Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Veresegyháza

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
394 hozzászólás a témában

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Endroo! A képeket rakdd fel!!!KösziJODA ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Igen, a Lenthar....
Mondjuk most kocsival mentunk, de en a multkor ketszer is feltekertem a palyahoz, es szerintem nincs annyira messze. Ha tehetem, akkor k ifogok menni gyakorolni, mert azt lehet, es kell is.
Amugy sorrel engem is megkinaltak, de az valami X Lime volt, ami nem is igazan sor, de attol fuggetlenul inkabb nem kostoltam meg, mert utalom a sort.
Ja, es ugy nez ki, hogy a vazamat is eladtam.

dualbiker

dualbiker

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hi!
Vole: Nem a Lentharra gondolsz?

Azért ne csak a "nagyokat" dícsérjük!Palmer + Begbie is király volt!! ;D ;D
Legközelebb én is benevezek az tuti!
Bocsesz, de elfelejtettem hogy kinek kell megköszönni a sört.(Radeberger=rulezzzz)
mára sok volt belõlem úgyhogy csõváz+léc

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Misi is lehet hogy eltörte a bokáját! :-/Az összes sérültnek jobbulást. A pájja király, k... nagy ugratók, csak messze van az állomástól és csak felfelé kell tolni :'( De legalább van már egy normális pálya!JODA

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Jani tényleg rendesen odaverhette a fejét, mert egész délután csak kókadozott és üveges szemmel bámult maga elé.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jo hir, a haveromnak semmi baja, mar sajat laban tavozott a korhazbol.
Amugy eleg komoly esesek voltak, az egyik csapattarsamnak is kifordult a valla vagy mi / csak meseltek/.
Amugy sajnalom, hogy nem tudtam vegignezni aa versenyt, de a haverom kicsit fontosabb volt. A Jani is eleg nagyot esett. Iszonyatosan tolta mindenki, es igy az amugyis kemeny palyan eleg komoly helyzetek alakultak ki. A Sosmogy a szemem elott nyomott egy feloldalas ugrast egy sima duplaugraton. A Misi szinten nemsokkal elottem torolt egy nagyot, de mar elotte is dobalta a merevvazat rendesen. Deli -nek meg gratula!!!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Lassan fent lesznek a képek.

Egyébbként ultra brutál mega frankó tuti volt a verseny és a pálya is. Csak nem ártana, ha valaki végigmenne rajta egy fûnyíróval, mert a szöcskék alig bírtak elugrálni.

Mindenesetre Gizi két akkorát is esett, hogy még nekem is fájt.  :D És lett egy igazi bringáunk is, mert már megint kulccsonttörés esete forgott fent.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Basszus... Hülye családi program lesz ma, úgyhogy a 4X kimarad  :'( .

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Endroo:
Kössz......  :P Párod is velünk tart vagy csak te jössz ? ? ? Szeretném neki mégegyszer személyesen is megköszönni amit értem tett!!!

Akkor holnap 8!!!  ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Igen, igaz.
;D ;D 8) 8) 8)

ssst

ssst

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
hell everybody!

holnapi versenyre látom sokan kilátogattok. mi is valszeg megyünk 2haverrel újpestnél szállunk a vaskerekûre! szal nekünk is szórítsatok helyet! állítólag elég durwa a pálya! igaz ez?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Most nem viszlek haza, ne is rimánkodj.  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Mikorra érünk vissza a Nyugatiba ? ? ? Nekem max 6ra itt kéne lennem!!!  :-/

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Már kezdtem örülni!!!  :-/

Hát nemtom!!! Nem szedik szét a kedvedért a csomagot ? ? ?

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Megkérném a Shonguku hajú Kiskamaszt, hogy mellõzze a fékpofa problémáról szóló írását a "Veresegyháza" nevezetû topicban!
Kis odafigyelés, értem?  ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Na ezt kapjátok ki:
Ma 11:00 után pár percel csörög a telefonom, ismeretlen számot ír ki a kijelzõ.
Felveszem, azt mondják, hogy "Jónapot, kerékpár bolt! Tegnap keresett minket, de rosz volt a vonal ezért most vissza hívtuk."  Számkijelzõs üzenetrögzítõ rulez!!  
Azt, mondom mi kéne (Fékbetét), Mondja srác "Persze, hogy van"  Biztos Hídraulikus?? kérdeztem " Biztos, 6 ig nyitva vagyunk, félrerakjuk."

5 után pár percel megyek a betétért, de látom, hogy a rácsok má be vannak húzva, de szerencsére még az eladók bent vannak, bekopogás (kopp, kopp), mondom, Azért a fékbetétért jöttem amit félre tettek nekem a telefon beszélgetés során.
Gyere be, má azt hittük nem is jösz.  (fasza fogadtatás, csak hát mé zárnak 5kor, ha 6 ig vannak nyitva??) Aztán hozzák a hõn áhított fékbetétet, gyári, Shimano csomagolás, minden pöpec, csak pénztárnál fizetés közbe nézem, hogy rosszat hoznak, bovdenesbe valót. Szóvá tettem aztán mondja a fickó, hogy ez van csak és ez biztosan Hidraulikushoz való, de szerinte kompatibilis a 2 :-X) Na ennyit a boltokról.

A Fakorba mára hoztak, de csak másoltat (nem lenne baj), de 4 es csomagolásba, jó áron 7E valamennyi, de pont nem van annyi pénzem, hogy egész garnitúra pofát vegyek. Mé van az, hogy az nincs ami kéne, hogy vanjon??

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Na a sok olajosfékes betyárnak meg csak azt üzenem, hogy a bóvdenestárcsásfékállat is megállít, még engem is, pedíg én aztán nem vagyok az a Vaszlavik Petõfigazemberúlmanmónikaszabdcsapat alkatú humanoid! ;D

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 hozzászólás
Walter Márk ez az életem! Szexelés a mosógépen! ;D ;D ;D " A dallamot képzeld hozzá Sorn!" Egyébként én is odatolom az arcberendezésemet, az oldalbordámmal! Te hozod a kis mosógéptündéredet? mert akkor el tudnak a nõstények beszélgetni egymással, amíg mi kocsányon lógatjuk a szemeinket a bicsajokon! Vagy mi??Ja bicajokon! ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nektek mind annyi! Kis csibészek! Ilyen morci vagyok:  >:(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
;D ;D ;D ;D
Anyam orulni fog, mert ott helyben ki tudjuk mosni a poros ruhakat....
:D :D :D :D