Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútisok Bp-n!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2065 hozzászólás a témában

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Marchello: Bennem változtak a dolgok, inkább kimondom,h igenis lusta voltam az elmúlt 3 hétben rendes edzésmunkát végezni. Helyette tingli-tangliztam.
Nincsenek kötelezettségeim, tudom,h ha jön a jóidõ úgyis az lesz,h le se lehet majd vakarni a biciklirõl, meg az aszfaltról, májusra teljesen jó formában leszek...
A csapatom felõl sincsenek konkrét elvárások...ezért is maradok itt, a TKTK-nál. Inkább válsztom az amatõrök csóróságát...de itt legalább magamért biciklizek, egymást segítjük a verseny alakulásától függõen.
Mehettem volna a Biondoba biciklizni. Befizettem volna évente 20-30.000Ft tagdíjat, és azért kellene edzenem,h a Bacsek Zolinak vezessek. Nagyon jó csapata van a Mártinak, de nem érezném jól magam. Több lehetõségem lenne(Olaszország...stb.) de nem érezném jól magam...
És most megtehetem,h lazsálok, aztán késõbb kezdek többet edzeni...
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Ajánlom figyelmébe minden elégedetlenkedõnek: a hideg beleszól a teljesítménybe (lefelé), de nem az edzettségi állapotba (javításába)! A jó idõ beköszöntével ugrásszerû javulás várható... Különben meg a tél szemmel láthatólag nem igazán a kerékpársport évszaka...

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Hali mindenkinek!

BékásKupa I.
március 13.
18 km egyéni idôfutam
Tahitótfalu-Kisoroszi-Tahitótfalu
http://www.bvkk.hu
És tényleg jöhetne már a jóidô

Ez téves kiírás. 13-án a felkészülést egy remek jégkorong meccsel zárjuk, bizonyítva sokoldalú tehetségünk. Fejvédõ és arcvédõ használata kötelezõ! :)

Tpresident: irigylem a gondjaidat, én örülök , ha 30 fölött lesz. :)

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Mi ez a hírtelen hangulatváltás Tpresident??
Eddig úgy vettem észre a hozzászólásaidból, hogy jól megy a felkészülésed. Bár azért ez a "jóidõ" senkinek sem kedvez. Szal szerintem egységesen mindenki rosszabb formában lesz még. Én pl. ilyen idõben nem tervezem hogy kitegyem magam egy idõfutamnak - amúgy se vagyok oda ezért a számért. De majd Tihanyban! :D:D

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Idén már biztosan csak áprilitól leszek jó formában. Azthiszem, ha eljön a jóidõ, akkor állok rá igazán a kerékpározásra.
Az elmúlt 1.5 hónapban nem fejlõdtem, úgy érzem,h csak szintentartottam magam. Ha jó idõ lesz, még 2-3 hetet kell alapoznom,h megfelelõ alapom legyen. A április elején lesz a Pétfürdõi idõfutam ott már szeretnék 40es átlagnál jobbat menni. Addigra tudok jó formába lendülni.
Nem is várok magamtól semmit Tahitótfaluban és a Tihanyban. Edzésnek tekintem ezt a két versenyt. A Békás II.re szeretnék jól felkészülni, merto tt értékes perceket lehet nyerni az összetetthez. A csapatversenyben leszünk érdekletek, így muszáj jót mennem.
Abban bízom,h nem veszítek túl sok idõt Tahitótfaluban. Ha sikerül 28 perc alatt célbaérnem, boldog leszek. De ez az idõjárástól is függ. lehet,h idén is el kell halasztani...ki tudja?!
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Hali mindenkinek!

Lehet, hogy egy kicsit OFF.
Nem tud valaki a neten magyar hivatalos országútis versenyszabályzatot?
Elôre is köszi.
ON

BékásKupa I.
március 13.
18 km egyéni idôfutam
Tahitótfalu-Kisoroszi-Tahitótfalu
http://www.bvkk.hu
És tényleg jöhetne már a jóidô

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
okés ;-)
A kinti fagyos levegõ hat az aktivitásra is sztem...
bár én hétvégén nem pihentem: szombat 100as az örökhajtóssal, vasárnap meg 150 a "normál" géppel. 3 hét mulva Tihany kupa, úgyhogy most már véget érhetne a tél...

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
meghalt a topic????

Már visszajöttem, mostmár írhattok bátran!!!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Holnap reggel elutazom pár napra...olyanfajta magaslati edzõtábor, közben az 1 kis snowboardozással.
1870m-en lesz a szállásunk...tervezem,h minden áldott reggel elmegyek futni kis bemelegítés után valami intervallum jellegû futkározás lenne jó.

Üdv: TP.

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Huh, ma nagyon jó idõ volt: már 10kor ++++5 fok!!! és utána már csak melegebb lett, kisütött a nap és felszáradt nagyjából az aszfalt... hihetetlen érzés
Én a Tihany kupát várom jobban, az idõfutamokat nem csípem de azért lehet elmegyek a Békás 1-re, csak a feeling kedvéért.

