Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Veresegyháza
Indította
Andix
, 2001. szeptember 28. 22:46
Írta 2002. június 02. - 20:08

Írta 2002. június 02. - 19:48

Igen, a Lenthar....
Mondjuk most kocsival mentunk, de en a multkor ketszer is feltekertem a palyahoz, es szerintem nincs annyira messze. Ha tehetem, akkor k ifogok menni gyakorolni, mert azt lehet, es kell is.
Amugy sorrel engem is megkinaltak, de az valami X Lime volt, ami nem is igazan sor, de attol fuggetlenul inkabb nem kostoltam meg, mert utalom a sort.
Ja, es ugy nez ki, hogy a vazamat is eladtam.
Mondjuk most kocsival mentunk, de en a multkor ketszer is feltekertem a palyahoz, es szerintem nincs annyira messze. Ha tehetem, akkor k ifogok menni gyakorolni, mert azt lehet, es kell is.
Amugy sorrel engem is megkinaltak, de az valami X Lime volt, ami nem is igazan sor, de attol fuggetlenul inkabb nem kostoltam meg, mert utalom a sort.
Ja, es ugy nez ki, hogy a vazamat is eladtam.
Írta 2002. június 02. - 19:40

Hi!
Vole: Nem a Lentharra gondolsz?
Azért ne csak a "nagyokat" dícsérjük!Palmer + Begbie is király volt!! ;D ;D
Legközelebb én is benevezek az tuti!
Bocsesz, de elfelejtettem hogy kinek kell megköszönni a sört.(Radeberger=rulezzzz)
mára sok volt belõlem úgyhogy csõváz+léc
Vole: Nem a Lentharra gondolsz?
Azért ne csak a "nagyokat" dícsérjük!Palmer + Begbie is király volt!! ;D ;D
Legközelebb én is benevezek az tuti!
Bocsesz, de elfelejtettem hogy kinek kell megköszönni a sört.(Radeberger=rulezzzz)
mára sok volt belõlem úgyhogy csõváz+léc
Írta 2002. június 02. - 19:34

Misi is lehet hogy eltörte a bokáját! :-/Az összes sérültnek jobbulást. A pájja király, k... nagy ugratók, csak messze van az állomástól és csak felfelé kell tolni :'( De legalább van már egy normális pálya!JODA
Írta 2002. június 02. - 18:56

Jani tényleg rendesen odaverhette a fejét, mert egész délután csak kókadozott és üveges szemmel bámult maga elé.
Írta 2002. június 02. - 18:51

Jo hir, a haveromnak semmi baja, mar sajat laban tavozott a korhazbol.
Amugy eleg komoly esesek voltak, az egyik csapattarsamnak is kifordult a valla vagy mi / csak meseltek/.
Amugy sajnalom, hogy nem tudtam vegignezni aa versenyt, de a haverom kicsit fontosabb volt. A Jani is eleg nagyot esett. Iszonyatosan tolta mindenki, es igy az amugyis kemeny palyan eleg komoly helyzetek alakultak ki. A Sosmogy a szemem elott nyomott egy feloldalas ugrast egy sima duplaugraton. A Misi szinten nemsokkal elottem torolt egy nagyot, de mar elotte is dobalta a merevvazat rendesen. Deli -nek meg gratula!!!!
Amugy eleg komoly esesek voltak, az egyik csapattarsamnak is kifordult a valla vagy mi / csak meseltek/.
Amugy sajnalom, hogy nem tudtam vegignezni aa versenyt, de a haverom kicsit fontosabb volt. A Jani is eleg nagyot esett. Iszonyatosan tolta mindenki, es igy az amugyis kemeny palyan eleg komoly helyzetek alakultak ki. A Sosmogy a szemem elott nyomott egy feloldalas ugrast egy sima duplaugraton. A Misi szinten nemsokkal elottem torolt egy nagyot, de mar elotte is dobalta a merevvazat rendesen. Deli -nek meg gratula!!!!
Írta 2002. június 02. - 18:25

Lassan fent lesznek a képek.
Egyébbként ultra brutál mega frankó tuti volt a verseny és a pálya is. Csak nem ártana, ha valaki végigmenne rajta egy fûnyíróval, mert a szöcskék alig bírtak elugrálni.
Mindenesetre Gizi két akkorát is esett, hogy még nekem is fájt.
És lett egy igazi bringáunk is, mert már megint kulccsonttörés esete forgott fent.
Egyébbként ultra brutál mega frankó tuti volt a verseny és a pálya is. Csak nem ártana, ha valaki végigmenne rajta egy fûnyíróval, mert a szöcskék alig bírtak elugrálni.
Mindenesetre Gizi két akkorát is esett, hogy még nekem is fájt.

Írta 2002. június 02. - 10:19

Írta 2002. június 01. - 23:29

Endroo:
Kössz......
Párod is velünk tart vagy csak te jössz ? ? ? Szeretném neki mégegyszer személyesen is megköszönni amit értem tett!!!
Akkor holnap 8!!!
Kössz......

Akkor holnap 8!!!

