Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Én úgy néz ki a Mátrában töltöm a hét második felét ;D úgyhogy nem megyek Pétfürdõre, de én mindenképpen feltenném a könyöklöt. Ha még mindig ua a pálya, akkor egyetlen kis emelkedõ van benne a többi teljesen sík, egy kis oldalszél mindig van, ezért a könyöklõ baromi sokat számít.

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 posts

Ki jön biztosan Pétfürdõre vasárnap???????

Megyek. Fekete bringa, piros bukó.

Szerinted érdemes feltenni könyöklõt? Ahogy ismerem a tájat, nem sok értelme lenne.

Susnyás Ted

Susnyás Ted

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Szokott valaki közületek Pécel-Isaszeg-Dány-Zsámbok-Tura-Vácszentlászló-Valkó-Gödöllõ -fele edzegetni?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Neumanki:

Privátba megírom, mert szemtelenül olcsó volt... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A hétvégére remélem 20fok lesz, és szikrázó napsütés....nem szeretnék ázni Pétfürdõn.

Ki jön biztosan Pétfürdõre vasárnap???????

Trek 2300

Trek 2300

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Akarjátok tudni hogy hogyan lehet "rávenni" egy barátnõt / feleséget, hogy partner legyen egy Trek vásárlásban?
Vegyél neki is egyet! ;) Én két éve vettem meg a 2300 - as országútimat. Otthon aztán mindig elmeséltem, hogy merre jártam, merre tekertem (Manki tudna mesélni errõl...) Végül is a feleségem is "kedvet kapott" a biciklizéshez. Igaz hogy "csak" egy 1200 - est vettünk, de õszintén szólva 2 évvel ezelõtt én is kiegyeztem volna ezzel a kategóriával. Azóta túl vagyunk néhány hegyen, és nyárra kitûztük a közös Hatvan - Miskolc "gurulást" :P
Persze aki nem akar a barátnõjével biciklizni, annak nem ajánlom a "módszert"

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
és el lehet árulni, h mindez mennyibe került?

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Üdv!

Lecseréltem az öregeskedõ kerékpáromat 1-az-1ben.

Author 6602. 2002-es modell, Colombus Airplane csõszett, CarboTec-karbonvilla, 2003as Ulterga szett, kivéve Fékv.kar: 105ös, Hajtómû: 2000-es ultegra.
American Classic agyakra fûzött FIR felnikkel, Ritchey-Pazzaz kiegészítõkkel.
Szép-új, könnyû, gyors csilli-villi csodabiciklivel szakítom ezentúl az aszfaltot....legközelebbi bevetés: Pétfürdõn...már alig várom.

Álom egy ilyen kerékpár!!!!!!
Kár,h esik az esõ.

Marchello: Köszönm a fotot, amit küldtél...tényleg fasza.
Érdekes,hogy a fotón egyértelmûen látszik, hogy 30-40m elõnnyel értem célba, mégis a mögöttem jövõ 10-15ember velem azonos idõt kapott.
Nem, mintha fontos lenne, de ha ekkora bakik vannak, az kicsit szomorú!!!!!!!!!!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
egyébként én tavaly elõtti schwinn csepellel nyomul, és szerintem nagyon király, 1950g, merev mint az állat, nem hajlik össze vissza, és nagyon szép. Még talán 1500g-os vázig lemennék, de alább semmiképp. Csak azt sajnálom, h alu villák mint a fehér hollók, carbonra meg nincs pénzem, ugyhoyg egy kinesis alu villa van benne, ami szerintem nagyon hajlik össze-vissza.

http://neumanki.free...of IMG_0161.jpg

Egyébként azért is nagyon szeretem, mert állítom, h nagyobb feltünésem van vele, mint egy átlagos trek vázzal... Már csomoszor odajöttek piroslámpánál, h jéé, ilyen még van :D azon kivül szerintem mióta csinálják, ez a legszebb festés.

Csak azt sajnálom, h nekem nagyon nincs ennyi idõm biciklizni mint nektek. Nem is tudom hol van egy idõ a világon, ami 5-10e km-nyi biciklizéshez kell. Nekem sajnos ELTE, barátnõ, floorball... mellett nincs ennyi idõm :( Azon kivül nem sokszor azért nem indulok el, mert 20-30km bp-i aszfalt, meg lámpák, amit be kell vállalnom elõtte, meg ugyanennyi vissza :( ráadásul mindezt egyedül...

