Most mondták a hírekben, hogy eltûnt a jég a Balatonról!
Ez igaz?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Jégduál
Started by
Guest
, 2001. December 16. 16:54
Posted 2004. January 13. - 18:48
Posted 2004. January 13. - 12:58
Posted 2004. January 13. - 03:34
Posted 2004. January 12. - 22:52
Posted 2004. January 08. - 12:16
Lehet kétféle bicót kéne vinni? Ha kocsival mennénk, akkor jönnek, ha meg vonatozunk majd, akkor ki kell találnom melyik legyen...
Palmikám apuja lehet lenéz a Zöld Pontosokkal kamerázni, de még nem biztos.... még dolgozunk az ügyön. Bár ehhez kék 1 fix idõpont is... vagyis 1seje??? ;D ;D
Tibike, +magyarázom...
Palmikám apuja lehet lenéz a Zöld Pontosokkal kamerázni, de még nem biztos.... még dolgozunk az ügyön. Bár ehhez kék 1 fix idõpont is... vagyis 1seje??? ;D ;D
Tibike, +magyarázom...
Posted 2004. January 08. - 10:37
minek bringa a balcsiig? azzal mentek?
úgy kb. ki, mivel jön és mikor?
mert ha sok a vonatos akkor csatlakoznék.
Ja mudkaphatod, de eléggé darkside!
és az lenne a verseny célja hogy utolsó leszel-e-é, vagy engem azért megelõzöl!
úgy kb. ki, mivel jön és mikor?
mert ha sok a vonatos akkor csatlakoznék.
Ja mudkaphatod, de eléggé darkside!
és az lenne a verseny célja hogy utolsó leszel-e-é, vagy engem azért megelõzöl!
Posted 2004. January 07. - 21:08
Mudcow.. a regi szep idok?
;D ;D ;D
Amugy egy fokkal bonyolultabb a dolog... eloszor kerek egy bringat amivel lemegyek veletek balcsira, utana pedig vallszinuleg megint a Gyuri gepevel fogok versenyezni ;D ;D Minek nekem bringara kolteni?? 8) ;D ;D ;D ;D
Amugy egy fokkal bonyolultabb a dolog... eloszor kerek egy bringat amivel lemegyek veletek balcsira, utana pedig vallszinuleg megint a Gyuri gepevel fogok versenyezni ;D ;D Minek nekem bringara kolteni?? 8) ;D ;D ;D ;D
vendég_Charon_*
Posted 2004. January 07. - 13:29
vendég_Charon_*
Hát nem is tudom.... szívesen összetörném magam.... kimenni ki fogok, az tuti, de most, hogy mondod: kölcsönbicaj. Mondjuk a tiedet Mudkaphatom?
Posted 2004. January 07. - 11:00
már megint jégduál? akkor bizony ott kell lenni!
és a Füred az biztos? vagy mehetünk megint a hegyekbe?
Ja a Tibinek meg nem kell gép majd kigyalogol, azt ott meg kunyerál egyet!
és a Füred az biztos? vagy mehetünk megint a hegyekbe?
Ja a Tibinek meg nem kell gép majd kigyalogol, azt ott meg kunyerál egyet!
Posted 2004. January 06. - 21:43
Irj egy privit vagy hivj fel, mert ha utolag tudom meg az mar nem segit. Ha nagyon titkos, akkor tartsd magadban, de akkor tuti nem veszik figyelembe a velemenyed...
;D
Szoval vagy mondd meg vagy imatkozz hogy ne 8-an legyen. ;D ;D
Ha elmondod akkor sem igerhetem meg hogy 1-jen lesz. :-*
Szoval vagy mondd meg vagy imatkozz hogy ne 8-an legyen. ;D ;D
Ha elmondod akkor sem igerhetem meg hogy 1-jen lesz. :-*
Posted 2004. January 06. - 13:53
Tibike!! Fontos lenne, hogy ne 8-án legyen!!! Majd megtudod miért...
Intézd el, hogy 1-én legyen! Nagyon fontoss!!
Intézd el, hogy 1-én legyen! Nagyon fontoss!!
Posted 2004. January 06. - 12:54
Tibike!
És te milyen géppel jössz??? ha szabadna kérdeznem? mert február télleg itten van már ;D ;D ;D
És te milyen géppel jössz??? ha szabadna kérdeznem? mert február télleg itten van már ;D ;D ;D
Posted 2004. January 04. - 22:42
Na, ujabb infok erkeztek.
ugy nez ki hogy megvan a belugyminiszteriumi engedely a versenyre ( mivel a hajozasi torveny miatt mar ez is kell) ugyhogy februar elejen lesz megrendezve a verseny. Eddig a ket idopont asszem 1. es 8. Amint biztosan tudom hogy mikor lesz, majd irok megint. A tamogatok is megvannak mar, ezert a rendezokon ugy nez ki mar nem fog mulni.
Lehet keszulodni, mert hamar itt van februar
ugy nez ki hogy megvan a belugyminiszteriumi engedely a versenyre ( mivel a hajozasi torveny miatt mar ez is kell) ugyhogy februar elejen lesz megrendezve a verseny. Eddig a ket idopont asszem 1. es 8. Amint biztosan tudom hogy mikor lesz, majd irok megint. A tamogatok is megvannak mar, ezert a rendezokon ugy nez ki mar nem fog mulni.
Lehet keszulodni, mert hamar itt van februar
Posted 2003. December 29. - 00:32
A csavarokkal telitûzdelt külsõ az jó poén! Én tavaly kipróbáltam és leszámítva a napi 2 defektet, bejött a dolog. A defekt ellen pedig mint kiderült nem elég egy szétvágott belsõ, hanem elkell oda helyette egy szétvágott slick külsõ. Próbáljátok ki, megéri az a néhány óra szarakodás vele.
Posted 2003. December 28. - 14:06
Nyugi skacok! Még csak most fagyogat a Balcsi. Vole gyerekkel tegnap értekeztem, leghamarabb jan. közepe-vége vagy febr. elején lesz a balatoni jégduál. Pontos idõpont sokára! Addig mindenki gyakoroljon, ahol tud jégen közlekedni. Ha van kicsit lefáradt külsõtök és nem vagytok restek telipumpálni csavarokkal akkor egész jó kis gyakorló kereketek lesz. Akinek van régi Bikemagje, az utána tud nézni, hogyan csinálja.
Bár ha Misi (Gulyáska) indul, akkor sima gumikkal is odaver a brigádnak
))))
A szombathelyi arcoknak meg sok jót kívánok, hátha sikerál összehozni a mókát!
Bár ha Misi (Gulyáska) indul, akkor sima gumikkal is odaver a brigádnak
A szombathelyi arcoknak meg sok jót kívánok, hátha sikerál összehozni a mókát!
Posted 2003. December 20. - 21:09
Posted 2003. December 19. - 21:11
rövidgatyóban es hawaii ingben kell tekerni, es az nyer, aki anelkul er a celba, h megfagyna. 
amugy meg valszeg az evszakra utal, h teli varosi/hegyi DH.
amugy meg valszeg az evszakra utal, h teli varosi/hegyi DH.
Posted 2003. December 19. - 21:01
Posted 2003. December 11. - 08:52
Posted 2003. December 10. - 23:31

Sign In
Create Account

Back to top