Írta 2002. június 01. - 22:42

Írta 2002. június 01. - 22:11

hell everybody!
holnapi versenyre látom sokan kilátogattok. mi is valszeg megyünk 2haverrel újpestnél szállunk a vaskerekûre! szal nekünk is szórítsatok helyet! állítólag elég durwa a pálya! igaz ez?
holnapi versenyre látom sokan kilátogattok. mi is valszeg megyünk 2haverrel újpestnél szállunk a vaskerekûre! szal nekünk is szórítsatok helyet! állítólag elég durwa a pálya! igaz ez?
Írta 2002. június 01. - 19:08

Írta 2002. június 01. - 14:36

Írta 2002. május 31. - 19:51

Már kezdtem örülni!!! :-/
Hát nemtom!!! Nem szedik szét a kedvedért a csomagot ? ? ?
Hát nemtom!!! Nem szedik szét a kedvedért a csomagot ? ? ?
vendég__*
Írta 2002. május 31. - 19:47

Megkérném a Shonguku hajú Kiskamaszt, hogy mellõzze a fékpofa problémáról szóló írását a "Veresegyháza" nevezetû topicban!
Kis odafigyelés, értem? ;D
Kis odafigyelés, értem? ;D
Írta 2002. május 31. - 19:01

Na ezt kapjátok ki:
Ma 11:00 után pár percel csörög a telefonom, ismeretlen számot ír ki a kijelzõ.
Felveszem, azt mondják, hogy "Jónapot, kerékpár bolt! Tegnap keresett minket, de rosz volt a vonal ezért most vissza hívtuk." Számkijelzõs üzenetrögzítõ rulez!!
Azt, mondom mi kéne (Fékbetét), Mondja srác "Persze, hogy van" Biztos Hídraulikus?? kérdeztem " Biztos, 6 ig nyitva vagyunk, félrerakjuk."
5 után pár percel megyek a betétért, de látom, hogy a rácsok má be vannak húzva, de szerencsére még az eladók bent vannak, bekopogás (kopp, kopp), mondom, Azért a fékbetétért jöttem amit félre tettek nekem a telefon beszélgetés során.
Gyere be, má azt hittük nem is jösz. (fasza fogadtatás, csak hát mé zárnak 5kor, ha 6 ig vannak nyitva??) Aztán hozzák a hõn áhított fékbetétet, gyári, Shimano csomagolás, minden pöpec, csak pénztárnál fizetés közbe nézem, hogy rosszat hoznak, bovdenesbe valót. Szóvá tettem aztán mondja a fickó, hogy ez van csak és ez biztosan Hidraulikushoz való, de szerinte kompatibilis a 2 :-X) Na ennyit a boltokról.
A Fakorba mára hoztak, de csak másoltat (nem lenne baj), de 4 es csomagolásba, jó áron 7E valamennyi, de pont nem van annyi pénzem, hogy egész garnitúra pofát vegyek. Mé van az, hogy az nincs ami kéne, hogy vanjon??
Ma 11:00 után pár percel csörög a telefonom, ismeretlen számot ír ki a kijelzõ.
Felveszem, azt mondják, hogy "Jónapot, kerékpár bolt! Tegnap keresett minket, de rosz volt a vonal ezért most vissza hívtuk." Számkijelzõs üzenetrögzítõ rulez!!
Azt, mondom mi kéne (Fékbetét), Mondja srác "Persze, hogy van" Biztos Hídraulikus?? kérdeztem " Biztos, 6 ig nyitva vagyunk, félrerakjuk."
5 után pár percel megyek a betétért, de látom, hogy a rácsok má be vannak húzva, de szerencsére még az eladók bent vannak, bekopogás (kopp, kopp), mondom, Azért a fékbetétért jöttem amit félre tettek nekem a telefon beszélgetés során.
Gyere be, má azt hittük nem is jösz. (fasza fogadtatás, csak hát mé zárnak 5kor, ha 6 ig vannak nyitva??) Aztán hozzák a hõn áhított fékbetétet, gyári, Shimano csomagolás, minden pöpec, csak pénztárnál fizetés közbe nézem, hogy rosszat hoznak, bovdenesbe valót. Szóvá tettem aztán mondja a fickó, hogy ez van csak és ez biztosan Hidraulikushoz való, de szerinte kompatibilis a 2 :-X) Na ennyit a boltokról.
A Fakorba mára hoztak, de csak másoltat (nem lenne baj), de 4 es csomagolásba, jó áron 7E valamennyi, de pont nem van annyi pénzem, hogy egész garnitúra pofát vegyek. Mé van az, hogy az nincs ami kéne, hogy vanjon??
Írta 2002. május 31. - 18:37

Na a sok olajosfékes betyárnak meg csak azt üzenem, hogy a bóvdenestárcsásfékállat is megállít, még engem is, pedíg én aztán nem vagyok az a Vaszlavik Petõfigazemberúlmanmónikaszabdcsapat alkatú humanoid! ;D
Írta 2002. május 31. - 18:35

Walter Márk ez az életem! Szexelés a mosógépen! ;D ;D ;D " A dallamot képzeld hozzá Sorn!" Egyébként én is odatolom az arcberendezésemet, az oldalbordámmal! Te hozod a kis mosógéptündéredet? mert akkor el tudnak a nõstények beszélgetni egymással, amíg mi kocsányon lógatjuk a szemeinket a bicsajokon! Vagy mi??Ja bicajokon!

vendég__*
Írta 2002. május 31. - 17:48

Írta 2002. május 31. - 11:29

;D ;D ;D ;D
Anyam orulni fog, mert ott helyben ki tudjuk mosni a poros ruhakat....
Anyam orulni fog, mert ott helyben ki tudjuk mosni a poros ruhakat....