Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
nervex,

lehet hétvége is ;)
pl. holnap max. 2-3 órát érek rá, azt hiszem, felküzdöm magam a HHH-ra. Furcsa ez a SS. 44-18, aztán kész. A sebességet csak fordulatszámmal tudom alakítani.
Vagy még szombat délelõt, de akkor nagyon korán (8 körül) kellene indulni, egy nagyobb körhöz.

Ratyi az idõ, de inkább, mint a futás.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Marchello!
Jövõ héten már lesz bringám Vp-ben, az órarendem szerint hétfõ-kedd délelõtt mindenképpen szabad vagyok! a többi napok sem meredekek.
Szóval kalandra fel!
A héten ez a ratyi idõ megint bekevert...sajna alig mozgolódtam.
lassan kezdõdik a szezon. Egyébként arra a stadion-kupára én is "beneveznék" ha másra nem, edzésnek nagyon jó!!!!

Pcycle:
a 420km: Hétfõ: 85km, Kedd: 90km, szerda: - Csüt.: 150km, Péntek: 30km, Szombat: 70km. Kb. így állt össze. Javarészt síkon, vagy a Gerecse egyhe emelkedõin keresztül. Átlagseb. naponként: 25.5-29.4km/h.

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Baromi szívesen gurulnék én is egyet, de hát az Arbeit...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Holnap, és pénteken tervezek gurulni egy kicsit.
Mondjuk Dobogókõre. Vagy nem is tudom, majd kialakul.
Jelentkezzen, akinek volna kedve hozzá!
Tempó lájtos lesz, még alapozás megy. ;) Meg a maszkot is tesztelnem kéne.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Kössz az infókat. Csak más verseny nem igazán van még márciusban, mint a Stadion kupa.. Tahitótra meg nagy valószínûséggel idén is megyek.
Egyébként nekem semmi bajom a futással, pl indultam a Téli Mátra elnevezésû teljesítménytúrán is és az azért kemény volt, 26km akkora hóban.
Csak most már inkább a bringázásra szeretném fektetni a hangsúlyt.
Jobb idõt mindenkinek!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
MArchello: látom nem igen csípik a futást a outisok:-Egyébként télen ilyen idõnek kell lenni...
Nagyon spiccen vagytok Tpresident-tel együtt, ennyi kilométer, versenysúly, tudományos edzésterv, ...
A Tahitótfalui If. sík terep, fordítós, nagyon kis forgalmú út. De: szeles hely, ráadásul "körszél" van, vagyis keresztbefúj északnyugatról és úgy érzed végig ellenszél van. Az aszfalt viszonylag jó, de érdes és az alatta lévõ rossz réteget lehet érezni (fogja a lendületet), ugyanaz, mint a dobogóköi út. A Népstadioni 1100m-es kör, folyton balra dõlsz, el lehet szédülni, és az aszfalt minden kritkán aluli, tele kátyúkkal és 20 méterenként keresztrepedés. Nem ajánlom, én még edzésre sem használom, pedig 1 km-re lakom tõle.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
A 420km nem rossz, én is kb annyit mentem mult héten. De most ez a gané idõ... Kénytelen vagyok futni, meg görgõzni. Még jó hogy most a lazább hetem van.
Én már elkezdtem visszaszerezni a versenysúlyomat, most 66kg vagyok és nyáron is max 1kg-mal vagyok ennél kevesebb.
Néztem a versenynaptárt és Tahitótfalu után a Stadion kupák vannak. Tud róluk vki valamit? Ez a Népstadion körüli kritérium?

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Nagyon jó az edzésadag, president. Hány edzésbõl jött össze? Télen a futás legjobb kiegészítõ sport. Én pl.ilyenkor csak futok és alig van szintesés márciusig, bár a súlygyarapodás elkerülhetetlen :(.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Visszajött a tél...múlt héten 420km-t mentem összesen, most meg csak futni tudok járni sajnos...
Sikeres felkészülést!!!!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Szerintem is mindenki edz, ilyen idõben vétek lenne kihagyni! Egyébként jövõ hétvégén lehet én is fent leszek Bp.
Sajnos este megjön az esõ, remélem nem Veszprém felé kezdi és talán holnap is tudok menni egy 100ast.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
No! Létom áll a topic...mindenki biciklizik a jóidõt kihasználva!!!!
Tegnapi tekrés vége 148km lett, az utolsó 30km-en "tudatosan" eléheztem(eléheztettem magam) és finom tempóban alacsony pulzussal "zsírból hazajöttem".

Megintcsak azt tudom mondani...ha ilyen idõ lenne márciusig...

Kelemes hétvégét!!!!!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
A teleholdas HHH - mintájára Tatabányán is megmozdult valaki, és Teleholdas-TurulTúrát szerveztek holnapra!!!!
Kiváncsian várom a holnap este 7órási gyülekezõt...a beszámoló nem marad el.

Egyébként kihasználva a jóidõt és a vizsgaidõszak végét, tegnap egy "laza" 90km 3ó:10perccel elkezdtem a tematikus edzést, folytatva egy mai tekeréssel 2 komámmal és 70km-e távval...nem beszélve a holnapra tervezett 100-120km-rõl!!!
Nem mondom, nyögtem rendesen a mai 28as átlag végén is...
Ha ilyen idõ maradna márc.közepéig...de jó is lenne!!!!

