Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok 2003
Indította
Rave_Ace
, 2002. november 04. 20:27
Írta 2003. január 19. - 01:08
Nevezési díj max 3000 Ft lesz ez függ attól hogy milyen hosszúságú pályán tekersz. A díjért cserében különbözõ szolgáltatásokat kapsz ajándék póló stb. ezeket az aktuális verseny kiírásokon találod meg. Az idén Dunésat még nem láttam így ajánlom nézd meg a miénket vagy a topikon, vagy a vvv.bukkmaraton.hu címen elsõnek ajánlom a rövidebb távot ha kedvet kapsz hozzá az idén lesz még esélyed bizonyítani :
Írta 2003. január 18. - 23:25
Olaf naa kösz! ;D De mivel még nem voltam maratonon és idén megpróbálnám ezért kéne egy kicsit bõvebb infó arról hogy hogy is mennek a dolgok. pl.: mennyi a nevezési díj?
Írta 2003. január 18. - 23:14
Írta 2003. január 18. - 22:30
Sziasztok!
Duna Maratonról tudtok nekem mondani valamit? Volt valaki közületek már? Leginkább a terep viszonyokra meg a szintkülönbségre lennék kíváncsi. A honlapját már néztem de engem a tapasztalatok érdekelnek mégis többet tudok meg belõlük mint egy rakás adathalmazból. :
Ugyan ezek érdekelnének a Tisza Maratonnál is. Pontosan mikor lesz ez a két maraton?
Duna Maratonról tudtok nekem mondani valamit? Volt valaki közületek már? Leginkább a terep viszonyokra meg a szintkülönbségre lennék kíváncsi. A honlapját már néztem de engem a tapasztalatok érdekelnek mégis többet tudok meg belõlük mint egy rakás adathalmazból. :
Írta 2003. január 16. - 13:01
nna, akkor oda is megyünk, remélem ugyanolyan jó pálya lesz, mint a tavalyi hhh-n.
CanyonRacio rlz!
CanyonRacio rlz!
Írta 2003. január 16. - 09:11
Írta 2003. január 16. - 09:03
apropó 24h verseny...a tavalyi eredményeket hol lehet elérni?
az mmtbsz honlapjára kitettek egy linket, de ott eredmény egy deka sincs....
jó lenne mgnézni azé', ki mennyi kört tekert, miért nincs meg az eredménylista?
az mmtbsz honlapjára kitettek egy linket, de ott eredmény egy deka sincs....
jó lenne mgnézni azé', ki mennyi kört tekert, miért nincs meg az eredménylista?
Írta 2003. január 16. - 08:58
most akkor ki mit tud, több 24 órás verseny lesz idén, nem csak egy?
a tavalyi hhh-s egész jó volt
a tavalyi hhh-s egész jó volt
Írta 2003. január 16. - 01:11
Hilo!
kb hány maraton (meg 24hs ;D) lesz az idén?
Vki összeírná nekem, már aki tudja, hogy eddig kb mik lesznek?
köszönettel: Byke-ííí
kb hány maraton (meg 24hs ;D) lesz az idén?
Vki összeírná nekem, már aki tudja, hogy eddig kb mik lesznek?
köszönettel: Byke-ííí
Írta 2003. január 16. - 00:49
Pf az erdészbácsitól ne felejtsd el megkérdezni, hogy mi jogon szúrta ki a kereked és tulajdonította el a pumpádat. Erre nincs felhatalmazva És ha feljelented õt bírságolják meg. ;D Ha belegondolsz hogy a legdrágább belsõ volt a gépedben melyet nem is lehet megragasztani+ legalább 7000 HUF volt darabja + 5000 HUF os pumpa azt hiszem Ezért igen komcsin megbírságolják 8)
Írta 2003. január 15. - 17:28
Tudnal nekem weboldalt mondani,ahol ennek reszletesen utana tudnek nezni - ha egyaltalan letezik ilyen?
Koszonom az infot.
Koszonom az infot.
Írta 2003. január 15. - 17:14
Nos, ha az erdõ nincs magánkézen, illetve nincs nemzeti park területén, vagy nincs kirakva erdészeti tiltó tábla, akkor legálisan tekereghettek ott...
