Mongi: Szertm nem egyenlõ.... Mert ezt tavaly találták ki ,h legyen...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok 2003
Started by
Rave_Ace
, 2002. November 04. 20:27
Posted 2003. January 21. - 22:09
Posted 2003. January 21. - 21:16
Posted 2003. January 21. - 20:56
Hm...
Buda Maraton nem egyenlõ véletlenül a CSillebérci versennyel ??? Mert más rendezvényrõl ez idáig nem hallottam. Pedig itt lakom a Széchenyi-hegy lábánál ;D
Az én naptáramban annyi szerepel május 3 nál hogy "Pálya 1." ez lenne az?
Buda Maraton nem egyenlõ véletlenül a CSillebérci versennyel ??? Mert más rendezvényrõl ez idáig nem hallottam. Pedig itt lakom a Széchenyi-hegy lábánál ;D
Az én naptáramban annyi szerepel május 3 nál hogy "Pálya 1." ez lenne az?
Posted 2003. January 21. - 20:22
A Budai-hegység/ek/-ben maraton... De igyekszem +tudni többet...
Gondlom hasonló az összestöbbi más maratonhoz...
Sokat mondtam mi?? ;D
Sokat mondtam mi?? ;D
Posted 2003. January 21. - 18:09
Posted 2003. January 21. - 18:06
Király!
Akármi is lesz számomra bukta mert nagy valószinüséggel akkor lesz Gardán a maraton!
Akármi is lesz számomra bukta mert nagy valószinüséggel akkor lesz Gardán a maraton!
Posted 2003. January 21. - 17:24
Posted 2003. January 21. - 17:09
Posted 2003. January 21. - 16:46
Posted 2003. January 20. - 20:04
Okk,bár az volt,h megvárjuk a fincsi száraz-meleg idõt!
Szóval Mberek! Itt is leírnám,h amint a fenti körülmények elõállnak,megyünk egy szép kis túrhát a Duna Marhatron útvonalán páran,és hogy csatlakozzék,aki járni tud+aki szeretne
Hopp ez egy kicsit off volt-na mind1,majd megy a bringás lányokba is... :
Szóval Mberek! Itt is leírnám,h amint a fenti körülmények elõállnak,megyünk egy szép kis túrhát a Duna Marhatron útvonalán páran,és hogy csatlakozzék,aki járni tud+aki szeretne
Hopp ez egy kicsit off volt-na mind1,majd megy a bringás lányokba is... :
Posted 2003. January 20. - 20:01
Posted 2003. January 20. - 19:56
Kala!
Tényleg ez a reklám helye ;D ;D
Ne invitáljunk még valakit a Visegrádi túrára?(Duna Maraton útvonal) Ugye te jössz? Ki jönne még? Részleteket még nem tok csak annyit hogy kb. Március elején lenne igaz Kala?!
Tényleg ez a reklám helye ;D ;D
Ne invitáljunk még valakit a Visegrádi túrára?(Duna Maraton útvonal) Ugye te jössz? Ki jönne még? Részleteket még nem tok csak annyit hogy kb. Március elején lenne igaz Kala?!
Posted 2003. January 20. - 19:50
defektjavító spray, hát az inkább csak arra való hogy legyere a hegyrõl, nem sokáig bírja, mivel egy idõ után széjjelmarja a gumit... bár még nem használtam de az összetevõk alapján ez a véleményem...
amit meg kala írt az teljes mértékben igaz
amit meg kala írt az teljes mértékben igaz
Posted 2003. January 20. - 19:48
Mongi,a karavánról annyit,h múlt évben a MátraMarcin és a 24hson is indult legalább 1 BMFT csapat!Ahol meg hivatalosan nincs csapatformáció,ott tök véletlenül mindig egymás mellé kerülnek az itt fórumozók
Posted 2003. January 20. - 19:38
Csocsi!
Dunán szoktak többen indulni ugye? Rave és hanyadik lettél , legalább két kört mentél?
Olyan nem szokott lenni hogy összejön néhány Bmft-s és együtt indulnak el a maratonokon ? egy kis karavánt képezve ;D Olaf és hogyha jelentkeznék nálad a Bükk Marcira utána mi történne?
U.i.: Olaf jó az új képed csak mit is ábrázol? ;D lehet hogy csak én vagyok ilyen unkreatív :
;D
Dunán szoktak többen indulni ugye? Rave és hanyadik lettél , legalább két kört mentél?
U.i.: Olaf jó az új képed csak mit is ábrázol? ;D lehet hogy csak én vagyok ilyen unkreatív :
Posted 2003. January 19. - 20:58
Tisza maraton nagyon jó csak ajánlani tudom!
