Bocs 1 kérdés.
Meyikõtöket láttam ma a János hegy /normafa felé tekerni délután 14-15.00 felé kék Pinarelloval? És a mult héten is láttam a Vár kerékpárboltba bemenni u.azzal a szép Pinarelloval.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútisok Bp-n!
Started by
syncro
, 2002. January 31. 11:38
Posted 2005. March 17. - 00:24

Posted 2005. March 16. - 23:54

Az OB-kat közel ugyanakkor rendezik az összes országban ezt az UCI írja elõ, hogy mikor. Ez így is van rendjén, ekkor nem is rendeznek nemzetközi versenyt, hogy mindenki mehessen haza.
Az pedig már hogy ki hogy viselkedik más kérdés: emberi - lehet vkit szeretni, nem szeretni. Ez van. De ez egy másik történet már...
Az pedig már hogy ki hogy viselkedik más kérdés: emberi - lehet vkit szeretni, nem szeretni. Ez van. De ez egy másik történet már...
Posted 2005. March 16. - 23:07

Igen beteg volt, gondja is volt, hogy MKSz-es verseny már nem nagyon van a VB-ig (Tényleg õ hova tûnt?) azaz bizonyítani már nem nagyon tud. Vagyis tudott amikor téged megvert a Békás 3-on (amatõr versenyen).
Igen indulhatna együtt, de a magyar "profi" nem viseli el ha akármilyen okból lehagyják (lsd ebbéli eset leírásomat néhány hozzászólással elõbb). Másik "profi" hozzáállás: nem köszön, pedig már majdnem minden hétvégén lát, míg az "amatõr" Bodrogi Laci, odagurul hozzád!! és elõre köszön!! Utána meg csodálkozik a Fradi sor, hogy neki drukkolunk. Ebben a sportban az a gáz, hogy jelen pillanatban a drukkerek is maguk tekernek/tekertek vagy vmelyik családtagjuk teszi ezt és nem vevõk az ilyen viselkedésre, ráadásul úgy, hogy nincs mögötte teljesítmény. Amúgy meg a szokott végkövetkeztetés : szövetség, szövetség ....
Miért nem indulhatnának: ha a Szöv rendezi küld bírót, ha küld bírót nem mer csalni, ha csal kiderül,
Apropó az OB nem az MKSZ kénye-kedve szerint kerül megrendezésre hanem UCI elõírás (a dátum is!!), gondolom nem véletlen, de errõl talán Marchello bõvebben írhatna.
Igen indulhatna együtt, de a magyar "profi" nem viseli el ha akármilyen okból lehagyják (lsd ebbéli eset leírásomat néhány hozzászólással elõbb). Másik "profi" hozzáállás: nem köszön, pedig már majdnem minden hétvégén lát, míg az "amatõr" Bodrogi Laci, odagurul hozzád!! és elõre köszön!! Utána meg csodálkozik a Fradi sor, hogy neki drukkolunk. Ebben a sportban az a gáz, hogy jelen pillanatban a drukkerek is maguk tekernek/tekertek vagy vmelyik családtagjuk teszi ezt és nem vevõk az ilyen viselkedésre, ráadásul úgy, hogy nincs mögötte teljesítmény. Amúgy meg a szokott végkövetkeztetés : szövetség, szövetség ....
Miért nem indulhatnának: ha a Szöv rendezi küld bírót, ha küld bírót nem mer csalni, ha csal kiderül,
Apropó az OB nem az MKSZ kénye-kedve szerint kerül megrendezésre hanem UCI elõírás (a dátum is!!), gondolom nem véletlen, de errõl talán Marchello bõvebben írhatna.
Posted 2005. March 16. - 22:07

Trek_2300: és így is történt a Kovalóczy esetében, ezért ment Õ a VB-re.
Mert az OB-n megverték, de mégis az utána lévõ eredmények miatt indulhatott.
Egy 90mm-es stucnin érdemes elgondolkodni, vagy egyszerûen csak told elõrébb a nyerget. Néha csak 1 centin mulik az egész...

