Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ennyi okos fiút (pro és kontro) 1 helyen!
Voluska! Asszem érdekes esésekrõl te is tudnál nekünk mesélni eleget, vagy tévedek?? ;) ;) ;) ;) Palmi nincs 1edül ezzel
Remélem én is a tömeget fogom képviselni, akik aktívba fogják koptatni a pályát mindenféle sport1séggel.. csak fagyjon be a drága, hogy kiszámítható legyen az idõpont, mert a beosztásomtól fog függeni a dolog. Meg szilveszterkor legalább lesz min összetörjem magam....
Ja, izgat a dolog. Merevvel vagy hintaszékkel menjek Tibi bácsi? Most, hogy minden van, válogathatok rendesen :))

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Tr: Ezt, hogy csináltad? Tegnap amikor íram a Növényirõl akkor még nem volt ez a hozzászólásod, a "kifejtõs".

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
nehogy már ugyanarról a N.N-rõl beszéltetek!? :o

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A kor nem számít, másban is tudsz okosakat alkotni, nem csak birkózásban..
De ezen most ne vesszünk össze.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
;D ;D ;D ;D jaaaj, te gondolom vhol suliban is tanulhattad, meg te már majdnem 20 vagy.... :o

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Én se vagyok oda érte, de ez alap müveltség szerintem.
Vagy csak én vagyok ilyen mûvelt??

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
honnal a rákból tudhattam volna? utálom a bírkózást.... :o

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
ML vazze, mégegyszer bemutatod azt, hogy mennyre nem vagy mûvelt...

Növényi Norbert: Olimpiai, világbajnok Bírkózónk. Szabadfogásban, +100 Kg súlycsoportban.

Manapság szinészkedéssel foglalkozik.
Leghíresebb filmje: Vörös Szonja, Arnold Schwarchenegger-rel. Ebben a filmben Swarci megöli õt, eltöri a gerincét.

Ajánlom figyelmedbe a Ki, kicsoda címû GYERMEK könyveket.

Palmer

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Növényi Norbert (Bp. 1957.05.15.) az Újpesti Dózsában kezdte pályafutását. ' 79-ben magyar bajnok, EB és VB ezüstérmes. Apja nem sok fantáziát látott fiában, viszont edzõje Hegedûs Csaba szinte fanatizálta. Meg is lett az eredménye, 1980-ban az olimpián aranyat nyert. Sportágat váltva, kick-box világbajnokként vonult vissza az aktív sporttól.

remelem kielegitettem az igenyeket ;>

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
izmos?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
ki õ? és neki milyenek?

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
itt ha konnyu a bicod akkor az lehet ne`mi elony. de tekintve hogy sztem nem profi senki a jegen valo haladasban ez is csak elenyeszo. spec dh geppel imho tok felesleges sik terepen tekerni ugrani tekerni ugrani.. ha csak nem akarsz olyan labakat mint novenyi norbertnek..

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
szerintem az itt nem sokat számít, de mivel dual, itt szvsz a merev a menõ. ;D

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Az szép dolog, és ki mijen bringával szokott menni?
összrugóssal vagy anélkül?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Vole, és azt pontosan még nem lehet tudni, hogy mikor lesz? :-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Shaun: a tanulsag az, hogy ha a nagymama elne, akkor eselyed se lenne ellene..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Te mindenhol tudsz olyanokat esni, amilyet senki mas...ezzel kene fellepned valahol.. ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;)
Na jo, azert jofej vagy, imadunk... ;D ;D ;D

De azert gyere a jegdualra, mert jo lesz!!! ;) ;D ;D

Az indulokrol csak annyit tudok, hogy tavaly volt az elso ilyen, es kb. 70 -en voltak...szerintem iden tobben jonnek... :) ::)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Elmesélem egy kb 3 éves történetemet amit egy saját (haver) készítésû szöges gumival követtem el.

A kölsõben rengeteg, csavar volt elhelyezve, néhány vízhójag és sok seb emlékeztette rá a gyártót.
Az eset a Balaton jegén történt. Az egyenesekben való tekerés remek volt, mintha aszfalton mennék. Teljesen megfeledkeztem a hatalmas szögekrõl, csavarokról, gondoltam egyet és megnéztem volna, hogy lehet a jégen keresztbe állított bringával csúszni. 1-2 méterig jól szántotta a szilárd hallmaz állapotú vizet a kerék, de amikor lelassult a gép egyszer csak megált és én mint a mesékben lassan átfordultam a bringa túloldalára és becsapódtam a beton keménységü jégbe. Az oldalamat kb egy hónapig éreztem, persze a fejemet is oda csaptam, még szerencse, hogy volt rajtam bukó.

Tanulság: Az nincs, de nagyon fájt.

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
ki tudja, hányan szoktak egy ilyenen megjelenni?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
A jegdualra nem kell fullface....ha esel, az inkabb csak csuszas lesz...ott meg a sipcsont es terdvedo valamint a konyokvedo sokkal nagyobb szerepet kap, mint a buko....de tavaly ha jol emlekszem csak sipcsontvedo volt rajtam, meg egy normal kisbuko.
A Petit majd meg megkerdezem, szerintem ha tud, akkor jon.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
nem is azért kérdeztem! csak mert sokmindenrõl kell beszélgetnem a petivel! uszpete jön, vole? csak azért kérdem, mert te már csak tudhatod./ barátok!/ aztán meg kéne full face! valaki nem tud kölcsönbe adni? ??? :-\