Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
KTH van nalatok is?

Ha be vannak irva a jegyek, akkor csak a targyakat kell felvenned, de az indexbe nem kell beirni. Viszont arra figyelj, hogy a reghet vegeig leadd, mert kulonben passziv felev. De akkor legalabb lesz ido bringazni.... ;D

Ne aggodj, en is bealltam a teli sulyra. (77/78kg) Talan a Bekas1-en ismet fitt leszek.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Marchello: Szép lehetett, olyan idõben közel 3 órát...had ne mondjam...
1 egyetemi kérdés: fullra kitöltve kell leadni az indexet, vag elég, ha a neptunban fennvannak a jegyeim??? És meddig kell leadni, mivan, ha nincs kitöltve rendesen????

5nap önfeled ökörködés alat sikerült 4kilót(!) híznom, annak ellenére, hogy minden nap 10óra elõtt már sípálíán voltam, és az utolsó felvonózás 4kor mindig megvolt!!!! Marha érdekesen mûködök mostanába ;D ;D ;D

Az idõjárás megint szopat, +5-6fok van, de bokáig ér mindehol a hólé!!!!!!

Kapott v.ki e-mailt a békás-kupákról a Ruthart Vilitõl????
Sajnos kitöröltem a levelét, és nincs meg a weblapcím!!!!
Thank's!!!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Szombat voltam a Téli Mátra gyalogos teljesítménytúrán. Én a rövid távon indultam (26km), kb 800m szint, 2ó48p. Mátrafüreden még csak 15-20cm letaposott hó volt, de a Lajos-forrástól felfelé már 30cm feletti volt, egyre kevesebb nyommal. A pisztrángos-tótól felfelé meg 60cm - hófúvással. Iszonyatos, brutális volt, de baromi jól esett! Nem sokan futottak rajtam kívül, többnyire inkább hegymászó cuccossal mentek fel az emberek.
Ma meg levezetésképpen egy 100-ast bringáztam.
Volt még valaki a Mátrában?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Úgy látom a nagy hó mindenkit elnyomott.
Ne hagyjuk magunkat! Ilyen idõben lehet még görgõzni, úszni, konditerembe járni, futni, vagy montival zúzni egyet.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Tavaly nagyon ment neki, elõrébb is állt a felkészülésben mint mi. De minden év más, pl most a Cyclo OB-n 6. lett

Coyote

Coyote

törzsvendég

• fórumtag
  • 294 posts

Marchello:
Sp. viktor jól nyomta tavaly...bár elég unalamas lehetett szinte végig egyedül nyomni...de hát jó erõbe volt...az a sok monti meg ciclocross!!!!

JA de jol ki is faradhatott, mert utanna egy versenyen sem lattam elol ;D ;D

Remelem iden is legalabb olyan folenyesen nyer az amatorokkel szemben mint tavaly, sajnos en nem tudok ott lenni, mert mar beneveztem egy ovodasoknak szolo futoversenyre es remelem, hogy en nyerem a nagycsoportos korosztalyt ! ;)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Legfrisebb infó: Hegyi OB Dobogókõre lesz!
Ezek szerint addig párszor mindenképpen fel fogok utazni Pestre, hogy a pályát megnézzem magamnak. Ugyhogy én is benne lennék hétvégén, ha odaszerveznénk egy utat.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Nervex: azért annyit nem ér a dolog, hétközben még kevés amatõrbolyt lehetett összehozni. A hétvége biztosabb.