Egy 90mm-es stucnin érdemes elgondolkodni, vagy egyszerûen csak told elõrébb a nyerget. Néha csak 1 centin mulik az egész...
Posted 2005. March 16. - 21:56

Pcycle! Kösz a segítséget. Valójában az a problémám (lehet hogy már mondtam neked) hogy hosszabb tekerések után "beáll" a vállam, és a csuklyám. Azt veszem észre, hogy a fékkart egészen a kormányhoz közel fogom csak hogy kényelmesebb legyen. Mások javasolták, hogy a megoldás egy rövidebb stucni lehet. ( a vázmérettel nincs bajom 178cm magas vagyok, 56 - os vázam van) A rövid stucnival járó problémák elgondolkodtatnak. Nem akarom, hogy az irányíthatóság rovására változtassak, de így elég kényelmetlen. (?????????????????????)
Még egy utolsó gondolat a profi/ amatõr dologhoz.Szerintem a hozzászólók közül nekem a legrövidebb a múltam a kerékpározásban, de ami nekem furcsa, hogy abban a sportban, ahol én versenyeztem, másképp mûködtek a "szabályok"
Marchello! A "Bodrogis" példa szemléletes, mégis úgy "gondolnám", hogy adott versenyen a PILLANATNYILAG jobb teljesítményt nyújtó versenyzõt küldeném tovább (és ezt nem biztos, hogy egy hónappal a VB elõtt el kellene dönteni!!!) Számtalanszor rúgtuk fel a papírformát a csapatban, mert az "esélyesnek" épp nem jött ki a lépés. (sérülés, betegség, stb...) De mégegyszer! Én ezt csak az utolsó pillanathoz közel dönteném el!!
A másik. Tpresident! Én nem értem, mi akadálya van annak, hogy MINDENKI elindulhasson ugyanazon a versenyen? Más kérdés, hogy a díjazást már lehetne szelektálni (mint ahogy teszik korcsoportonként pl. a Mátra körön) Ugyanazon a versenyen eredményt hirdethetnének profi, ill. amatõr kategóriában.
Így a profi nem "halászhatna" el gyõzelmet az amatõröktõl, az amatõr viszont "ha megnyerte hadd vigye" alapon gyûjthetne "skalpokat" VÉGÜL IS AZ EGYIK CÉL A MAGAS INDULÓSZÁM NEM...?
Még egy utolsó gondolat a profi/ amatõr dologhoz.Szerintem a hozzászólók közül nekem a legrövidebb a múltam a kerékpározásban, de ami nekem furcsa, hogy abban a sportban, ahol én versenyeztem, másképp mûködtek a "szabályok"
Marchello! A "Bodrogis" példa szemléletes, mégis úgy "gondolnám", hogy adott versenyen a PILLANATNYILAG jobb teljesítményt nyújtó versenyzõt küldeném tovább (és ezt nem biztos, hogy egy hónappal a VB elõtt el kellene dönteni!!!) Számtalanszor rúgtuk fel a papírformát a csapatban, mert az "esélyesnek" épp nem jött ki a lépés. (sérülés, betegség, stb...) De mégegyszer! Én ezt csak az utolsó pillanathoz közel dönteném el!!
A másik. Tpresident! Én nem értem, mi akadálya van annak, hogy MINDENKI elindulhasson ugyanazon a versenyen? Más kérdés, hogy a díjazást már lehetne szelektálni (mint ahogy teszik korcsoportonként pl. a Mátra körön) Ugyanazon a versenyen eredményt hirdethetnének profi, ill. amatõr kategóriában.
Így a profi nem "halászhatna" el gyõzelmet az amatõröktõl, az amatõr viszont "ha megnyerte hadd vigye" alapon gyûjthetne "skalpokat" VÉGÜL IS AZ EGYIK CÉL A MAGAS INDULÓSZÁM NEM...?
Posted 2005. March 16. - 16:41

