Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Please log in to reply
330 replies to this topic

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Amugy meg attól nem kell félni hogy mûjégen nem engednék a szögesgumikat!Itt Debrecenbe jégmotor show szokott lenni a mûjégpályán és azok aztán tényleg nem kímélik a jeget!De utánna ha vége lehúzza a gép egy vízréteggel azt olyan mint elõtte!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Latszik, hopgy nem indultal a tavaji versenyen. Akkor nem mondanad azt, hogy hulyeseg a szogesgumi.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
én meg estem is ;D
hogy gondolod a zárás utánt?
illegal
De a szög akkor is hülyeség,ennyi erõvel duálozhatunk a betonon is.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hat, miert ne engednek?? Zaras utan mar olyan mindegy, hogy milyen lesz, meg amugysem tudnak olyan nyomokat hagyni, mintha mondjuk lenyomnank egy korongozast.
A szogesgumi nem lenne problema. Lenne mondjuk 2 kategoria. Amugy nagyon nehez jegen kanyarodni normal gumival. En probaltam parszor.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Jól mondod Bátyámuram!
De nem holmi szögesgumis verseny,szigorúan szögmentes gumi!!!bár a mûjégen úgyse engednék a karistolást.
Meg uncsi lenne.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jol van vazze, a lenyeg, hogy jot vitatkoztunk...
A lenyeg, hogy ugrato kell.
Meg kell szervezni valahogy, mert erdeklodes biztosan lenne ra.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
háááát!
de ha TE is bent lettél volna azon az órán,te is félreértenéd a dolgokat :)
én arra gondoltam,hogy aki olyan hulye,hogy a jégen ugrat,megérdemli a nagyon vszínû esést.
És én arra gondoltam,hogy IGENIS kell az ugrató!
Persze mindketten fogalmazhatnánk érthetõen! ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Olvass mar vissza egy kicsit!!!
Azt irtad hogy: az a hulye, aki jegen ugrat.
utana irtam, hogy: `ki az a hulye aki jegen ugrat???`  Ez abszolut ironikus es mondjuk egy ! -et megerdemelt volna, de arra vonatkozott, hogy szerinted nem kell ugrato, szerintem meg anelkul nem igazan dual verseny.
Kezded mar erteni??

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

EZT UGYE TE SEM GONDOLTAD KOMOLYAN....
Egy dual versenyen ki az a hulye aki ugrat??? Erdekes elkepzelesed van a dual versenyekrol. Az akkor inkabb paros cc verseny lenne, ha nincs semmi komoly.

szerintem meg frankón elbeszélünk egymás mellett ;D

peace

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Most nem vagom, hogy ez miert ellentmondas??
Egyszer azt irtam, hogy csinaljunk ugratot, utana pedig az irtam, hogy egy dual palyaban kell lennie ugratonak!  Nem ertem a problemadat... Szerintem nem vagy tisztaban a dolgokkal.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
én is így gondoltam/voltam már duál(4X)versenzen!
DE Te írogattál mindenféle ugratóról,meg érkezõrõl

"Ja, mondjuk ha csinalunk ugratokat az jo. Siman meg lehet oldani, hogy lecsavarozzuk, es akkor nem mozdul el. A leerkezot pedig szinten ugy kene, hogy ne jegre erkezzenek, hanem mondjuk valami szonyegfelere, amit szinten le lehet rogziteni."
Te írtad!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
LATTAL MAR DUAL VERSENYT???

Ugratok, dontott kanyarok... lejto az nem lesz ugyan, de azert van a jeg, hogy izgibb legyen.
Ketten indulnak egyszerre, es aki elobb beer az nyer, az jut tovabb. Ilyen egyszeru. Az a lenyeg, hogy ne csak vegig keljen tekerni a palyat, hanem van benne valami technika is.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Akkor magyarázd el mi az a duál verseny,mert már nem értem mit akartok???

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
EZT UGYE TE SEM GONDOLTAD KOMOLYAN....
Egy dual versenyen ki az a hulye aki ugrat??? Erdekes elkepzelesed van a dual versenyekrol. Az akkor inkabb paros cc verseny lenne, ha nincs semmi komoly.

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
jóvanna :(
én természetes,tavi jégre gondoltam ::)
de minek a lérkezõhöz csúszásmentes felület???
Aki olyan hülye,hogy jégen ugrat....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Persze, foleg a mujegen, ahol a beton alap folott kozvetlenul egy vastag jegreteg van, semmi mas, az erdekesen szakadna be.
:P :P :P

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
és mikor leérkezel a 25kilós géppel,beszakad a jég ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ja, mondjuk ha csinalunk ugratokat az jo. Siman meg lehet oldani, hogy lecsavarozzuk, es akkor nem mozdul el. A leerkezot pedig szinten ugy kene, hogy ne jegre erkezzenek, hanem mondjuk valami szonyegfelere, amit szinten le lehet rogziteni.

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
ido mint a tenger. bar azt jo lenne konkretizalni hogy mitol dual a jegdual.. [ nem arra vagyok kivancsi hogy ket ember megy egyszerre ]. esetleg lehetne kicsit neheziteni a palyat olymodon hogy ne egy sima jeges terepen kelljen vegig gurulni.. otletetek? velemeny?  

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Elvileg februar vegen.