Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1663 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
OK.
Az elkészült anyagot küldöm máris. Rektorálásra, illetve kiegászítésre.
Mailok mennek!

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
EZ NEM IGAZ!

A petíció ne a meghívottakhoz alakúljon, hanem a biciklisták igényéhez!
Mit akar a BICIKLIS TÁRSADALOM????

Erre kell választ adnia a petíciónak!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
most ez kb csukaa fogta róka...
petíció nélkül nincs kit meghívni de ha nem tudjuk kit tudunk meghívni nehéz lesz petíciót készíteni...

szóval akkor most induljunk már el valamerre: Lovas_G passzold már át lécci az amit beszéltetek szombaton... hátha kiokoskodok belõle valamit :)

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Ha van konkrét petíció, és program akkor lehet hozzá kiválasztani a megfelelõ személyeket. Attól tartok, hogy fordítva kezd beindulni.
szval. ha van pl. a peticióban olyasmi ami az egészséggel kapcsolatos akkor bizony meg kell hívni néhány mentõszolgálatot(ugye õk mentik az elgázolt biciklistát)
Ha követelni akarjuk a biztonságosabb közlekedést, akkor meg kell hívni a BM, ORFK, Közlekedésbiztonsági Tanács vezetõjét. és így tovább. ha nem tudjuk mirõl beszéltetek, nem tudunk ötleteket nyomatni.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
elõ a farbával mert ennek így tényleg sok teteje nincs... :-X

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Párduc!
Szerintem neked van ötleted, csak csigázod a többieket.
Nem, nem ismeren az állami vezetést, hogy õszinte legyek, mindíg távol állt tõlem a politika.
De felvállaltam, hogy segítek és megpróbálok tenni valamit azért, hogy ez a megmozdulás létre jöhessen és eredményt is érjen el.
Egy oldalt megspórolhattunk volna és nem csak helyet hanem idõt is, ami ugye egyre kevesebb, ha végre konkrétumok is jönnének.
TEHÁT ÖTLET, ESETLEG JAVASLAT?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
attól még aztán a köznépnek magyarázhatod ...

szvsz sportoló zenész színész ilyesmi jöhet... tévéelnök is talán ::)

van mlég egy ötletem... pl nagykövet vagy hasonló?..

a Nancy Goodman Brinker is volt valami sétán a rák ellen... lehet van akit ilyesmibe be lehetne szervezni...

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Rengeteg közigállamtitkár és helyettes államtitkár 10-12 éve dolgozik pozicíojában, mert szakmai alapon lettek odarakva és õk végzik a minisztériumok szakmai irányítását. Ezt vagy elfogadod, vagy igen :-) mert ez tény.

Más prominens személyiség pl.: Olimpiai bajnok, Szakintézmény vezetõje, Újságíró, Kórházigazgató, zenész(amit már más írt), Televíziók képviselõi,

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha nem politikai micsoda akkor ki nevezi ki ???

csak mert nekem is lelentmondás és szvsz még a látszatát is jó lenne elkerülni...

inkább más körbõl kéne embereket keresni...

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Szia Gabi!

Az alábbi rész nélül idéztél, ami másról szól amit Te Ctrl "v"-vel beraktál.
"Nem Országgyûlési Képviselõket kell hívni, hanem prominens személyeket."

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Gabi!
Az állami vezetõk körét ismered??
Nem csak a politikusok az állami vezetõk, hanem pl.: az államtitkárok is minden tárcánál a politikain kívü van közigazgatási és helyettes államtitkár, akik nem politikai micsodák...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Isten mentsen attól, hogy politikát vigyünk a dologba!
Nekün szerintemPusztán nevekre van szügségünk akikre le csap a média!
De ezért van itt ez a fórum, hogy véleményezzétek!
Nem tudtok esetleg olyan neveket mondani akikre van esély, és nagyobb neve van az átlagnál?
Zenész, színész vagy valami híres ember? :D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Szó sincs politikai vonatkozásról. Egyszerûen ez jutott eszembe, ezért írtam le.
Természetesen elzárkózunk mindenféle politikai indíttatásról, de akkor várok tõletek javaslatokat, ötleteket. Eddíg csak az volt, hogy mit ne. Most arra lennék kíváncsi, hogy mit igen.
Ezért kellenek olyan építõ jellegû javaslatok és segítségek, amikkel ezt valóban POLITIKAMENTESEN meg tudjuk valósítani.