Nincs értelme újra belemenni ebbe a vitába.
A profik nem tehetnek róla,h keévs a verseny...érthetõ,h harapnak mindenre...az amatõr versenyre is. de meg merem kockáztatni,h ha minden hétvégén lenne MKSZ-verseny, akkor is jönnének a profik az amatõrök közé...azok, akik nem érnek el(éppen akkor) sikereket a profi mezõnyben.
Ez örökké így marad.
Az amatõr versenyeket fintorgó profik nyerik, öntelt arccal(tisztelet a kivételnek...akinek nem inge ne vegye magára) de aki jár az amatör versenyekre, és tapsol a gyõzteseknek, tudja jól, mirõl beszélek.
A profik nem tehetnek róla,h keévs a verseny...érthetõ,h harapnak mindenre...az amatõr versenyre is. de meg merem kockáztatni,h ha minden hétvégén lenne MKSZ-verseny, akkor is jönnének a profik az amatõrök közé...azok, akik nem érnek el(éppen akkor) sikereket a profi mezõnyben.
Ez örökké így marad.
Az amatõr versenyeket fintorgó profik nyerik, öntelt arccal(tisztelet a kivételnek...akinek nem inge ne vegye magára) de aki jár az amatör versenyekre, és tapsol a gyõzteseknek, tudja jól, mirõl beszélek.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Posted 2005. March 16. - 10:12

trek2300: Iconon kívül ITM, Ritchey WCS, meg hasonlók, már karbonstucni is van. Ahol valószínûleg be lehet ilyeneket szerezni: Probike, Nella, Biondó, Corratec. De 100-asnál nem nagyon szoktak kisebbet tenni oútira, 80-90-esnél kisebbtõl "ideges" lesz a kormány, az irányíthatóság rosszabb.
Az amatõr/profi dolgot azért szét kellene választani, itt most presidenten kívül midenki a "profik" mellett van. De tényleg nem fair, hogy amatõrökkel versenyeznek, elindulnak amatõrversenyen, viszont fordítva nem lehet (és persze nincs is értelme). Aki UCI, ill. igazoltaknak fenntartot versenyen indul, az tekinthetõ "profinak", vagy igazolt versenyzõnek és nem kellene indulnia amatõrszervezetek által kiírt versenyen. Az más kérdés, hogy a szöv. nagyon kevés versenyt rendez, de ez nem az amatõrökre tartozik. A profistátusz Mo-on teljesen kaotikus, nincs meghatározva és olyan értelemben nincs is, mint külföldön, ezért szerintem azt lehet ilyennek tekinteni, akinek UCI kódja van, vagyis felvállalja ezt a státuszt.
Az amatõr/profi dolgot azért szét kellene választani, itt most presidenten kívül midenki a "profik" mellett van. De tényleg nem fair, hogy amatõrökkel versenyeznek, elindulnak amatõrversenyen, viszont fordítva nem lehet (és persze nincs is értelme). Aki UCI, ill. igazoltaknak fenntartot versenyen indul, az tekinthetõ "profinak", vagy igazolt versenyzõnek és nem kellene indulnia amatõrszervezetek által kiírt versenyen. Az más kérdés, hogy a szöv. nagyon kevés versenyt rendez, de ez nem az amatõrökre tartozik. A profistátusz Mo-on teljesen kaotikus, nincs meghatározva és olyan értelemben nincs is, mint külföldön, ezért szerintem azt lehet ilyennek tekinteni, akinek UCI kódja van, vagyis felvállalja ezt a státuszt.
Posted 2005. March 16. - 09:57

az is hozzá tartozik hogy az If. OB-n betegség után állt rajthoz, tehát esélye se volt igazán jót menni, ha már elolvastad ezt is bizonyára tudod. Az addigi eredmények és az utána jövõ forma javulás után kapta meg a bizalmat. <- csak hogy a tényekkel tisztában legyünk.
pl vegyük azt hogy a Bodrogi az OB elõtt vmi erõs influenzát elkap és 1 hete nem tud edzeni. Elindul és éppen megverik. Van még 1 hónap az a VB-ig. Kinek szavaznál bizalmat?
Ez most egy sarkított példa, de a lényeget érzékelteti.
pl vegyük azt hogy a Bodrogi az OB elõtt vmi erõs influenzát elkap és 1 hete nem tud edzeni. Elindul és éppen megverik. Van még 1 hónap az a VB-ig. Kinek szavaznál bizalmat?
Ez most egy sarkított példa, de a lényeget érzékelteti.
Posted 2005. March 16. - 07:39

