.
Barki indulhat.

Sign In
Create Account

Back to top