Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Please log in to reply
1663 replies to this topic

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Sziasztok!

Érdekelne a 22-i felvonulás, hol és mikor van találkozó.
Rave! Ha elkészítitek a szórólapokat, akkor, mint elõzõ évben nálunk megcsinálhatjuk a sokszorosítást. Csak küldjétek el mail-ben. Üdv Maci

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

Valaki mondja már meg, hogy ha valakinek van pénze 50 eze forintos binyiglire, akkor miért nem vesz egy k*rva sisakot is hozzá?

Hát ja én is hordok és szarul érzem magam ha nincs rajtam és nem is merek úgy száguldozni!! Meg egyszer már lefejeltem egy autót (persze az autós hibájából aki be satu fékezett elõttem) és akkor nagy on hálás voltam hogy nem vértócsában próbálom összeszedni magam!! :) erre a felvonulásra is megyünk!! Koporsóm még nincs, kicsit fiatalnak érzem még magam!! De ha találok akkor szólok!!
join your life, join your bike

KüküCM2005

KüküCM2005

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Valóban lesz 22-én egy nagy felvonulás. Nem fekete, nem pont ugyanarról szól, de bringásünnep :), eufória. Ráugrott a sajtó is, kb. 4-5000 ember lesz,
Gyertek el, és ha rákészültök, a legjobb alkalom a fekete-tekerés népszerûsítésére. Hozzatok szórólapokat, vagy transzparenseket a májusiról.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Idén ütünk.

nem lesz semmi komoly, csak úgy mint eddig ordíbálunk egyet az elején meg a végén.
de úgy készüljetek, gyászmenet lesz.
Tud valaki koporsót szerezni?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Elméletileg kötelezõ, de szerintem még senkit nem büntettek meg, ha nem hordta.

Sisakot hordani nem kötelezõ, névtáblát viszont igen ;)

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Valaki mondja már meg, hogy ha valakinek van pénze 50 eze forintos binyiglire, akkor miért nem vesz egy k*rva sisakot is hozzá? Elméletileg kötelezõ, de szerintem még senkit nem büntettek meg, ha nem hordta. Miért akarjuk, hogy komolyan vegyenek az autósok, ha mi magunk se vesszük komolyan? És ne mondja nekem senki, hogy õ nem megy olyan helyre, meg nem úgy bringázik, ahova kell a sisak, mert ha raftingolni megyek, akkor is felveszem a mellényt, még ha tudok úszni, akkor is.

A sok kis gyökér meg nyomja a pedált sisak nélkül, mert nem jut el az agyukig, hogy a közlekedésben akkor is csak 50%-od van, ha te mindent tuijól csinálsz, mert mindig jön valaki szemben+gyalogosok+kutyák+mittudomén, kátyúk
A tököm tele van ezzel, mindenki osztja az autósokat, hogy milyen parasztok, ami igaz is, de legalább akkora égés feszíteni egy fulltelós atomDH cuccon, sisak nélkül.Egy pofásabb darab van vagy 5000 HUF, csak nem megy a falnak senki. Basszus.:rocketman
Fú, bocs, csak tegnap kimentem a Ligetbe, és baromi ideges lettem.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
era: ugyanmár, az úttörõ ott segít ahol nem tud keresztbe tenni.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Endroo: köszönöm.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
összegyûlik egy csomó bringás, elkezdenek tekerni, az autósok anyáznak, akik belehajtanaka tömegbe azt megverik (bár tavaly csak tükörtörés volt emlékeim szerint :) ) odaérünk, a vezetõség nyilatkozik a tv-nek, néhány politikus is feltûnik a szinen (fakultatív fújjolás, fütyülés) majd mindenki elmegy (ez jó neki), sörözés
hogy mikor? idézem rave-et:

Május 14-én. A többit késõbb.

nyiregyházáról pedig annyival elõbb kell elindulni, hogy legyen ideje a vonatnak leérni a fõfaluba (most örültök?)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Én nem voltam még ilyen megmozduláson sosem!Mi a menete és milyen a program?Ja,és mikor kezdik?Nekem mikor kellene elindulnom Nyíregyházáról,hogy részt tudjak venni?

B-man

B-man

vendég

• fórumtag
  • 33 posts

Nagyon jó ötlet ez a felvonulás,az ország más városaiban is kellene lennie!
A bringásokat semmibe nézik!

Minek? Az sok kis jelentéktelen szösz lesz. Gyere fel Pestre, ha teheted. Én felmegyek vonattal, ha nem jön közbe semmi.
Tavaly Pesten laktam albiban, akkor elmentem, jó volt. Most vidéken lakom, de még így is megéri felmenni.

:)

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Mikor lehet többet tudni?

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Lesz.

Május 14-én.
A többit késõbb.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Nagyon jó ötlet ez a felvonulás,az ország más városaiban is kellene lennie!
A bringásokat semmibe nézik!

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Hali a Hölgyeknek, Úraknak!
Néhány oldallal ezelõtt csak játszadoztam a gondolattal, hogy egyedül megyek, de most már kezd egy kicsit szorítani az idõ, és nem sok kedvem van egyedül tekerni. Tud valaki valamit a tavalyi szervezõkrõl? Rave-el mi van meg a többiek? Talán valakit megkavart a hosszú tél és elfelejtette, hogy közeleg a május? Ha segítség kell szóljatok, de csinálni kéne már valamit.
Maci

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Az ápr. 22.-eit néztem az OK, de a fekete tekerésrõl nem tudok semmit.
Elõre is kösz a segítséget!

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
"kicsit OFF de nem annyira: párom olvasta egy másik fórumon, hogy lesz április 2..-án kerékpáros felvonulás lezárt hidakkal meg minden. Ki tud errõl valami bõvebbet?"

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Vigyáztam!
És akkor én most nem tudok emerrõl semmitse, csak amarról. Most jól utánnanézek bizony.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kutyanyul: ez egy másik felvonulás szvsz. össze fog kavarodni a becses publikum ;)

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Ha segíteni akarsz: www.alleycat.hu/forum A többi infó is ott várható, ha megtudok valamit amúgy, akkor nyomatom.