--------------------------------------------------------------------------------
Rezsõ! Én ezt nem értem!
Még néhány - naiv? - kérdés:
"ha tpresident Áronnál jobban menne, valószínû akkor sem mehetne a VB - re"
Az idõ futam ob-t nem õ nyerte.(lsd saját honlapja), mégis õ ment.
Itt nálunk hozta eredményeket, ezért gondolom azt, hogy rajtunk keresztül visz az út!
Rezsõ! Én ezt nem értem!
Az idõ futam ob-t nem õ nyerte.(lsd saját honlapja), mégis õ ment.
Itt nálunk hozta eredményeket, ezért gondolom azt, hogy rajtunk keresztül visz az út!

Posted 2005. March 15. - 23:58

Áron: Technikai háttérõl. Nektek állandóan ez a vesszõparipátok,h Ti biza nem kaptok fizetést!!! Sajnálnom kellene?! Jó tanuló jó sportoló révén az ösztöndíjadból is simán elevickélsz(mint én is a sajátomból), ezen felül viszont biztos,h több lehetõséged van, mint Nekem. Természetesen félre ne érts, Te "dolgoztál"(szellemi-fizikai) meg érte, Te érdemelted ki.
Csupán annyi,h sokkal több kiskapu nyitva áll elõtted, mint az "amatõrök" elõtt. Nemigaz????
Csupán annyi,h sokkal több kiskapu nyitva áll elõtted, mint az "amatõrök" elõtt. Nemigaz????
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Posted 2005. March 15. - 23:32

Rezsõ! Én ezt nem értem!
Én szeretem a "mérhetõ" sportokat! Ha valaki szertornász, vagy mûkorcsolyázó, vagy body builder, akkor lehet vitatkozni azon, hogy ki menjen a VB - re, ugyanis az eredményük szubjektív. (a bírónak x y gyakorlata jobban tetszett...) De a kerékpár (mint mérhetõ sport)???? Aki gyorsan teker, és elõbb ér a célba, az gyõz. Milyen érvekkel juthat tovább a "lassúbb" versenyzõ????????????????????
Más. Én valójában nem értem, ha egy - magát amatõrnek valló - versenyzõ azon háborog, hogy a "profik" is indulnak a versenyen. (Ha nem én akarok kijutni a VB re, akkor úgyis mindegy hogy ki ellen versenyzek és ha már ott egy "profi" akkor nézzük meg mekkora a különbség köztünk. Ha meg ki akarok jutni, akkor meg elõbb utóbb úgyis meg kell vernem a "profikat" ehhez pedig közös versenyen kell indulni velük.
Tényleg nem értem, hogy mi értelme az ilyen vitának.
Vagy csak "tényleg" nem értem...???
Én szeretem a "mérhetõ" sportokat! Ha valaki szertornász, vagy mûkorcsolyázó, vagy body builder, akkor lehet vitatkozni azon, hogy ki menjen a VB - re, ugyanis az eredményük szubjektív. (a bírónak x y gyakorlata jobban tetszett...) De a kerékpár (mint mérhetõ sport)???? Aki gyorsan teker, és elõbb ér a célba, az gyõz. Milyen érvekkel juthat tovább a "lassúbb" versenyzõ????????????????????
Más. Én valójában nem értem, ha egy - magát amatõrnek valló - versenyzõ azon háborog, hogy a "profik" is indulnak a versenyen. (Ha nem én akarok kijutni a VB re, akkor úgyis mindegy hogy ki ellen versenyzek és ha már ott egy "profi" akkor nézzük meg mekkora a különbség köztünk. Ha meg ki akarok jutni, akkor meg elõbb utóbb úgyis meg kell vernem a "profikat" ehhez pedig közös versenyen kell indulni velük.
Tényleg nem értem, hogy mi értelme az ilyen vitának.
Vagy csak "tényleg" nem értem...???
Posted 2005. March 15. - 22:44

