Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
A Postás pálya is ott van a 8kerben, én a 3as irányában szoktam kimenni, aztán dél felé hamar le lehet menni. A települések nevét nem tudom sajnos, mert csak nyaranta szoktam idõközönként pár napot fentlenni.

A Pedálkirály az egy alapmû!!! Húúú brutál végigröhögtem az egészet. én 42/16tal megyek, de itt vannak emelkedõk is ahol bizony nem túl könnyû feljönni vele. Egyébként 10e km-t nem szoktak vele menni, csak a tavaszi elsõ versenyekig, szóval azért ez így kamu. De a filmet meg kell nézni!!!
Az egyik PC magazin DVD mellékleteként adták a filmet tavaly szeptember környékén. Ha meg másképp nem tudsz hozzájutni és használsz DC++ t, akkor lehet az Elite, Diablo, vagy Zenész HUB valamelyikén egy felhasználónál megtalálod ;-)

szgabor

szgabor

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Honnan lehetne a pedálkirályt megszerezni? Ami még jó lehet az Egy vasárnap a pokolban (Paris-Roubaix). De azt sem tudom hol keressem.

A másik kérdés: Merre lehet a legbiztonságosabban olyan helyre jutni a VIII. kerületbõl, ahol már lehet menni is nem csak a hülye autósokkal foglalkozni? Fél éve vagyok Pesten, de csak most hoztam a bicajt is. elõre is köszönöm

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Marchello:

Láttad pedálkirályt???

" - Mennyit tekertél le év eleje óta?
- 12.000km.
- Fix áttétellel?
- 10.000et 42/15el.
- Derék..derék...az a legjobb láberõsítõ... "

Jó kis film...1 igazi lúzerrõl, aki "produkálja" a kerékpáros élet összes hátulötõjét.
Érdemes megnézni...nagyon nagy kultuszfilm.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Elég gáz lenne, ha magyar csapatok nem mehetnének.
Mindenhol lejt a pálya a hazaiaknak :)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
:-) élvezném ha olyan helyzetben lennénk, de most nézem az újított versenynaptárt:
2005.07.06-09 sze-szo GP Cycliste de Gemenc
2005.07.17-23 v-szo BAZ Megyei Körverseny
2005.08.01-07 h-v Tour de Hongrie
2005.08.19-21 p-v Tiszántúli Körverseny
2005.08.19-21 p-v Mecsek Kupa

Hoppá-hoppá nem fogok unatkozni nyáron :P:P:P
imádom a többnapos versenyeket, ha pedig jó lesz akkor a Mecsekre mennék (Tiszántúl helyett), mert nekem kellenek az emelkedõk. A BAZ megyei tavaly nagyon ment, a prológ meg tökéletesre sikeredett (fehér mez, mint legjobban álló magyar). A terep meg tényleg elég hullámos, erõs. A Gemenci versenyt mindig is szerettem (elsõ többnaposom itt volt). TdH-ra meg remélem meghívást kapunk, de nagyon erõs lesz: Podbrezova idén állítólag Kontinentális csapat lett (ProTour utáni) és szeretnék megvédeni a tavalyi elsõségüket...

Én most idén télen úgy dönöttem hogy minden körülmények között kimegyek tekerni, persze nem a versenygéppel. Van egy jó kis örökhajtós gépem Devecserbõl 70es évekbeli, még Dura-Ace is van rajta :-) 42/16 áttétel, rendesen megfingat azt megmondom.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Marchello: lesz ám Borsodi körverseny is megint, meg Tiszántúli is. Úgy hogy már lassan az lesz mint a külföldi profiknak, választani kell a 3 "nagy" körverseny között. Fõleg, hogy a tavalyiakat figyelve "kis mérges", igen gyors tempójú etapok voltak. Különben meg, hogy lehet ekkora hóban keményen készülni? Nekem a szive szakadna meg, ha ki kellene vinnem a gépeket ilyen rossz idõbe...