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
pcycle!
Gyakorlatilag minden második, harmadik hétvége kivételével állandóan BPesten vagyok, sajna elég hülyén dolgozok, így hétközben nehézkes az edzések organizálása. (de megoldható, maximum kirugnak, de az nem baj) Szerintem a február még ilyen fos lesz, márciusban viszont mehet a nyomulás. Addigra talán a bringám is feltámad romjaiból.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Tpresident snowboardozni is megy, és futni nem muszáj a legmélyebb hóban.
Tavaly Viktor tényleg jó erõben volt: 4-en üldöztük és nem bírtuk megfogni 3 kör alatt... Na majd idén meglátjuk ki milyen erõben lesz! Lehet elõtte lemegyek egy 9napos edzõtáborba Pulára a kaposváriakkal, és akkor mindenképpen jó formában leszek már Tihanyban.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Csak mondom, ha nem tudnád, arrafelé ilyenkor sízni szoktak... ::) De az igaz, rendkívül fejlesztõ hatású 150-200cm-es hóban futni. :o

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Marchello:
Sp. viktor jól nyomta tavaly...bár elég unalamas lehetett szinte végig egyedül nyomni...de hát jó erõbe volt...az a sok monti meg ciclocross!!!!

Kellemes hetet mindenkinek, holnap reggel elhagyom az országot, jövõ hétfõig haza se jövök.
Egész nap a friss alpesi hegyilevegõn...reggel-este közös futás-gimnasztika a kis hegyi faluban, 1500m-en....olyan rossz lesz...nem is akarok menni :D ;D :D ;D

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Hát a jó idõt nem garantálom, bár az utóbbi két évben mindig volt egy kis hószállingózás. Idén jöhetne egy rövidgatyós idõ a változatosság kedvéért.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Egyértelmû, hogy megyek! Persze csak akkor, ha nem havazik ;)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Bringával szoktunk közösen letekerni a versenyre, de addig még lesz idõ egyeztetni.
Most idén én is szeretnél elõrébb lépni Tihanyban, mondjuk a tavalyi Viktor féle szökéssel ki is egyeznék ;D
A snowboard-ot én is szívesen kipróbálnám egyszer...

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Marchello! Én sajnos snowboardozni leszek(de szar nekem), de kipróbálnám magam szívesen.
A Tihany-kupán biztosan ottleszek, majd egyezetünk, ha Te is biciklivel gurulsz le Veszprémbõl???
Az volt életem elsõ mezõnyversenye...zöldfülü voltam, tök nem vágtam az egészet...ahol csak lehetett én kaptam a legtöb szelet:-))))
Ennek ellenére 28.ik lettem...ahhoz képest,h mindenkinek én vezettem, nem is rossz ;D ;D ;D ;D ;D
Idén már biztos könnyebb lesz, bár úgyérzem, nagyon keveset alapoztam még, és rendszertelenül...valószínûleg július-augusztus-szept. lesz az én hónapom az 2004ben, ha az egyetemi teendõket is belekalkulálom, reálisnak tûnik.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Nyáron én is sokat vagyok Pesten :)
de addig is Veszprémben készülök.
Ki jön majd márciusban a Tihany kupára?
Én már baromira várom a versenyszezont. Az idei elsõ versenyem jövõ hét szombaton lesz a Mátrában. Csak ez még futás lesz. Útvonal: Mátrafüred- Kékes- M.füred 26km, ez a legrövidebb táv. Lesz ezenkívül még 36 és 42km táv is. Jót tesz a comboknak az biztos a hegyifutás. Nem jön még valaki el?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts
Hétköznap pesten vagyok megtalálható.
Szóval bárhol, bármikor, csak tekerni lehessen! ;D

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
Lazus, egy diák triatlon egyesülettel (LDSE) szoktam menni, nagyjából a 15 évesekkel tudom tartani, jómagam 28 :) Legyen már március!

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Van egy nyugisabb útvonal is kelet felé: Rákoskert-Ecser- Maglód ( hétköznap nagy forgalom!)-Gyömrõ-Péteri-Monor-Káva-Pánd-Tápióbicske- Tápiószentmárton v Nagykáta (itt ha beérsz kerékpárút) s vissza,. Vannak egyébb lehetõségek is pl Monor-Gomba- Úri , viszont arra nagyon rossz az út.