Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
485 hozzászólás a témában

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
Mongi: Szertm nem egyenlõ.... Mert ezt tavaly találták ki ,h legyen...

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
A Buda Maraton távjairól nem tud v-ki v-mit?

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Hm...
Buda Maraton nem egyenlõ véletlenül a CSillebérci versennyel ??? Mert más rendezvényrõl ez idáig nem hallottam. Pedig itt lakom a Széchenyi-hegy lábánál ;D
Az én naptáramban annyi szerepel május 3 nál hogy "Pálya 1." ez lenne az?

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 hozzászólás
A Budai-hegység/ek/-ben maraton... De igyekszem +tudni többet... ;) Gondlom hasonló az összestöbbi más maratonhoz...
Sokat mondtam mi?? ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hát nekem jó :)
mert még idén csóró vagyok Gardázni...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Király!
Akármi is lesz számomra bukta mert nagy valószinüséggel akkor lesz Gardán a maraton!

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
szövetség lapján, a versenynaptárban

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
hol olvastad?

B._Szabi

B._Szabi

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Olvastátok a kiirást?
május 3. Buda maraton?????
Errõl ki mit tud?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Okk,bár az volt,h megvárjuk a fincsi száraz-meleg idõt!
Szóval Mberek! Itt is leírnám,h amint a fenti körülmények elõállnak,megyünk egy szép kis túrhát a Duna Marhatron útvonalán páran,és hogy csatlakozzék,aki járni tud+aki szeretne :)
Hopp ez egy kicsit off volt-na mind1,majd megy a bringás lányokba is... ::)

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
U.i.:
Ras utólag Boldog Szülinapot! (már ha jól tájékoztatott az Icq ;D)

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Kala!

Tényleg ez a reklám helye ;D ;D
Ne invitáljunk még valakit a Visegrádi túrára?(Duna Maraton útvonal) Ugye te jössz? Ki jönne még? Részleteket még nem tok csak annyit hogy kb. Március elején lenne igaz Kala?!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
defektjavító spray, hát az inkább csak arra való hogy legyere a hegyrõl, nem sokáig bírja, mivel egy idõ után széjjelmarja a gumit... bár még nem használtam de az összetevõk alapján ez a véleményem...

amit meg kala írt az teljes mértékben igaz ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mongi,a karavánról annyit,h múlt évben a MátraMarcin és a 24hson is indult legalább 1 BMFT csapat!Ahol meg hivatalosan nincs csapatformáció,ott tök véletlenül mindig egymás mellé kerülnek az itt fórumozók :)

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Csocsi!

Dunán szoktak többen indulni ugye? Rave és hanyadik lettél , legalább két kört mentél? :D Olyan nem szokott lenni hogy összejön néhány Bmft-s és együtt indulnak el a maratonokon ? egy kis karavánt képezve ;D Olaf és hogyha jelentkeznék nálad a Bükk Marcira utána mi történne?

U.i.: Olaf jó az új képed csak mit is ábrázol? ;D lehet hogy csak én vagyok ilyen unkreatív ::) ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Tisza maraton nagyon jó csak ajánlani tudom!
A terep az adotságok miatt nem túl bonyolult, viszont tekerni kell benne rendesen!(Én tavaly begipszelt kézzel végig tudtam menni rajta! :D)
Az idei is tuti bulinak igérkezik, csak a 2bak tesókat kell megvárni, hogy érdemben nyilatkozzanak mi, mikor és hol lesz! ;D

Mongoose_16

Mongoose_16

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Csáó!

Kösz a rengetek infót a Duna Maratonról! ;)
Van ez a defekt javító spray... próbáltátok már? Én kicsit kételkedek a hatékonyságában de nagyon praktikus lenne a maratonokra... Na és mi van a Tisza Maratonnal? ;D ;D Arról is sok jót hallottam.

U.i.: Bükk Marci Aug. 9-10?

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Nekem Ezt mondták...remélem így is lesz...;)
De ilyen volt tavaly is...

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Hát egyesek már igen tájékozottak ;D ;D ;D

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Mongoose 16 pajtás: Dunamaraton, ha mindden igaz Július 5.-6. lesz Szombat Vasárnap, de szombaton van a verseny!
Van egy olyan táv, hogy 65km (ami 72 :) ) és van 100km-es
Elöbbi ha jól emléxem 1100m-es szinttel, utóbbi: 2100 (?) kb annyi... (hogy legyen egy kis...tavaly 2ó:40 perc volt köszönhetöen Melts pajtásnak! ;) )
Szóval: A Terep:hmmm jó :) végig tekerhetõ....bár ha a kezdésnél betartod a rendezõi utasításokat, akkor a HHH-n szívsz :) (reméljük idén elkanyarodunkvhol, mert ez igy nem fog menni)
Szentem az eleje a leghúzósabb, meg olyan 30km-nél.
5 etetõ itató van szépen elsztva, ahol mindenféle finomság van!
Ajánlatos egy bicikli ;D, meg egy pótbelsõ+foltkészlet (vknek 5 defektje volt ;D)
Maratonnak max 10% lehet beton, ezt az elsõ pár kilóméteren elis használják....utána végig terep, fent a HHH-n NAgy kavicsos, aztán midnenféle mi szem szájnak ingere....szófal kafa kis verseny!! Nev díj tavaly 1500volt 18év alatt, amint látom te ebben a kat-ban vagy!
Olaf-nál pedig elõnevezhetsz a bükkmarcira....elnézést...BÜKKMARCIRA....szóval <----erre és résztvehetsz egy másik fergeteges bulin!

Elnézést a hosszú hozzászólásért, de letöröltem a gépíróprogit, és valahol ki kellet elégítenem pötyögés vágyamat!
Megértéseteket köszönöm!

A Gumi legyen veletek!