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Hát igen, lesz ez még nálam is ígyse... bátyámék is már családapásdid "játszanak"

Postás van, volt és ... Idén biztos lesz, most úgy néz ki ez az év jobban fog alakulni az egyesületnél, de többet még nem mondhatok. Mindenesetre én edzek mint állat, most még egyetem mellett van rá lehetõségem.
Remélem a TdH-n is indulhatunk, mert ahogy olvasom a külföldi csapatok már most többet jelentkeztek mint amennyi hely van és hát csak engednek minket is - csóró magyarokat.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
[quote name='Marchello']1-gyel? :-))
QUOTE]
errõl már lecsúsztam, élem a családapák konszolidált életét.

Marchello: lesz még Postás?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
1-gyel? :-))
Egyébként szerintem most már kifelé megyünk, nagyon úgy érzem. pl láttam többször is V alakú objektumot az égen észak felé haladni ;)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
úszás, futás...st.b sokminden lehet ilyenkor is csinálni...vagy 1 vad szex 1 nõvel :-)))))))

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Az se rossz. Felõlem maradhat a hó (azt hiszem ezért néhányan megköveznek), magam részérõl az élményért sportolok, ezért a téli sportok is beleférnek, amit szintén nagyon kedvelek. Jobban szeretek -15-be sífutni, mint a terembe görgõzni (ezt eddig 2-szer tettem)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
2-3 év és verjük majd a Belgákat a Ciklocross VB-n.

Majd lesz még itt joo idõ, akkorm ajd lehet hasítani az olvadó aszfaltot...már várom.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Új idény, új esélyek. Ha megmaradt a régi csapatod, akkor minden lehet.
Lehet, hogy most sportágat kellene váltanunk, mert állítólag marad ez az idõ, és beszélgethetnénk arról a tech topikba, hogy ki, milyen vaxot használ. :)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
így van!

És az itolsó 3km,en mikor már látod,h nem fognak, meg, lehet gondolkodni,h miként kereked felül az ellenfeleden.
Váltva vezettünk(természetesen) úgy alakítottam a forgásokat,h a vége elõtt kb. 300m-el álljon ki elõlem...így is lett, pakoltam neki áttételt, oszt' mindent bele...nem is számított még rá, de elég volt ahhoz a nagy lendület,h amíg õ vált...már nemott velem jönni!
Cool volt...csak azóta nem sikerült megismételni...

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

Ketten jó versenyezni.
:-)

És biztos a dobogó :)

Egy kis idõre kiszállok, hív a hegy! (+ a hó)
Eredményes felkészülést! (és + -okat)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Ketten jó versenyezni.
Egyszer(2002ben) valamelyik Rákoskerti versenyen a Borbély Gyurival ketten nyomtuk elmenésben vagy 65km-t...végül hazaértük majdnem 1.5perccel.
Az jó volt.
:-)

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts

hát legyen...remélem ott tudok majd lenni
:-))))

Akkor legalább ketten leszünk :)

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
elindult a www.velo.hu

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
hát legyen...remélem ott tudok majd lenni
:-))))

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 posts
Mindenki szerencséjére nem én vagyok a szervezõ, hanem egy olyan ember aki régóta csinálja. Ezt a részhajrás dolgot eddig a profi futamokon már használta.( többéves rendezvény ez) Nekünk egyetlen dolgunk az volt, hogy meggyõzzük, minket amatõröket érdemes így rajthoz állítani. A tavalyi MKSZSZ-es sorozatból kiindulva, úgy gondolom mi (ti) is, tudunk látványos versenyt összehozni. Sõt, mivel itt mindenkinek vmilyen családtagja is érintett a dologban, biztos nagyobb az érdeklõdés( edig sem kevés, ezt azt hiszem mindenki megerõsítheti aki volt már egyszer is). A tavalyi rajt helyszínt megtartva, mindenkinek a családja, barátja, barátnõje el tud jönni, kényelmesen elfér, igazi biciklis ünnep lehetne.