Én úgy néz ki a Mátrában töltöm a hét második felét ;D úgyhogy nem megyek Pétfürdõre, de én mindenképpen feltenném a könyöklöt. Ha még mindig ua a pálya, akkor egyetlen kis emelkedõ van benne a többi teljesen sík, egy kis oldalszél mindig van, ezért a könyöklõ baromi sokat számít.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Indította
syncro
, 2002. január 31. 11:38
Írta 2004. április 21. - 10:57

Írta 2004. április 21. - 10:39

Ki jön biztosan Pétfürdõre vasárnap???????
Megyek. Fekete bringa, piros bukó.
Szerinted érdemes feltenni könyöklõt? Ahogy ismerem a tájat, nem sok értelme lenne.
Írta 2004. április 19. - 21:37

Szokott valaki közületek Pécel-Isaszeg-Dány-Zsámbok-Tura-Vácszentlászló-Valkó-Gödöllõ -fele edzegetni?
Írta 2004. április 19. - 09:46

Neumanki:
Privátba megírom, mert szemtelenül olcsó volt... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A hétvégére remélem 20fok lesz, és szikrázó napsütés....nem szeretnék ázni Pétfürdõn.
Privátba megírom, mert szemtelenül olcsó volt... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
A hétvégére remélem 20fok lesz, és szikrázó napsütés....nem szeretnék ázni Pétfürdõn.
Írta 2004. április 17. - 22:43

Sziasztok!
Akarjátok tudni hogy hogyan lehet "rávenni" egy barátnõt / feleséget, hogy partner legyen egy Trek vásárlásban?
Vegyél neki is egyet!
Én két éve vettem meg a 2300 - as országútimat. Otthon aztán mindig elmeséltem, hogy merre jártam, merre tekertem (Manki tudna mesélni errõl...) Végül is a feleségem is "kedvet kapott" a biciklizéshez. Igaz hogy "csak" egy 1200 - est vettünk, de õszintén szólva 2 évvel ezelõtt én is kiegyeztem volna ezzel a kategóriával. Azóta túl vagyunk néhány hegyen, és nyárra kitûztük a közös Hatvan - Miskolc "gurulást" 
Persze aki nem akar a barátnõjével biciklizni, annak nem ajánlom a "módszert"
Akarjátok tudni hogy hogyan lehet "rávenni" egy barátnõt / feleséget, hogy partner legyen egy Trek vásárlásban?
Vegyél neki is egyet!

Persze aki nem akar a barátnõjével biciklizni, annak nem ajánlom a "módszert"
Írta 2004. április 17. - 19:02

Írta 2004. április 17. - 13:31

Üdv!
Lecseréltem az öregeskedõ kerékpáromat 1-az-1ben.
Author 6602. 2002-es modell, Colombus Airplane csõszett, CarboTec-karbonvilla, 2003as Ulterga szett, kivéve Fékv.kar: 105ös, Hajtómû: 2000-es ultegra.
American Classic agyakra fûzött FIR felnikkel, Ritchey-Pazzaz kiegészítõkkel.
Szép-új, könnyû, gyors csilli-villi csodabiciklivel szakítom ezentúl az aszfaltot....legközelebbi bevetés: Pétfürdõn...már alig várom.
Álom egy ilyen kerékpár!!!!!!
Kár,h esik az esõ.
Marchello: Köszönm a fotot, amit küldtél...tényleg fasza.
Érdekes,hogy a fotón egyértelmûen látszik, hogy 30-40m elõnnyel értem célba, mégis a mögöttem jövõ 10-15ember velem azonos idõt kapott.
Nem, mintha fontos lenne, de ha ekkora bakik vannak, az kicsit szomorú!!!!!!!!!!
Lecseréltem az öregeskedõ kerékpáromat 1-az-1ben.
Author 6602. 2002-es modell, Colombus Airplane csõszett, CarboTec-karbonvilla, 2003as Ulterga szett, kivéve Fékv.kar: 105ös, Hajtómû: 2000-es ultegra.
American Classic agyakra fûzött FIR felnikkel, Ritchey-Pazzaz kiegészítõkkel.
Szép-új, könnyû, gyors csilli-villi csodabiciklivel szakítom ezentúl az aszfaltot....legközelebbi bevetés: Pétfürdõn...már alig várom.
Álom egy ilyen kerékpár!!!!!!
Kár,h esik az esõ.
Marchello: Köszönm a fotot, amit küldtél...tényleg fasza.
Érdekes,hogy a fotón egyértelmûen látszik, hogy 30-40m elõnnyel értem célba, mégis a mögöttem jövõ 10-15ember velem azonos idõt kapott.
Nem, mintha fontos lenne, de ha ekkora bakik vannak, az kicsit szomorú!!!!!!!!!!
Írta 2004. április 16. - 14:52

