Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Jégduál

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
330 hozzászólás a témában

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Nekem már volt szerencsém jégen kipróbálni a szögesgumit, nincs benne semmi élvzet! Mivelén úgy vélem ez a verseny pont a csúszkálásról szól! Amúgy meg olyan mintha betonon mennél, annak meg mi értelme? Ez olyan mintha a gyöngyhalászok is merülõversenyen, oxigénpalackot használnának! ;D ;D Na mindegy én azért ottleszek! A pályán egyszerre két versenyzõ fog menni? Vagy az idõ számít?? Ja és mikor lesz meg a pontos versenylerás, biztos lesz vasárnap verseny?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kivel sikerult beszelned??
Junior 3.??
Amugy aki sima gumival ment, az ha jol emlekszem, mindegyik elverzett....Misike is... ;)

Hiaba mondom, hogy szogessel sokkal jobb, ugysem hiszitek el, csak ha kiprobaljatok, azert mondtam, hogy majd meglatod... ;) ;D ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Miért, szerinted úgy nem érdemes elindulni? Mert beszéltem azokkal az emberekkel, akik tavaly indultak és volt köztük olyan aki sima gumival indult és 3.-ik lett! Nincs értelme?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem hiszem, hogy lesz kulon kategoria sma guminak, majd te is rajossz, hogy miert...
Amugy a verseny nem tudom, hogy pontosan mikor kezdodik, de szerintem del korul.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Sima gumival is lehet indulni??
Lesz ennek külön kategória??
Vasárnap hánykor kezdõdik a verseny?....

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
16 kategoria, 10.000 negyzetmeteren elterulo 3 kulonbozo palya, es rengeteg tancoslany, es persze egesz nap penzosztas. Roviden ennyi.

Kicsit bovebben es kevesbe viccesen: 1 palya, amit nem tudom, hogy milyen hosszu, es pontosan mekkora teruletet foglal magaban, foleg azert mert meg nincs kesz, es addig nem is lehet tudni, hogy mekkora lesz, ha odaerunk meg tudom mutatni, hogy mettol meddig fog nagyjabol tartani. Igy fejbol nem vagom, hogy ez mekkora terulet. A rajt valoszinuleg megint a partrol lesz, ahol raklapokbol epitenek egy magaslatot, az lesz a rajtallvany, utana pedig egy kanyargos palyat kepzelj el. Nem tudom, hogy ugratokat hogy tudunk kialakitani, mert par dologtol meg fugg.
Kategoriaban valoszinuleg kulon lesz a Junior es a felnott. Tavaly ugy volt meghirdetve hogy lesz szoges es nemszoges kategoria, de aztan ugy gondoltak, hogy sima gumival eleg veszelyes, es nem is annyira nagy elmeny, ezert az nem volt.

A pontos idopont az vasarnap. De hogy melyik?? Az jo kerdes.. ;D ;D ;D
Az mar biztos, hogy nem a 12 -ei vasarnap lesz a verseny idopontja. Viszont nagyon valoszinu, hogy a 19 -e az egy jo idopont. Jelen pillanatban ugy van, hogy a jovo het vasarnap lesz a verseny, ugyhogy mindenki keszuljon.
Annyit elarulhatok, hogy a rendorseg csak 3 nappal a verseny elott adhatja ki az engedelyt. Tehat hiaba mondom, hogy 4 nap mulva verseny lesz, ha holnap kiderititk, hogy nem kapunk engedelyt.
Minden az idojarastol fugg, de mivel nagyon ugy all a helyzet, hogy a hideg a dominans napjainkban, ezert a jovo hetveget meg nem fenyegeti az olvadas, ha pedig nem olvad, akkor lesz verseny.
Keszuljetek!! ;D ;D ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Mikor lesz pontiosan, milyen kategóriák leszznek mekkora a pálya?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, felhivtam a Petit, es azt mondta, hogy elvileg a jovo heten lesz a verseny.
Most biztos nem, de mivel jo hideg van mar, ezert valoszinu, hogy a balcsi a jovo het vegere rendesen visszafagy. Amugy az a szerencse, hogy mostanaban a strandokon eleg sekely a viz, igy hamar be tud fagyni. Raadasul a terdig ero vizbe beszakadni nem a legeletveszejesebb mutatvany...bar egyertelmuen nem kivanom magamnak en sem... ;D ;D ;D
A napokban kapok szorolapot a versenyrol, majd ha tudom, akkor beszkennelem, es felrakom ide. Par boltban is lesz.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
mi Lajosmizsén voltunk szilveszterkor ( kecskemét mellett) ott van egy ismerösünknek egy panzioja és ott van egy kis to, kb 15 m átméröjü, az nagyon vastagon be volt fagyva szilveszterkor, korizni is lehetett rajta... ( disznot felküldtük a jégre ;D)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szilveszterkor Udvariban voltunk, 10kilcsi Füredtõl.
Na nálunk a Halkaetetõ (öböl) partján a 20cm-es vízbõl 10 biztos jég volt, csak beljebb kicsit vékonyabb max 5cm. Ami azt illeti én nem biztos, hogy rámennék egy 10cm vastag jégre, fõleg a balatonon.
Aki már volt tó jegén amikor az elkezdett rianni az sejtheti mirõl beszélek