Sajna ez mindig elõ fog kerülni amíg a szövetség nem rendezi a sorokat. Mindkét felet meg lehet érteni, ráadásul a viszonyokat nagyjából ismerve mindenkinek igaza van. "békés anyázás " helyett tényleg elõre kell lépni, mi ezt elintézni úgysem tudjuk. Mert, nézzük csakÉn azért "járok" erre a topic - ra, (hobbi kerekesként) mert mindig találok valami jó hírt, vagy tippet amibõl tudok tanulni. Kár lenne, ha a "parlamenti" stílus ide is "begurulna". Beszéljünk inkább a biciklizésrõl...
1.) kevés a verseny, (klub, stb) vhogy élesben csak fel kell készülni
2.) fizetést tényleg nem kap
3.) ha tpresident Áronnnál jobban menne, valószínû akkor sem mehetne a VB-re
4.) egyik futamon amatõr státusz, másikban "profi" (Békás vs Tdh)
és még sorolhatnám
a megoldás nem nálunk van, de az eszét használhatná mindenki + magába szállhatna, hogy ez valóban kell-e neki?
(most már elég közel állunk a kimoderáláshoz:) )
Tényleg kinek hogy ment hétvégén?
Posted 2005. March 15. - 22:29

Még egy "technikai" tanácsot szeretnék kérni! (mindegy hogy "profi" vagy "amatõr" adja, csak hasznos legyen!)
Jelenleg 10cm - es ICON Graphite stucnit használok, és szeretném lecserélni egy rövidebb, de legalább olyan (súly, stabilitás...stb) minõségûre. Mit javasoltok, hol, és milyet érdemes keresni?
Elõre is kösz mindenkinek!
Üdv
Jelenleg 10cm - es ICON Graphite stucnit használok, és szeretném lecserélni egy rövidebb, de legalább olyan (súly, stabilitás...stb) minõségûre. Mit javasoltok, hol, és milyet érdemes keresni?
Elõre is kösz mindenkinek!
Üdv
Posted 2005. March 15. - 20:54

"Ha egy amatõr elmegy egy profi versenyre,... kinézik....(!!!!!!?????????)
(Vagyis az amatõr leül az árokpartra és sírdogál szégyenében...?)
" Ha a profi elmegy az amatõr versenyre... "lenézi az 1szerû amatõröket"
Ezek szerint: Az egész amatõr mezõny leül az árokpartra sírni mert egy profi lenézte õket?????
Lenézni csak azt az embert lehet, aki azt akarja hogy lenézzék!!!!
Továbbá: "mindkét tábor fúj a másikra". (Én az egyik tábor vagyok - nyilván egy amatõr - és nem fújok senkire, sõt még rám sem fújtak soha.
Veszélyesek az ilyen általánosítások, hogy "mindenki..." "senki sem... stb
Szerintem mindenhol vannak jó fejek, meg seggfejek. Azt meg, hogy két tábor van...?
Ez attól lesz igazán "igaz" ha gyakran emlegetjük.
Én azért "járok" erre a topic - ra, (hobbi kerekesként) mert mindig találok valami jó hírt, vagy tippet amibõl tudok tanulni. Kár lenne, ha a "parlamenti" stílus ide is "begurulna". Beszéljünk inkább a biciklizésrõl...
(Vagyis az amatõr leül az árokpartra és sírdogál szégyenében...?)
" Ha a profi elmegy az amatõr versenyre... "lenézi az 1szerû amatõröket"
Ezek szerint: Az egész amatõr mezõny leül az árokpartra sírni mert egy profi lenézte õket?????
Lenézni csak azt az embert lehet, aki azt akarja hogy lenézzék!!!!
Továbbá: "mindkét tábor fúj a másikra". (Én az egyik tábor vagyok - nyilván egy amatõr - és nem fújok senkire, sõt még rám sem fújtak soha.
Veszélyesek az ilyen általánosítások, hogy "mindenki..." "senki sem... stb
Szerintem mindenhol vannak jó fejek, meg seggfejek. Azt meg, hogy két tábor van...?
Ez attól lesz igazán "igaz" ha gyakran emlegetjük.
Én azért "járok" erre a topic - ra, (hobbi kerekesként) mert mindig találok valami jó hírt, vagy tippet amibõl tudok tanulni. Kár lenne, ha a "parlamenti" stílus ide is "begurulna". Beszéljünk inkább a biciklizésrõl...
Posted 2005. March 15. - 04:07

Miféle profi háttérrõl beszélsz, kedves "tpresident"? Az egyesületemnek a nevében is benne van, hogy "szabadidõs". Mit tudsz Te az én hátteremrõl? Szerinted például Marchello vagy Szuromi Bence háttere milyen szempontból kevésbé profi, mint az enyém?
Posted 2005. March 14. - 23:32

Nekem még mindig 1 dolog nem tetszik.
Ha az amtõr elmegy a profi versenyre, el sem indulhat, vagy ha igen kinézik.
A profi elmegy az amatõr versenyre, elindul és kinézi(lenézi?!) a kis 1szerû amatõröket.
Ez egésznek ez az alapja.
Mindkét "tábor" fúj a másikra, pedig összetartás kellene, de nagyon!!!
De ha jobban végiggondoljuk, senki nem tehet róla, mert mindehonnan ezt kapja mindenki. Az egész ország kétpolúsú az élet bármely területét tekintve: politika, vallás, TV-adók, munkahely, szegény-gazdag...stb.
Aztmondom, senki nem tehet róla, de mégis mindenki.
Csak az a baj,h hiába kezdek el cimbizni egy "profival"...nem jön össze a dolog.
Bár Marchelloval egész jól megértjük 1mást...:-))))
nehéz dolog ez...nagyon nehéz.
de mi a megoldás????????????????????????????
Ha az amtõr elmegy a profi versenyre, el sem indulhat, vagy ha igen kinézik.
A profi elmegy az amatõr versenyre, elindul és kinézi(lenézi?!) a kis 1szerû amatõröket.
Ez egésznek ez az alapja.
Mindkét "tábor" fúj a másikra, pedig összetartás kellene, de nagyon!!!
De ha jobban végiggondoljuk, senki nem tehet róla, mert mindehonnan ezt kapja mindenki. Az egész ország kétpolúsú az élet bármely területét tekintve: politika, vallás, TV-adók, munkahely, szegény-gazdag...stb.
Aztmondom, senki nem tehet róla, de mégis mindenki.
Csak az a baj,h hiába kezdek el cimbizni egy "profival"...nem jön össze a dolog.
Bár Marchelloval egész jól megértjük 1mást...:-))))
nehéz dolog ez...nagyon nehéz.
de mi a megoldás????????????????????????????
Posted 2005. March 14. - 20:53

Azért a profi háttér nem áll, ha már viszonyítgatni akarsz akkor pl a Szuromi Bencének jobbak a lehetõségei. Nem akarok senkit se védeni, de ennek az egésznek hogy ki mennyit kap így amatõr szinten nincs értelme!
Ez alapján különválaszthatnánk már a 10 éves gyerekeket is, hogy: módos, vidéki-városi, támogató apuka fiacskája kategóriákra... kicsit nevetséges, nem?!
Ez alapján különválaszthatnánk már a 10 éves gyerekeket is, hogy: módos, vidéki-városi, támogató apuka fiacskája kategóriákra... kicsit nevetséges, nem?!
Posted 2005. March 14. - 15:43