Mindenkinek kellemes tekerést!

Marchello: Te mivel egészíted ki a táplálkozásodat 1-1 szezonban??? Legal, Illegal?! Válasz please Privátban!!! Thank's and sikeres félévet!!!!

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Világosítson fel valaki, hogy mi az a teleholdas buli, hol, meg mikor, mert érdekelne. Olyasmi mint a VBB Challenge Day-i éjszakai bringázása?

Laza esti tekerés, fel a HHH-ra.
Bõvebbet itt olvashatsz: http://www.kerekparostopik.hu

Januárban 6-an voltunk. ;D
Most sajna kihagyom, pedig nagyon nagy buli az egész.

bvkk

bvkk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Kapott v.ki e-mailt a békás-kupákról a Ruthart Vilitõl????
Sajnos kitöröltem a levelét, és nincs meg a weblapcím!!!!
Thank's!!!

Hali tpresident!
Miért kellett volna, hogy irjon?
weboldalcim: http://www.bvkk.hu < próbáld memorizálni, nem túl bonyolult ;-)
e-mailcim: bvkk@bvkk.hu < ez sem nagyon összetett ;D

Mindenkit szeretettel várunk!

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
Mindenkinek riadóóóó!

Itt a jó idõ, de ha minden igaz nem sokáig. A szombat még állítólag jó lesz, aztán vasárnap megint szar. Kéne menni szombaton, mondjuk 13h-i találkával valamit, beszéljük meg hol, meg mit, aztán hajrá!

Világosítson fel valaki, hogy mi az a teleholdas buli, hol, meg mikor, mert érdekelne. Olyasmi mint a VBB Challenge Day-i éjszakai bringázása?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Endorfin!

Ha minden igaz, én is ott leszek péntek este. A Telehódas nagyon jó buli, 20-30 imbolygó fénypont megtámadja a csúcsot... Már-már vrsenyszerû a hangulata, de egyáltalán nem arról van szó. Kellemes túra, de ha valaki akar, nyugodtan mehet idõfutamot is.
Ez a Fenyõgyöngyétõl a felsõ parkoló bejáratáig tart. A legjobb idõ 8:18

Dobogókõre is megy egy, a csobánkai elágazás és a nyomós kút közötti 15,4km-es.

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
hello

zugloban lakom, az orshoz eleg kozel, es tegnap este mar tekertem is 2 orat a varosban, igaz kolcson bringaval, es az ugye.. a nagykoruton elegge lehet tepni, talan ott a legjobb minosegu az ut..

en a pilist varom mar nagyon, minden reggel dobogoko fele jovok dolgozni, nagyon kellemes emelkedonek tunik..sosem voltam meg a pilisben bringaval..

szoval, pcycle, ha van idom hetvegen, en barmikor megyek!
es remelem innen meg paran
ketten elkezdjuk,es majd jonnek a tobbiek is

gondolom sokan lesznek 03 07 en az idofutamon is innen
arra is lehetne menni parat, en mindenkeppen tervezem, mar kov hetvegen...

penteken kinezek a teleholdas talakozora, jon valaki innen?
milyen szokott lenni?

hirtelen total egyedul lettem itt bp-n, nekem ezert kerult elo megint a bringa, be kell, hogy valljam... mar meg is volt hirdetve, mar meg is akartak venni...de ..
maskepp alakult...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Welcome again Endorfin! Rég néztél be a netre. A kerékpárnak komoly lélektani hatása van, erõs elvonása tüneteket mutathat fel. A Margitszigeti kör szerintem nincs 10 km, arról nem is beszélve, hogy mindenféle nép megy ott, nem a legalkalmasabb kerózni komolyabban, futni inkább. Bp. melyik részén laksz?, márciustól összeállhatunk. Már két éve próbálkozik ez a site összehozni egy bp.-i bolyt, nehéz szülés... A legtöbbet Fót irányába indulva a Gödöllõi-dombságon fordulok elõ, de megyek más felé is (Pilis, Budai-hg. körül: Páty, Telki stb.)

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
A Margitsziget oda-vissza elég unalmas, az út vacak minõségû, szóval én nem szeretem. Úgy tûnik fel fog száradni ez a szar hétvégére, úgyhogy vasárnapra össze lehetne hozni valamit, mondjuk egy Zsámbéki-medencés kört, vagy valami hasonlót. Hajrá!

endorfin

endorfin

vendég

• fórumtag
  • 36 hozzászólás
hello

eleg durva mar ez a tel...

en szinte semmit sem edzek, szeptember ota nem ultem bringan, de mar erzem, hogy hamarosan....

egyebkent lehetne irni egy ker sort a kerekpar lelektani hatasairol is, nem?
beszeltem par emberrel, egeszen erdekes eredemenyek osszefuggesek derlunenek ki.

a lenyeg, hogy immar bp-n lakom, es vasarnap felhozom a bringam is vegre...
akinek innentol lenne kedve tekerni valamerre, az ne szegyelje beirni ide szerintem..

nem tudom, en meg a margit szigeten sem voltam kerekparral, megeri?
10 kor mar 50 kili, oda vissza siman 70 majdnem , ha 5-6 fok lesz hetvegen is, akkor ..

valaki hasonlo cipoben?