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nos, ujra netezek... :D

Valamelyik nap megkerdezem, hogy milyen allapotban van a balaton, es hogy mikor lesz a verseny...
Egyebkent sokat szamit, hogy videken altalaban hidegebb van, es Fured kornyeken is, a hegyek miatt. Talan meg van esely...
Majd kiderul.
Szallast nem nagyon kell elore intezni, mert mivel balaton, ezert a nyar miatt nagyon sok van, es telen mind ures, igy szerintem eleg ott keresgelni, de ha valaki nagyon biztosra akar menni, akkor hivja a Petit, es majd o ad valami szamot.

Addig pedig imatkozzatok testvereim... ;D ;D ;D ;D 8) 8) 8) 8)

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na lécci mndja meg valakim mikor leszpontosan a verseny és írjon a szálláslehetõségekrõl valaki, mert Szombathelyi vagyok és akkor úgytervezem a programomat! Vagy adjatok vaélami elérhetõséget!
jawa@freemail.hu a címem ha valki tud valamit lécci írjon!!

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
itt meg nálunk pólóban lehet künn mászkálni :o
De attól még befagyhat a Balaton, ki tudja, jön az el Nénó, vagy ilyesmi

opa

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Vole: Shaun nagyobbakat esik mint az Anti??? :D... vagy akkor már nem élne???
amugy megprobálom rábeszélni, hogy menjen el ;D
sajnos nekem most nincs bicom... a hugomét nem akarom tönkre vágni, de lehet, hogy egy schwinn campinget keritek ;), de nem hiszem...
aztán nekem dobogos légy! (minimum 1.) ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
az se rossz!!! :)

tr

tr

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
maj' vizibiciklizunk. :>

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
emberek! mi lesz, ha felolvad a jég? a meterelógusok meleget mondanak. éjszaka -5-10 fok, nappal +3-10 fokig. (nekem öröm ;D) de azért elmennék. meg a tv-be azt lattam ugy egy hete, hogy olvad a balaton, és sehol se lehet korizni. na csak ennyit akartam.

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás

Vole, és azt pontosan még nem lehet tudni, hogy mikor lesz? :-\

Tibi bácsi, lécci erre is válaszoljál, mert még külföldön vagyok, aztán jólenne elmenni.... :-\ ha még hazaérek

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Zsuzsi: mindegy hogy milyen szekerrel jelensz meg, de arra figyelj, hogy a hintaszekekhez eronlet is kell, a picit viszont tudod hajtani... ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D

Amugy en biztos, hogy a naggyal megyek mivel csak az van, de a kisbringa is teljesen megfelelo, mert a jeg nem eppen razos dolog..
Mindegy mivel, csak gyere! ;D ;D ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
Én nem Vole vagyok, de szerintem olyan mind1, hogy mivel indulsz. :-\ :-X