Párduc, itt téged idézlek:
vagy OGy-i képviselõ nevére nem megy ki a sajtó, illetve nem azt az érdeklõdést tanusítja mint egy a reflektorfényben lévõ volt és vagy jelenlegi állami vezetõ irányában.

Szóval Ötlet?
Mert számomra itt a két hozzászólásod között ellentét van.
Vagy csak én nem értem.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
meg tegyük föl, hogy miniszterelnölünket rá tudnátok ültetni egy bringára, akkor az sem azért lenne mert annyira szívügye ez a dolog, hanem csak majomkodni jön a népszerüsége növelésének érdekében............és ez vonatkozik az összes többi politikusra is.
és az is fix, hogy ha politikai irányba mozdul a dolog akkor nagyon sokan nem fognak elmenni

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Ha politikai síkra megy akkor én elköszönök.

Nem akarok olyan közérdekû, közhasznú dologban segítkezni, ami elkötelezõdik akármelyik párt irányában.
Ezért ismernek el a kollegáim és ezért dolgoztam mindig miniszter, vagy éppen most államtitkár mellett.

Mindig az egyensúlyra kell törekedni, mert pártok jönnek - mennek, ennek az ügynek meg állandóságot kell biztosítani.

Mi van kormányváltáskor???

Megnézik ki volt a fõvédnök, védnök azt már el is van kapálva egy-egy ciklusra.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Szia Párduc!

Ezért kértem mindenkit, hogy építõ jellegû ötletekkel segítsen nekünk.
Tehát:
Valamikor volt egy kerékpárbarát képviselõi csoport, ebben benne volt Kupa Mihály is. De ha jól értesültem ez a csoport megszûnt. Tehát én személy szerint gondoltam arra is, hogy Medgyessy Pétert felkérni fõvédnöknek. Õ biztos, hogy vonzaná a médiát. Ha egy minisztert fel tudunk ültetni egy bicajra és végigjön velünk, az már nem lenne semmi. Bicajt intézünk neki is.
Összeállt a felhívás és a petíció is, a közlés elõtt E-mail-ban elküldöm, erre válaszolhatsz is. Várom az ötleteket, a többit E-Mail.ban megbeszéljük. Nem akarok már a kezdeteknél hibákba esni.

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
A sajtókampányt egyszerre kell beindítani, mert ha idõben széthúzódik akkor lerágott csont szerepét fogja betölteni...
Már írtam korábban errõl a hírügynökségek vonatkozásában.

Az sem mindegy milyen állapotban tálalod a sajtó irányában, ha icipici tényezõ megváltozik, nem lehet irányítani a médiát és elõfordulhat, hogy az csapódik le, (ez a csürhe mit akar, ha saját magát sem tudja megszervezni mit vár a társadalomtól) amit nem szeretnénk!

Parduc

Parduc

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Mint írtam vagyok én is... :-)

Munkámból kifolyólag kapcsolatom van a Magyarországon fellelhetõ összes elektromos és írott médiával, Összes minisztériummal.

A képviselõk elhívása nagy butaság!
Nem Országgyûlési Képviselõket kell hívni, hanem prominens személyeket. A "csajágaröcsögei" polgármester(nem sértésként írom, csak ez a valóság), vagy OGy-i képviselõ nevére nem megy ki a sajtó, illetve nem azt az érdeklõdést tanusítja mint egy a reflektorfényben lévõ volt és vagy jelenlegi állami vezetõ irányában.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
RAS!

Mindenképpen. A helyi nagykutyák bevonása, különösen ha Országgyûlési Képviselõ segíthet!
Kis mtürelmet még és ha megvan a terv és cél, akkor lehet gõzerõvel dolgozni.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
LG... Vpben a polgármester sajtófõnökének a lányát ismerem... ::)

ezzel lehet valamiut kezdeni?..
ha már a kapcsolatoknál tartunk...
de én este tfonon beszélek zorggal.. a héten meg személyesen (van egy tippem hogy a fórumot nem látogarja túl sûrûn...)
ha addig kapok valami anyagot, akkor megemlítem neki a dolgot :D