Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Annyiban csatlakozom RAVE ACE-hoz, hogy senkit nem fogunk hazaküldeni! :)

Meg aztán meleg is lesz, vagyis nem a FEKETE a legideálisabb viselet, de áldozatokat mindíg kell hozni! :)

Tegyétek meg, kérlek! Egy egyszerû póló megteszi.

Aki tud, hozhat zászkót is! Feliratozni is lehet!

-vigyázz ránk
-nézz a tükörbe
-elõzz óvatosan
....

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 hozzászólás
Hello

Kérlek benneteket, akik támogatjátok közös céljainkat azzal, hogy eljöttök: ÖLTÖZZETEK FEKETÉBE!

Azzal, ha ezt nem teszitek meg, gyakorlatilag nevetségessé teszitek a sajtó és a külvilág felé az üzenetünket.

Mi május 17. azért vágunk útnak, mert (egységesen) nem vagyunk elégedettek és ugyanazokat a célokat szeretnénk megvalósítani. Én nem akarok semmilyen tömörüléhez hasonulni, nem akarok gyûjtõpártként egységet szimbolizálni, de mégis, azt KELL mutatnunk, hogy EGYSÉGESEN UGYANAZT AKARJUK.

Szóval kérlek benneteket, hogy ÖLTÖZZETEK FEKETÉBE, hogy megmutassuk, képesek vagyunk komolyan összefogni, ha problémánk van.

Tudom, ezt a dolgot én találtam ki, és nem is kell vele egyetérteni, leszenek is ilyenek és ezek az emberek nem is lesznek ott!

Le felejtsétek el, a fekete ruha célja, hogy részben sokkoljunk vele.
Ne mutassuk a szedett-vedett csürhe látszatát, a rendezõk közül leszünk páran, akik felelõsséget vállalunk az egész társaságért és elvisszük a balhét a rendõrségen, ha arról van szó.
Kérlek benneteket, támogassatok és segítsetek minket, hogy az és úgy valósuljon meg, haogty elterveztük.
Nem kis munka leszervezni ezt a felvonulást, pláne, úgy hogy sokan dolgoznunk, vagy mint nekem is , vizsgaidõszakunk van.
Tiszteljetek meg annyival, hogy "betartjátok a szabályokat+

Köszönettel: Láng Péter( FLame
L

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Iljics:
Fogsz!
Nekem tavaly ugyan ilyenkor volt eltörve ugyanott a kezem, ahol neked és a gipsz levétele elött egy héttel lenyomtam a Tisza Maratont! :-X(csak a dokik meg ne tudják! ;D)
Fityisz: Na ja.... :) :-\

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Én is szinesben leszek... ::) ::) ::)

Rave:
Mondjuk: Még több bringást a buliba!?!? jujjjj, ez sem jóóóó, ez is már foglalat, meg aztán ez nem is annyira buli......khmmm

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Most jutott eszembe, hogy nekem 12-én veszik le a gipszemet, fogok én tudni tekerni 17-én ? :-\

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Most ezt nem kell szigorúan venni.Senkit nem küldünk haza aki más szinû ruhában lesz.
De esetleg hozzatok fekete szalagot, az is jelzi, hogy együtt vagyunk! ;)
Fityisz:
esküszöm nekem is eszembe jutott, de nem tudom, hogy tudnám úgy mondani, hogy ne lehessen valamire következtetni.

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
én ott leszek, de nembiztos hogy végig, szorolapterjesztést megkezdtem a 2 kerben. elmegyek, de... nincs feketém... :-[ :'( :'(
semmi feketém sincs! :'(

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nemtom Charon bevállalt-e már ilyesmit, mindenesetre én az ELTE-n és a SOTE Egészségügyi Karán igyekszem elterjeszteni, nem sok, de azért igyekszem !
Nameg persze ott leszek a rendezvényen is.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Korte!
Hidd el nekem, nem olyan egyszerû megjegyezni egy rendszámot, ami épp akkor húz el melletted, amikor nem tudod h a következõ pillanatban mi fog történni, ergo egész másra figyelsz + a rendszám nem is mindig látható /vagy nincs is/, meg ha még látom is, én sztem 5 percen belül elfelejteném. Szóval nem ilyan egyszerû ez, hogy jegyezd meg és kész...

bye

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás

Na jöhet a toborzás!
Szórólap innen letölthetõ!
Nyomtasd és osztogasd...

Gyöngyösön és a Mátrában megkezdõdött!!! ;) ppüsi és Tomka

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Lensver!

Ez cserbenhagyás! Gondolom nincs meg az autó rendszáma. Ha még ember is volna, aki látta a történetet, akkor az autós még nagyobb agybavágást kapna, mert szándékosan ment neki, mivel a másik sáv üres volt. Az ilyeneket nem szabad annyiban hagyni, még akkor sem, ha úgy esik el a kollega, hogy hozzá sem ér az autó. Ez ugyanis veszélyeztetésnek minõsül.
Ha ilyen esettel találkoztok, akkor azonnal meg kell jegyezni az autó rendszámát, és azonnal tanúkat kell szerezni, majd rendõrt kell hívni. Tudom, hogy ez nem egyszerû egy bukás után, de az ilyeneket rá kell döbbenteni, hogy nem úszhatják meg.
Huhh, felhúztam magam >:(

Körte

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Prefi: talán mert szórakoztatja ôket ???

Egy ismerôsömmel is történt egy hasonló eset a múlt héten Budapest körútján. Du.1 körül tekert a szélsô sávban, mikor egy kocsi (bár üres volt mindkét sáv) direkt jó közel ment hozzá, és megütötte a kormányszarvát. Erre szegény esett egy nagyot, jól bevágva térdét és más testrészeit.
Más baja szerencsére nem esett, de nagyon mérges volt, hogy hogy tehet valaki ilyet. (egy idôs, megfontol férfiról van szó, nem egy ide-oda ugráló bicajos tinirôl!)
Ja, azt mondani se kell, hogy a kocsi gyorsitva továbbhajtott!

Tehát: csak óvatosan!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Na én sem azért mondtam, hogy politikai sikra tereljem a dolgokat, pfujjjj. Csak valami megamagyarázhatatlan ok miatt asszociáltam erre a "szlogenre" ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Fityisz drága:
Ilyet elvbõl nem mondanék, de mivel ez egy bringás fórum ez nem ide tartozik! ;)
Ne feled ha már egy embert megmentünk azzal, hogy valaki egy kicsit jobban figyel, már megérte.

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Ha lesz idõm, felmegyek Bp-re.
Tatabányán lakom, bár pár hónapot futárkodtam már Pesten, és úgy néz ki, ott fogok tanulni szep.t-tõl.
A bringázáshoz annyi közöm van, hogy országútizom(TKTK), idén van 4200km-em...

Ha lesz idõm, ottleszek veletek !!!!!!!!!!!!!!!

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Mondhattad volna:

Hozz magaddal még egy embert (meg a bringáját)..............

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na jöhet a toborzás!
Szórólap innen letölthetõ!
Nyomtasd és osztogasd! :D
Hívj még több bringás, legyünk sokan, mutassuk meg magunkat! ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Prefi!

Igen, mond valamit... ;)

Rendszám?

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hi!
Elmentem tegnap bringázni. Este felé volt már, de még világos volt (kb. 8 óra), de már égett a lámpám. És mentem két kis falu között (Arnót és Sajópálfala, ha vkinek mond vmit), és ez egy 128-ad rendû út, és volt egy enyhe jobb kanyar, és mentem szépen az út szélén, és jött szembe egy fekete felicia, rendesen a sávjában, és amikor meglátott rám húzta a kormányt + felnyomta a reflektorát. Mondjuk nem volt közel, mert 1 m még lehet hogy volt köztünk. De ez mért jó neki? Ja, vagy így megyünk Európába? Ezen nagyon bepöccentem. Na mindegy. Csak ennyi. Szóval mindenki vigyázzon magára + a többi biciklisre

bye

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Egyébként felraktam a sulim honlapjára a felhívást:

http://www.trefort.e.../DOK HIREKX.htm