Tpresident! Lehet, hogy rosszul látod: rajtunk keresztül vezet az út a világbajnokságra! 
Nem tehet róla, hogy MKSZ-es verseny 04-16-án van, ettõl függetlenül tényleg jót ment és tényleg gratula.
A Fradi most "jó helyzetben" van itt indíthat akit csak akar (kinnt volt a teljes vezérkar, biztos láttad), más kérdés mi lenne, ha a Biondo-nál indulna a Márti is, biztos gyõzne és a Pais Petit sem nagyon szorongatnák a többiek (végülis amatõr státuszban vannak nem?)
Én úgy fogom fel, ha ez nekik eredmény és örül neki, akkor legyen, de a VB-re is az menjen aki megveri az egész mezõnyt, felejtsük el az A és B liszenszet, menjen mindenki együtt (legalább lesz népes mezõnyverseny és nem 20-30 ember áll rajthoz) és gyõzzön a jobbik.

Nem tehet róla, hogy MKSZ-es verseny 04-16-án van, ettõl függetlenül tényleg jót ment és tényleg gratula.
A Fradi most "jó helyzetben" van itt indíthat akit csak akar (kinnt volt a teljes vezérkar, biztos láttad), más kérdés mi lenne, ha a Biondo-nál indulna a Márti is, biztos gyõzne és a Pais Petit sem nagyon szorongatnák a többiek (végülis amatõr státuszban vannak nem?)
Én úgy fogom fel, ha ez nekik eredmény és örül neki, akkor legyen, de a VB-re is az menjen aki megveri az egész mezõnyt, felejtsük el az A és B liszenszet, menjen mindenki együtt (legalább lesz népes mezõnyverseny és nem 20-30 ember áll rajthoz) és gyõzzön a jobbik.
Posted 2005. March 14. - 12:56

Gratulálunk Kovalóczy Áronnak. Sikerült neki profi szemlélettel, profi háttérrel, profi hozzáállással gyõzedelmeskedni az amatõrök között.
Igaz, nem a Te hibád,h összevonják a "versenyeket" (Budapest Bajnokság, egyben a Békás Kupa 1. fordulója, egyben az Amatõr Kupa 1. fordulója, egyben a Kerékvár Idõfutam verseny 1. fordulója).
Más kérdés,h ha visszaolvassuk ezt a topicot, vagy az egész bikemag forumot, nem jellemzõ az öntömjénezés...
Ennek ellenére gratulálok az eredményedhez. Nagy motivációra van szükség,h végigedze valaki a kemény telet, és a szezonnyitón jó eredménnyel kezdjen.
Idén ezekszerint az "ex-fradisok" gyõzedelmeskednek majd az amatõrök felett????
Igaz, nem a Te hibád,h összevonják a "versenyeket" (Budapest Bajnokság, egyben a Békás Kupa 1. fordulója, egyben az Amatõr Kupa 1. fordulója, egyben a Kerékvár Idõfutam verseny 1. fordulója).
Más kérdés,h ha visszaolvassuk ezt a topicot, vagy az egész bikemag forumot, nem jellemzõ az öntömjénezés...
Ennek ellenére gratulálok az eredményedhez. Nagy motivációra van szükség,h végigedze valaki a kemény telet, és a szezonnyitón jó eredménnyel kezdjen.
Idén ezekszerint az "ex-fradisok" gyõzedelmeskednek majd az amatõrök felett????
Posted 2005. March 13. - 23:27

Sajnos én nagyon jól tudom hogy mi a helyzet... és nem lesz folytatás (csak ha gyökeres változás történe, aminek most nem látom a reális esélyét).
Csakis úgy lehet profi valaki innen, mint Laci tette (szülõi támogatás, anyagiak és kimenekülni amint lehet).
Csakis úgy lehet profi valaki innen, mint Laci tette (szülõi támogatás, anyagiak és kimenekülni amint lehet).