egyébként én tavaly elõtti schwinn csepellel nyomul, és szerintem nagyon király, 1950g, merev mint az állat, nem hajlik össze vissza, és nagyon szép. Még talán 1500g-os vázig lemennék, de alább semmiképp. Csak azt sajnálom, h alu villák mint a fehér hollók, carbonra meg nincs pénzem, ugyhoyg egy kinesis alu villa van benne, ami szerintem nagyon hajlik össze-vissza.
http://neumanki.free...of IMG_0161.jpg
Egyébként azért is nagyon szeretem, mert állítom, h nagyobb feltünésem van vele, mint egy átlagos trek vázzal... Már csomoszor odajöttek piroslámpánál, h jéé, ilyen még van
azon kivül szerintem mióta csinálják, ez a legszebb festés.
Csak azt sajnálom, h nekem nagyon nincs ennyi idõm biciklizni mint nektek. Nem is tudom hol van egy idõ a világon, ami 5-10e km-nyi biciklizéshez kell. Nekem sajnos ELTE, barátnõ, floorball... mellett nincs ennyi idõm
Azon kivül nem sokszor azért nem indulok el, mert 20-30km bp-i aszfalt, meg lámpák, amit be kell vállalnom elõtte, meg ugyanennyi vissza
ráadásul mindezt egyedül...
http://neumanki.free...of IMG_0161.jpg
Egyébként azért is nagyon szeretem, mert állítom, h nagyobb feltünésem van vele, mint egy átlagos trek vázzal... Már csomoszor odajöttek piroslámpánál, h jéé, ilyen még van

Csak azt sajnálom, h nekem nagyon nincs ennyi idõm biciklizni mint nektek. Nem is tudom hol van egy idõ a világon, ami 5-10e km-nyi biciklizéshez kell. Nekem sajnos ELTE, barátnõ, floorball... mellett nincs ennyi idõm

Írta 2004. április 16. - 14:37

Írta 2004. április 14. - 16:08

pycyle,
én a két említett matrix vaz közül használom az egyiket (rs tt, 1560 gr). eddig 550 km-t mentem vele, gond nélkül. a 105-ös nevût (1280 gr) már nem szívesen vállaltam volna be, tekintve hogy 85-90 kg vagyok. ilyen rövid távon minden okés a vázzal és az 540 gr-os villával. az ára és a színe is jó, szerintem. igaz, komoly összehasonlítási alapom nincs, sosem mentem még de rosa, basso, fondriest, klein...egyéb vázcsodákkal. geometria: 560-as nyeregcsõhöz 565 mm-es a felsõcsõ.
ha bármi érdekel a vázzal kapcsolatban szívesen válaszolok.
ha a grammánia érdekel akkor a másik vázzal és 105/tiagra szettel árulják Németországban, ezekkel 9,3 kg-ra hozták ki pedál nélkül
v
én a két említett matrix vaz közül használom az egyiket (rs tt, 1560 gr). eddig 550 km-t mentem vele, gond nélkül. a 105-ös nevût (1280 gr) már nem szívesen vállaltam volna be, tekintve hogy 85-90 kg vagyok. ilyen rövid távon minden okés a vázzal és az 540 gr-os villával. az ára és a színe is jó, szerintem. igaz, komoly összehasonlítási alapom nincs, sosem mentem még de rosa, basso, fondriest, klein...egyéb vázcsodákkal. geometria: 560-as nyeregcsõhöz 565 mm-es a felsõcsõ.
ha bármi érdekel a vázzal kapcsolatban szívesen válaszolok.
ha a grammánia érdekel akkor a másik vázzal és 105/tiagra szettel árulják Németországban, ezekkel 9,3 kg-ra hozták ki pedál nélkül
v
Írta 2004. április 14. - 14:01

haha, igen, érdekesek ezek az árkategóriák, mondjuk akinek már van rendes fizetése, és jó sokat sporol.... 
na pont ezt mondom én is pcycle, hogy nem azért kerül az a trek váz akárhányszázezer forintba, mert annyiba kerül az anyagára, meg a technika amivel csinálják, lehet, h amerikában annyi a trek, mint itthon egy átlagos országúti váz, ha meg ugyanannyiból jön ki, akkor mért lenne annyival jobb? Mondjuk akinek van pénze vegye....én nem tartom vissza
egyébként pont egy tavalyi bikemag-ba volt riport a Fondiest család egyik tangjával, aki a vég elnöke, és pont õ mondta, h igazából az összes váz ugyanannyit tud, az övék sem kivétel, épp ezért mentek rá, h nem vászonra fognak festeni, hanem biciklire
36e forintig vám, és áfamentesen lehet dolgokat behozni bárhonnan...tesómnál sem volt semmi csalás...jött postán szépen bedobozolva

na pont ezt mondom én is pcycle, hogy nem azért kerül az a trek váz akárhányszázezer forintba, mert annyiba kerül az anyagára, meg a technika amivel csinálják, lehet, h amerikában annyi a trek, mint itthon egy átlagos országúti váz, ha meg ugyanannyiból jön ki, akkor mért lenne annyival jobb? Mondjuk akinek van pénze vegye....én nem tartom vissza

egyébként pont egy tavalyi bikemag-ba volt riport a Fondiest család egyik tangjával, aki a vég elnöke, és pont õ mondta, h igazából az összes váz ugyanannyit tud, az övék sem kivétel, épp ezért mentek rá, h nem vászonra fognak festeni, hanem biciklire