A nemzeti parkokban kissé húzósabb letérni az aszfaltról, de mindenki azt teszi még... gondolok itt a nagy port kavart Bükki Nemzeti Park által hozott törvényre, illetve a sokad magammal végig hallgatott erdészünk elõadására, miszerint a bükkben ha vkit elkap (!) az ösvényen, mely nem kerékpáros piktogrammal jelzett(ilyen ösvény jelenleg NINCS a bükkben) ösvényen teker, akkor elveszi a pumpáját, és kiszúrja a gumijait... elsõkörben... aztán pénzbírság...
de a lényeg, hogy Én például több éve járom a bükki erdõket lóval, és még sem olyan túristával, sem olyan erdésszel(kivételt képez a fentebb említett egyén tavaly márciusban, aki saját bevallása szerint egymaga van az egész nemzeti parkra) aki kifogásolta volna az én ott létem...
a hangsúly a TOLERANCIÁN VAN!!!
ha te tudatában vagy, és úgy is cselekszel, hogy az ösvényen a gyalogos túrista van legálisan, és elõnyben, akkor szvsz nem lesz gondotok...
PéeF
A nemzeti parkokban kissé húzósabb letérni az aszfaltról, de mindenki azt teszi még... gondolok itt a nagy port kavart Bükki Nemzeti Park által hozott törvényre, illetve a sokad magammal végig hallgatott erdészünk elõadására, miszerint a bükkben ha vkit elkap (!) az ösvényen, mely nem kerékpáros piktogrammal jelzett(ilyen ösvény jelenleg NINCS a bükkben) ösvényen teker, akkor elveszi a pumpáját, és kiszúrja a gumijait... elsõkörben... aztán pénzbírság...
de a lényeg, hogy Én például több éve járom a bükki erdõket lóval, és még sem olyan túristával, sem olyan erdésszel(kivételt képez a fentebb említett egyén tavaly márciusban, aki saját bevallása szerint egymaga van az egész nemzeti parkra) aki kifogásolta volna az én ott létem...
a hangsúly a TOLERANCIÁN VAN!!!
ha te tudatában vagy, és úgy is cselekszel, hogy az ösvényen a gyalogos túrista van legálisan, és elõnyben, akkor szvsz nem lesz gondotok...
PéeF
Írta 2003. január 15. - 17:06
Arra gondoltam,hogy ha az ember MTB turara akar menni mondjuk egy hetre, az orszag mely kornyeke lenne erre a legmegfelelobb-ahol `szabalysertes` nelkul tekerhetsz (erdoben,de nem az aszfalton) jo par kilometert.
Írta 2003. január 15. - 17:01
Hali!
Elõszöris ha ilyen kérdéssel mondjuk a túrás topicba ugrassz, akkor hamarabb kapsz választ...
másodszor:
Legálisan??
bárhová... a nemzeti parkokban maradjatok az aszfalton, és akkor nincs gond...
az erdészeti utakra elméletileg nem mehetnénk be, de idáig még nem találkoztam olyan erdésszel, aki ezt a "szabályszegést" méltatta volna...
Üdv, péef
Elõszöris ha ilyen kérdéssel mondjuk a túrás topicba ugrassz, akkor hamarabb kapsz választ...
másodszor:
Legálisan??
bárhová... a nemzeti parkokban maradjatok az aszfalton, és akkor nincs gond...
az erdészeti utakra elméletileg nem mehetnénk be, de idáig még nem találkoztam olyan erdésszel, aki ezt a "szabályszegést" méltatta volna...
Üdv, péef
Írta 2003. január 15. - 16:58
Kerekparos tura szervezes szempontjabol Magyarorszag mely tajekara erdemes- es legalisan lehetseges -menni? mondjuk 1-2 hetre.
Írta 2003. január 14. - 23:04
Írta 2003. január 13. - 21:43
Írta 2003. január 13. - 18:57
Errõl még senki nem tud semmit!
Szerintem ha eljön az ideje tutira meg fogjuk tudni!
Szerintem ha eljön az ideje tutira meg fogjuk tudni!
Írta 2003. január 13. - 18:44
Srácok, hogy lesz ez a maratonbajnokság idén???
Melyikeken kell indulni???
Priviben légyszi közölje velem valaki!
Melyikeken kell indulni???
Priviben légyszi közölje velem valaki!
Írta 2003. január 06. - 12:43

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére