Hello
Kérlek benneteket, akik támogatjátok közös céljainkat azzal, hogy eljöttök: ÖLTÖZZETEK FEKETÉBE!
Azzal, ha ezt nem teszitek meg, gyakorlatilag nevetségessé teszitek a sajtó és a külvilág felé az üzenetünket.
Mi május 17. azért vágunk útnak, mert (egységesen) nem vagyunk elégedettek és ugyanazokat a célokat szeretnénk megvalósítani. Én nem akarok semmilyen tömörüléhez hasonulni, nem akarok gyûjtõpártként egységet szimbolizálni, de mégis, azt KELL mutatnunk, hogy EGYSÉGESEN UGYANAZT AKARJUK.
Szóval kérlek benneteket, hogy ÖLTÖZZETEK FEKETÉBE, hogy megmutassuk, képesek vagyunk komolyan összefogni, ha problémánk van.
Tudom, ezt a dolgot én találtam ki, és nem is kell vele egyetérteni, leszenek is ilyenek és ezek az emberek nem is lesznek ott!
Le felejtsétek el, a fekete ruha célja, hogy részben sokkoljunk vele.
Ne mutassuk a szedett-vedett csürhe látszatát, a rendezõk közül leszünk páran, akik felelõsséget vállalunk az egész társaságért és elvisszük a balhét a rendõrségen, ha arról van szó.
Kérlek benneteket, támogassatok és segítsetek minket, hogy az és úgy valósuljon meg, haogty elterveztük.
Nem kis munka leszervezni ezt a felvonulást, pláne, úgy hogy sokan dolgoznunk, vagy mint nekem is , vizsgaidõszakunk van.
Tiszteljetek meg annyival, hogy "betartjátok a szabályokat+
Köszönettel: Láng Péter( FLame
L