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
és van olyan feleség aki partner egy több100e-s trek váznál? :)

vito

vito

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
pycyle,

én a két említett matrix vaz közül használom az egyiket (rs tt, 1560 gr). eddig 550 km-t mentem vele, gond nélkül. a 105-ös nevût (1280 gr) már nem szívesen vállaltam volna be, tekintve hogy 85-90 kg vagyok. ilyen rövid távon minden okés a vázzal és az 540 gr-os villával. az ára és a színe is jó, szerintem. igaz, komoly összehasonlítási alapom nincs, sosem mentem még de rosa, basso, fondriest, klein...egyéb vázcsodákkal. geometria: 560-as nyeregcsõhöz 565 mm-es a felsõcsõ.
ha bármi érdekel a vázzal kapcsolatban szívesen válaszolok.
ha a grammánia érdekel akkor a másik vázzal és 105/tiagra szettel árulják Németországban, ezekkel 9,3 kg-ra hozták ki pedál nélkül

v

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
haha, igen, érdekesek ezek az árkategóriák, mondjuk akinek már van rendes fizetése, és jó sokat sporol.... :)

na pont ezt mondom én is pcycle, hogy nem azért kerül az a trek váz akárhányszázezer forintba, mert annyiba kerül az anyagára, meg a technika amivel csinálják, lehet, h amerikában annyi a trek, mint itthon egy átlagos országúti váz, ha meg ugyanannyiból jön ki, akkor mért lenne annyival jobb? Mondjuk akinek van pénze vegye....én nem tartom vissza :)

egyébként pont egy tavalyi bikemag-ba volt riport a Fondiest család egyik tangjával, aki a vég elnöke, és pont õ mondta, h igazából az összes váz ugyanannyit tud, az övék sem kivétel, épp ezért mentek rá, h nem vászonra fognak festeni, hanem biciklire :D

36e forintig vám, és áfamentesen lehet dolgokat behozni bárhonnan...tesómnál sem volt semmi csalás...jött postán szépen bedobozolva

getreg

getreg

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszi Marchello,
akkor gondolkodom tovább :)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Getreg: Hungary-A t ne! Bár garanciálisan meghegesztik majd ;D Kb fél évenként repednek el, és eddig 100% az arány az ismeretségi körömben (5-10 bringa).
Inkább Merida - idén felemelték 5 évre a garit és ott kicserélik. De elég sok alternatíva van még.
Tesóm Fondriestet vett, az tuti biztos váz, csak hát megkérik az árát...

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
pcycle: a matrix mondjuk necces, de azért a magellan már eléggé bizonyított montivázak terén. Nem hiszem, h a külföldi márkák annyival jobbak lennének, csak azért mert drágábbak, mind2tõnél egy csomót vizetsz a merida, vagy trek feliratért, azon kivül lehet, h azért drága mert külföldi. Pl az itthon a Shimano Ultegra hajtokar olyan 65e forintba kerül. Mért kerül annyiba, mert olyan király? Érdekes, akkor a supergo.com-ról mért tudom megrendelni 22e forintért? Vagy éppen tesóm a 100e forintos Manitou Six Deluxe telót szállítási költséggel együtt megkapta 34e (Valami 29e forint volt) forintból. Ilyenkor azért elgondolkoztató, h vajon az a trek annyival jobb-e....

getreg

getreg

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok !
Nekem is kinéz egy vázcsere...
Én a Hungary-A vázon gondolkodom, esetleg valamelyikõtök ment már ilyennel?
Vagy Merida Venus, most csak 90000 ;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
még az is lehet, h a trek vagy merida helyett egy Author lesz.
colombus airplane csövekbõl készített váz, 2 év garanciálval.

Szombaton mérgemben az öcsém biciklijével tekertem egy "Csákvár-kört".
65km 33.5átlaggal.
meg utánna laza 1 óra beszélgetõs biciklizés, miután összefutottam a cimborával.

remélem a Pétfürdõi idõfutamra már összejön 1 jó bicikli.

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
"(és 3 hét múlvára is keresek ám utazási lehetõséget!)"
úgy értem, hogy szeretnék a Pécsi Kupa versenyein részt venni. Tehát akkor, amikor van, és nem 3 hét múlva. :)

lazus

lazus

vendég

• fórumtag
  • 112 posts
Helló!

Ismét az internet nyílvánosságához fordulok, a Tihany-kupánál segített. Szóval, nem megy valaki Pécsre vasárnap (és 3 hét múlvára is keresek ám utazási lehetõséget!), szívesen betársulnék egy oda-vissza útra!

Kösz a segítséget!

Lazus

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
vagy éppen az 1560g-os MATRIX Whirlwind RS-nél TT-nél, vagy az 1280g-os MATRIX Whirlwind RS 105nél?

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
sziasztok!

És pl szerintetek a tavalyi 1650g-os (57es) Magellan Capella mivel rosszabb az "olcsónak" számító 1,5-2* annyiba kerülõ meridáknál? vagy éppen a többinél?