36e forintig vám, és áfamentesen lehet dolgokat behozni bárhonnan...tesómnál sem volt semmi csalás...jött postán szépen bedobozolva
Írta 2004. április 13. - 22:52

Írta 2004. április 13. - 18:19

Getreg: Hungary-A t ne! Bár garanciálisan meghegesztik majd ;D Kb fél évenként repednek el, és eddig 100% az arány az ismeretségi körömben (5-10 bringa).
Inkább Merida - idén felemelték 5 évre a garit és ott kicserélik. De elég sok alternatíva van még.
Tesóm Fondriestet vett, az tuti biztos váz, csak hát megkérik az árát...
Inkább Merida - idén felemelték 5 évre a garit és ott kicserélik. De elég sok alternatíva van még.
Tesóm Fondriestet vett, az tuti biztos váz, csak hát megkérik az árát...
Írta 2004. április 13. - 17:43

pcycle: a matrix mondjuk necces, de azért a magellan már eléggé bizonyított montivázak terén. Nem hiszem, h a külföldi márkák annyival jobbak lennének, csak azért mert drágábbak, mind2tõnél egy csomót vizetsz a merida, vagy trek feliratért, azon kivül lehet, h azért drága mert külföldi. Pl az itthon a Shimano Ultegra hajtokar olyan 65e forintba kerül. Mért kerül annyiba, mert olyan király? Érdekes, akkor a supergo.com-ról mért tudom megrendelni 22e forintért? Vagy éppen tesóm a 100e forintos Manitou Six Deluxe telót szállítási költséggel együtt megkapta 34e (Valami 29e forint volt) forintból. Ilyenkor azért elgondolkoztató, h vajon az a trek annyival jobb-e....
Írta 2004. április 13. - 16:39

Sziasztok !
Nekem is kinéz egy vázcsere...
Én a Hungary-A vázon gondolkodom, esetleg valamelyikõtök ment már ilyennel?
Vagy Merida Venus, most csak 90000
Nekem is kinéz egy vázcsere...
Én a Hungary-A vázon gondolkodom, esetleg valamelyikõtök ment már ilyennel?
Vagy Merida Venus, most csak 90000

Írta 2004. április 13. - 15:04

még az is lehet, h a trek vagy merida helyett egy Author lesz.
colombus airplane csövekbõl készített váz, 2 év garanciálval.
Szombaton mérgemben az öcsém biciklijével tekertem egy "Csákvár-kört".
65km 33.5átlaggal.
meg utánna laza 1 óra beszélgetõs biciklizés, miután összefutottam a cimborával.
remélem a Pétfürdõi idõfutamra már összejön 1 jó bicikli.
colombus airplane csövekbõl készített váz, 2 év garanciálval.
Szombaton mérgemben az öcsém biciklijével tekertem egy "Csákvár-kört".
65km 33.5átlaggal.
meg utánna laza 1 óra beszélgetõs biciklizés, miután összefutottam a cimborával.
remélem a Pétfürdõi idõfutamra már összejön 1 jó bicikli.
Írta 2004. április 13. - 14:38

"(és 3 hét múlvára is keresek ám utazási lehetõséget!)"
úgy értem, hogy szeretnék a Pécsi Kupa versenyein részt venni. Tehát akkor, amikor van, és nem 3 hét múlva.
úgy értem, hogy szeretnék a Pécsi Kupa versenyein részt venni. Tehát akkor, amikor van, és nem 3 hét múlva.

Írta 2004. április 13. - 14:36

Helló!
Ismét az internet nyílvánosságához fordulok, a Tihany-kupánál segített. Szóval, nem megy valaki Pécsre vasárnap (és 3 hét múlvára is keresek ám utazási lehetõséget!), szívesen betársulnék egy oda-vissza útra!
Kösz a segítséget!
Lazus
Ismét az internet nyílvánosságához fordulok, a Tihany-kupánál segített. Szóval, nem megy valaki Pécsre vasárnap (és 3 hét múlvára is keresek ám utazási lehetõséget!), szívesen betársulnék egy oda-vissza útra!
Kösz a segítséget!
Lazus
Írta 2004. április 13. - 13:02

vagy éppen az 1560g-os MATRIX Whirlwind RS-nél TT-nél, vagy az 1280g-os MATRIX Whirlwind RS 105nél?
Írta 2004. április 13. - 12:59

sziasztok!
És pl szerintetek a tavalyi 1650g-os (57es) Magellan Capella mivel rosszabb az "olcsónak" számító 1,5-2* annyiba kerülõ meridáknál? vagy éppen a többinél?
És pl szerintetek a tavalyi 1650g-os (57es) Magellan Capella mivel rosszabb az "olcsónak" számító 1,5-2* annyiba kerülõ meridáknál? vagy éppen a többinél?