A terep az adotságok miatt nem túl bonyolult, viszont tekerni kell benne rendesen!(Én tavaly begipszelt kézzel végig tudtam menni rajta!
)
Az idei is tuti bulinak igérkezik, csak a 2bak tesókat kell megvárni, hogy érdemben nyilatkozzanak mi, mikor és hol lesz! ;D
A terep az adotságok miatt nem túl bonyolult, viszont tekerni kell benne rendesen!(Én tavaly begipszelt kézzel végig tudtam menni rajta!
Az idei is tuti bulinak igérkezik, csak a 2bak tesókat kell megvárni, hogy érdemben nyilatkozzanak mi, mikor és hol lesz! ;D
Posted 2003. January 19. - 19:38
Csáó!
Kösz a rengetek infót a Duna Maratonról!
Van ez a defekt javító spray... próbáltátok már? Én kicsit kételkedek a hatékonyságában de nagyon praktikus lenne a maratonokra... Na és mi van a Tisza Maratonnal? ;D ;D Arról is sok jót hallottam.
U.i.: Bükk Marci Aug. 9-10?
Kösz a rengetek infót a Duna Maratonról!
Van ez a defekt javító spray... próbáltátok már? Én kicsit kételkedek a hatékonyságában de nagyon praktikus lenne a maratonokra... Na és mi van a Tisza Maratonnal? ;D ;D Arról is sok jót hallottam.
U.i.: Bükk Marci Aug. 9-10?
Posted 2003. January 19. - 15:12
Posted 2003. January 19. - 10:51
Posted 2003. January 19. - 04:13
Mongoose 16 pajtás: Dunamaraton, ha mindden igaz Július 5.-6. lesz Szombat Vasárnap, de szombaton van a verseny!
Van egy olyan táv, hogy 65km (ami 72
) és van 100km-es
Elöbbi ha jól emléxem 1100m-es szinttel, utóbbi: 2100 (?) kb annyi... (hogy legyen egy kis...tavaly 2ó:40 perc volt köszönhetöen Melts pajtásnak!
)
Szóval: A Terep:hmmm jó
végig tekerhetõ....bár ha a kezdésnél betartod a rendezõi utasításokat, akkor a HHH-n szívsz
(reméljük idén elkanyarodunkvhol, mert ez igy nem fog menni)
Szentem az eleje a leghúzósabb, meg olyan 30km-nél.
5 etetõ itató van szépen elsztva, ahol mindenféle finomság van!
Ajánlatos egy bicikli ;D, meg egy pótbelsõ+foltkészlet (vknek 5 defektje volt ;D)
Maratonnak max 10% lehet beton, ezt az elsõ pár kilóméteren elis használják....utána végig terep, fent a HHH-n NAgy kavicsos, aztán midnenféle mi szem szájnak ingere....szófal kafa kis verseny!! Nev díj tavaly 1500volt 18év alatt, amint látom te ebben a kat-ban vagy!
Olaf-nál pedig elõnevezhetsz a bükkmarcira....elnézést...BÜKKMARCIRA....szóval <----erre és résztvehetsz egy másik fergeteges bulin!
Elnézést a hosszú hozzászólásért, de letöröltem a gépíróprogit, és valahol ki kellet elégítenem pötyögés vágyamat!
Megértéseteket köszönöm!
A Gumi legyen veletek!
Van egy olyan táv, hogy 65km (ami 72
Elöbbi ha jól emléxem 1100m-es szinttel, utóbbi: 2100 (?) kb annyi... (hogy legyen egy kis...tavaly 2ó:40 perc volt köszönhetöen Melts pajtásnak!
Szóval: A Terep:hmmm jó
Szentem az eleje a leghúzósabb, meg olyan 30km-nél.
5 etetõ itató van szépen elsztva, ahol mindenféle finomság van!
Ajánlatos egy bicikli ;D, meg egy pótbelsõ+foltkészlet (vknek 5 defektje volt ;D)
Maratonnak max 10% lehet beton, ezt az elsõ pár kilóméteren elis használják....utána végig terep, fent a HHH-n NAgy kavicsos, aztán midnenféle mi szem szájnak ingere....szófal kafa kis verseny!! Nev díj tavaly 1500volt 18év alatt, amint látom te ebben a kat-ban vagy!
Olaf-nál pedig elõnevezhetsz a bükkmarcira....elnézést...BÜKKMARCIRA....szóval <----erre és résztvehetsz egy másik fergeteges bulin!
Elnézést a hosszú hozzászólásért, de letöröltem a gépíróprogit, és valahol ki kellet elégítenem pötyögés vágyamat!
Megértéseteket köszönöm!
A Gumi legyen veletek!

Sign In
Create Account

Back to top