Amugy meg attól nem kell félni hogy mûjégen nem engednék a szögesgumikat!Itt Debrecenbe jégmotor show szokott lenni a mûjégpályán és azok aztán tényleg nem kímélik a jeget!De utánna ha vége lehúzza a gép egy vízréteggel azt olyan mint elõtte!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Jégduál
Started by
Guest
, 2001. December 16. 16:54
Posted 2002. September 30. - 21:42
Posted 2002. September 30. - 18:19
Latszik, hopgy nem indultal a tavaji versenyen. Akkor nem mondanad azt, hogy hulyeseg a szogesgumi.
Posted 2002. September 30. - 14:15
én meg estem is ;D
hogy gondolod a zárás utánt?
illegal
De a szög akkor is hülyeség,ennyi erõvel duálozhatunk a betonon is.
hogy gondolod a zárás utánt?
illegal
De a szög akkor is hülyeség,ennyi erõvel duálozhatunk a betonon is.
Posted 2002. September 30. - 14:11
Hat, miert ne engednek?? Zaras utan mar olyan mindegy, hogy milyen lesz, meg amugysem tudnak olyan nyomokat hagyni, mintha mondjuk lenyomnank egy korongozast.
A szogesgumi nem lenne problema. Lenne mondjuk 2 kategoria. Amugy nagyon nehez jegen kanyarodni normal gumival. En probaltam parszor.
A szogesgumi nem lenne problema. Lenne mondjuk 2 kategoria. Amugy nagyon nehez jegen kanyarodni normal gumival. En probaltam parszor.
Posted 2002. September 30. - 14:07
Jól mondod Bátyámuram!
De nem holmi szögesgumis verseny,szigorúan szögmentes gumi!!!bár a mûjégen úgyse engednék a karistolást.
Meg uncsi lenne.
De nem holmi szögesgumis verseny,szigorúan szögmentes gumi!!!bár a mûjégen úgyse engednék a karistolást.
Meg uncsi lenne.
Posted 2002. September 30. - 14:01
Jol van vazze, a lenyeg, hogy jot vitatkoztunk...
A lenyeg, hogy ugrato kell.
Meg kell szervezni valahogy, mert erdeklodes biztosan lenne ra.
A lenyeg, hogy ugrato kell.
Meg kell szervezni valahogy, mert erdeklodes biztosan lenne ra.
Posted 2002. September 30. - 13:56
háááát!
de ha TE is bent lettél volna azon az órán,te is félreértenéd a dolgokat
én arra gondoltam,hogy aki olyan hulye,hogy a jégen ugrat,megérdemli a nagyon vszínû esést.
És én arra gondoltam,hogy IGENIS kell az ugrató!
Persze mindketten fogalmazhatnánk érthetõen! ;D
de ha TE is bent lettél volna azon az órán,te is félreértenéd a dolgokat
én arra gondoltam,hogy aki olyan hulye,hogy a jégen ugrat,megérdemli a nagyon vszínû esést.
És én arra gondoltam,hogy IGENIS kell az ugrató!
Persze mindketten fogalmazhatnánk érthetõen! ;D
Posted 2002. September 30. - 13:48
Olvass mar vissza egy kicsit!!!
Azt irtad hogy: az a hulye, aki jegen ugrat.
utana irtam, hogy: `ki az a hulye aki jegen ugrat???` Ez abszolut ironikus es mondjuk egy ! -et megerdemelt volna, de arra vonatkozott, hogy szerinted nem kell ugrato, szerintem meg anelkul nem igazan dual verseny.
Kezded mar erteni??
Azt irtad hogy: az a hulye, aki jegen ugrat.
utana irtam, hogy: `ki az a hulye aki jegen ugrat???` Ez abszolut ironikus es mondjuk egy ! -et megerdemelt volna, de arra vonatkozott, hogy szerinted nem kell ugrato, szerintem meg anelkul nem igazan dual verseny.
Kezded mar erteni??
Posted 2002. September 30. - 13:44
EZT UGYE TE SEM GONDOLTAD KOMOLYAN....