A szívemet fájdítjátok. Az egyik ilyen késõ esti futás miatt 1 hét pihin vagyok avagy a kibicnek semmi sem drága.
Ilyen idõvel én is kiegyeznék Tahitótfalura.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Huh, ma nagyon jó idõ volt: már 10kor ++++5 fok!!! és utána már csak melegebb lett, kisütött a nap és felszáradt nagyjából az aszfalt... hihetetlen érzés
Én a Tihany kupát várom jobban, az idõfutamokat nem csípem de azért lehet elmegyek a Békás 1-re, csak a feeling kedvéért.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Hát, igen.
Megyek is tekrni...tökig ér kinnt az olvadt hólé, de +5 fok van, és végre NEM FÁZOK!!!
Fel a sármentõs biciklire, és neki az aszfatnak.
Pont 4 hét múlva meg már a Szentendrei-sziget aszfaltját hasítom 50el...
Egyre többet táplálkozom az emlékekbõl...egyre jobban hiányzik a versenyzés.

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
bár azis hozzátartozik hogy nem egyedül voltam kint ebben az idõben, így ha már 2en vagyunk már nem olyan vészes rávenni magad erre ;) de az biztos hogy ilyen idõben való tekerések után átértékeled hogy mi a hideg és szar idõ :D
Egy a lényeg: Venga Venga!!!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Marchello:
Te kemény arc vagy, komolyan mondom... :-)))

Nem gyenge idõ volt ma kinnt...egyébként ha más oldalról közelítjük meg a dolgot, akkor ezzel is fokozod az állóképességedet.
Megfigyeltem,h azok, akik nem sportolnak(nincs karbantartva keringésük) sokkal jobban fáznak egy adott szituációban, mint az, aki sportol.
Sõt. Azok a csapttársak, akikrõl tudom,h +5fok alatt nem dugják ki az orrukat télen, inkább a szobahajtányon nyomatnak 2-3-4-5 órát, 1-1 tavaszi-õszi hedegebb versenyen 1 rétteggel több ruhában is szétfagynak, míg én jól(jobban) elvagyok kevesebb ruhával.

Marchello: Minden elsimerésem!!!

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Ül a melegben.

Megnéztem a képeket. Ez életveszély!

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Elõtoltam :-)))) bár a napkrém tényleg nem kellet :->
Az örökhajtõs masinával mentem egy 75kilit az ónosesõben, szóval elég komoly volt :P
A hátsókerekem úgy néz ki a jégtõl mint egy Ksyrium (küllõk vastagsága).

csináltam is gyorsan pár képet:
http://img.tar.hu/ma...mg/10832605.jpg
http://img.tar.hu/ma...mg/10832607.jpg

Egyébként tényleg leszokhatnának a sóról, de amíg nem tiltakozik erõteljesen ellene senki, addig mindenki elvan a seggén... Na ilyenkor hol a GreenPeace?!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Marchello:

gondolom nem toltad ma elõ a bringát...bár lehet,h V. megyében szép az idõ.
Itt nálunk váltakozva esik dara, hó, és ónos esõ...csúszkáltam össze-vissza az autóval egész de.

A birka állat a TV-ben aztmondja(az utak sózása, és annak környezet-károsító hatása volt a téma...ugyebár az Unióban 20éve szokás kõzuzalékkal, faforgáccsalllbármivel só helyett csúszásmentesíteni, tõlünk nyugatra 10éve TILOS a só).
Szóval, aztmondja a barom: "rendszeressen ellenõrizzük a gépek szórófejének beállítását,h csak az útra szórja a sót."
Az ökör ember...és ha elolvad a hó, hová kerül az a több 100 tonna só???? Hát nem lefolyik az útról be a talajba...hihetetlen!!!

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Az MKSZ-est is április közepére tették. Egy kutyaszán verseny sem semmi!
Azt hiszem most ebben a szakadó hóban nem kell napkrém. Kevésbé elhivatottak hódolhatnak itthon is a téli sportoknak (Marchellot nem irigylem), a többiek meg polírozhatják a görgõjüket.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Hát igen...nekem is hihetetlen volt.

Van 1 olyan erõteljes gyanúm, h a Békás I. megint késõbb lesz megtartva...
Évek...hosszú évek óta mindenki mondja nekik,h nem kell ilyen korán versenyt rendezni, mert a hosszú évek tapasztalat azt mutatja,h 10 alkalomból 6-7szer nem alkalmas az idõ...de nem, õk rendületlenül szar idõben hajtják a népet...tavaly kész csoda volt,h nem mentünk a havas pályán...
Inkább várok 2-3 héttel többet a szezonnyitóra, minthogy +5-10 fokba gyilkoljam magam egy sík idõfutamon...

Rezsö

Rezsö

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
15? Símaszk alatt talán elmegy:)

Az biztos szép nap (120 fölött még sosem mentem)

Mi lesz így márc közepére, fakutya verseny?

Ui: tpresident hõmérsékleti adatai alkalmasak a nyugalom és közrend megzavarására!