Egy dual versenyen ki az a hulye aki ugrat??? Erdekes elkepzelesed van a dual versenyekrol. Az akkor inkabb paros cc verseny lenne, ha nincs semmi komoly.
szerintem meg frankón elbeszélünk egymás mellett ;D
peace
Posted 2002. September 30. - 13:40
Most nem vagom, hogy ez miert ellentmondas??
Egyszer azt irtam, hogy csinaljunk ugratot, utana pedig az irtam, hogy egy dual palyaban kell lennie ugratonak! Nem ertem a problemadat... Szerintem nem vagy tisztaban a dolgokkal.
Egyszer azt irtam, hogy csinaljunk ugratot, utana pedig az irtam, hogy egy dual palyaban kell lennie ugratonak! Nem ertem a problemadat... Szerintem nem vagy tisztaban a dolgokkal.
Posted 2002. September 30. - 13:37
én is így gondoltam/voltam már duál(4X)versenzen!
DE Te írogattál mindenféle ugratóról,meg érkezõrõl
"Ja, mondjuk ha csinalunk ugratokat az jo. Siman meg lehet oldani, hogy lecsavarozzuk, es akkor nem mozdul el. A leerkezot pedig szinten ugy kene, hogy ne jegre erkezzenek, hanem mondjuk valami szonyegfelere, amit szinten le lehet rogziteni."
Te írtad!
DE Te írogattál mindenféle ugratóról,meg érkezõrõl
"Ja, mondjuk ha csinalunk ugratokat az jo. Siman meg lehet oldani, hogy lecsavarozzuk, es akkor nem mozdul el. A leerkezot pedig szinten ugy kene, hogy ne jegre erkezzenek, hanem mondjuk valami szonyegfelere, amit szinten le lehet rogziteni."
Te írtad!
Posted 2002. September 30. - 13:32
LATTAL MAR DUAL VERSENYT???
Ugratok, dontott kanyarok... lejto az nem lesz ugyan, de azert van a jeg, hogy izgibb legyen.
Ketten indulnak egyszerre, es aki elobb beer az nyer, az jut tovabb. Ilyen egyszeru. Az a lenyeg, hogy ne csak vegig keljen tekerni a palyat, hanem van benne valami technika is.
Ugratok, dontott kanyarok... lejto az nem lesz ugyan, de azert van a jeg, hogy izgibb legyen.
Ketten indulnak egyszerre, es aki elobb beer az nyer, az jut tovabb. Ilyen egyszeru. Az a lenyeg, hogy ne csak vegig keljen tekerni a palyat, hanem van benne valami technika is.
Posted 2002. September 30. - 13:27
Posted 2002. September 30. - 13:24
EZT UGYE TE SEM GONDOLTAD KOMOLYAN....
Egy dual versenyen ki az a hulye aki ugrat??? Erdekes elkepzelesed van a dual versenyekrol. Az akkor inkabb paros cc verseny lenne, ha nincs semmi komoly.
Posted 2002. September 30. - 13:20
jóvanna 
én természetes,tavi jégre gondoltam :
de minek a lérkezõhöz csúszásmentes felület???
Aki olyan hülye,hogy jégen ugrat....
én természetes,tavi jégre gondoltam :
de minek a lérkezõhöz csúszásmentes felület???
Aki olyan hülye,hogy jégen ugrat....
Posted 2002. September 30. - 13:09
Persze, foleg a mujegen, ahol a beton alap folott kozvetlenul egy vastag jegreteg van, semmi mas, az erdekesen szakadna be.
Posted 2002. September 30. - 12:54
Posted 2002. September 30. - 12:48
Ja, mondjuk ha csinalunk ugratokat az jo. Siman meg lehet oldani, hogy lecsavarozzuk, es akkor nem mozdul el. A leerkezot pedig szinten ugy kene, hogy ne jegre erkezzenek, hanem mondjuk valami szonyegfelere, amit szinten le lehet rogziteni.
Posted 2002. September 30. - 11:12
ido mint a tenger. bar azt jo lenne konkretizalni hogy mitol dual a jegdual.. [ nem arra vagyok kivancsi hogy ket ember megy egyszerre ]. esetleg lehetne kicsit neheziteni a palyat olymodon hogy ne egy sima jeges terepen kelljen vegig gurulni.. otletetek? velemeny?
Posted 2002. September 30. - 10:33

Sign In
Create Account

Back to top