És hogyha prezentálnánk neked egy szerenádot?
(csak a szomszédok ellen)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Started by
flame
, 2002. October 27. 21:42
Posted 2003. July 03. - 11:09

Posted 2003. July 03. - 10:52

Öcsike!
Ugorjatok! Bár nem tudom hogyan, mert én általában vánszorogni szoktam felfelé, vállamon a bringával. A liftbe ugyanis csak a nyugdíjas öreg nénik férnek be a cekkerükkel.
Ja, és majd' elfelejtettem. Nem leszek otthon. Tehát ez még korlátozni fogja valamelyest az ugrálást.
Körte
Ugorjatok! Bár nem tudom hogyan, mert én általában vánszorogni szoktam felfelé, vállamon a bringával. A liftbe ugyanis csak a nyugdíjas öreg nénik férnek be a cekkerükkel.

Ja, és majd' elfelejtettem. Nem leszek otthon. Tehát ez még korlátozni fogja valamelyest az ugrálást.

Körte
Posted 2003. July 03. - 10:45

Posted 2003. July 03. - 10:09

Idézet Macitól: " A következõt valami esõs idõre kell szervezni, mert már hetek óta kánikula van és csak ezen a napon esett." Háát bejött!!!
Körte, kár, hogy nem tudsz jönni..... majd gondolunk rád! Sõt! Talán majd felugrunk a lakásodra nyakig sárosan!!
Körte, kár, hogy nem tudsz jönni..... majd gondolunk rád! Sõt! Talán majd felugrunk a lakásodra nyakig sárosan!!

Posted 2003. July 03. - 10:05

Nem tudom, hogy sikerül mindig 50 napsütéses nap közül az egyetlen esõs napra szervezni a találkát. ;D
Posted 2003. July 03. - 09:59

Én sajna ma nem tudok ott lenni... :'(
Nem bõgök, csak tudjátok valami a szemembe ment... meg aztán esik is...
Körte
Nem bõgök, csak tudjátok valami a szemembe ment... meg aztán esik is...
Körte

Posted 2003. July 03. - 08:44

Naszóval, akkor ma 18:00 Városliget, Közl. múzeum elött.
Üdv:Mad
ui. mindig intéztek valami esöt a találkozókra?
Üdv:Mad
ui. mindig intéztek valami esöt a találkozókra?
Posted 2003. July 02. - 22:42

Hali!
Kb. 20 percembe került, mire sikerült bejelentkeznem, de fõ, hogy itt vagyok.
Én is benne vagyok a találkában! Holnap 6-kor.
Kb. 20 percembe került, mire sikerült bejelentkeznem, de fõ, hogy itt vagyok.
Én is benne vagyok a találkában! Holnap 6-kor.
Posted 2003. July 02. - 11:38

Karesz!!
Mi az, hogy szabadna csatalakozni???
1. Mindenkit várunk szeretettel!
2. Neked kötelezõ jönni!! Nem mintha a te kedvedért javasoltam volna a keddet, vagy a csütörtököt....
Természetesen rám is számíthattok!
(Maci: Ne lepõdj meg, a drága Matáv végre rendbehozta az ADSL-t, pont miután visszaírtam neked)
Mi az, hogy szabadna csatalakozni???
1. Mindenkit várunk szeretettel!
2. Neked kötelezõ jönni!! Nem mintha a te kedvedért javasoltam volna a keddet, vagy a csütörtököt....
Természetesen rám is számíthattok!
(Maci: Ne lepõdj meg, a drága Matáv végre rendbehozta az ADSL-t, pont miután visszaírtam neked)
Posted 2003. July 02. - 07:33

Csütörtökre szabadna csatlakozni?
kérdésedre:
Ha jól tévedek, a Marathont csontozták ki, a Peterdy utcában...
Remélem elkapják azt a p@rasztot >
>
>
Üdv: Mad
kérdésedre:
Ha jól tévedek, a Marathont csontozták ki, a Peterdy utcában...
Remélem elkapják azt a p@rasztot >

Posted 2003. July 01. - 20:48

Nekem OK a csütörtök!
Kicsit tömény volt a fekete hírek tömkelege a hírek topicban. Nem tudjátok, hogy mi a neve annak a cangaboltnak, amit kiraboltak?
Kicsit tömény volt a fekete hírek tömkelege a hírek topicban. Nem tudjátok, hogy mi a neve annak a cangaboltnak, amit kiraboltak?
Posted 2003. June 30. - 13:32

Posted 2003. June 30. - 13:28

Na hali!
Némi halgatás után ismét, felvetõdött egy találka júli 3.-ra. Javasoltam a Városligetet, találka du. 6-kor a Közlekedési múzeum elött.
Zoli
Némi halgatás után ismét, felvetõdött egy találka júli 3.-ra. Javasoltam a Városligetet, találka du. 6-kor a Közlekedési múzeum elött.
Zoli
Posted 2003. June 24. - 21:26

ha jól emléxem vmeilyik másik topikba írt mostanában (de nem 100%), vagy vhol feljebb meg van adva a mobilszáma (na ez sem 100%), hívd fel!
byezz
Prefi
byezz
Prefi
Posted 2003. June 24. - 20:45

A következõ tali nem tudom, hogy mikor, de lehetne a Városligetben is. A hétköznapi idõpont a 6 órai találka szerintem jó lehet.
A kérdés azonban még továbbra is, hogy hova lett Flame!
A kérdés azonban még továbbra is, hogy hova lett Flame!
Posted 2003. June 23. - 08:37

Mazsolatúra Rulez!! Következõ találkozó meg mégúgy!
Méghogy engem cikizni???
Látjátok!! Mindíg a legkissebbet bántják!!! Mindenki láthatja, hogy az erõszak része a rendszernek!! Segítség elnyomnak!!
Ha így folytatjátok, idehívom a Nyulat!!! Oszt majd jól lerágja a hátsótokat!!
(Aki esetleg teljesen hülyének nézne, annak elárulom a Gyalog-galopp címû filmbõl merítettem az imént elhangzott ökörségeket!)
Hozzátok a szent kézigránátot!!!
Posted 2003. June 20. - 21:31

Posted 2003. June 20. - 18:33

Mazsolatúra Rulez!! Következõ találkozó meg mégúgy!
Méghogy engem cikizni???
Látjátok!! Mindíg a legkissebbet bántják!!! Mindenki láthatja, hogy az erõszak része a rendszernek!! Segítség elnyomnak!!
(Aki esetleg teljesen hülyének nézne, annak elárulom a Gyalog-galopp címû filmbõl merítettem az imént elhangzott ökörségeket!)
Méghogy engem cikizni???
Posted 2003. June 20. - 11:00

Maci!
Nem emléxel??? Öcsi az, akit cikizni kell! 
Amúgy én nem láttam sem Rave-t, sem Findlit, pedig nézegettem a bringásokat... meg a kocogókat...
;D
Szóval mindenképp legyen következõ alkalom, és felmerült az az ötlet is, hogy szervezzünk mazsola túrát, ahol a KisÖcsihez és hozzám hasonló keveset tekertek hegymenetben sem tervezgetik saját temetésüket... a profik meg rághatnak mazsolát, miközben unatkoznak felfelé. ;D Na, erre gondoltunk Öcsivel.
Körte

Amúgy én nem láttam sem Rave-t, sem Findlit, pedig nézegettem a bringásokat... meg a kocogókat...

Szóval mindenképp legyen következõ alkalom, és felmerült az az ötlet is, hogy szervezzünk mazsola túrát, ahol a KisÖcsihez és hozzám hasonló keveset tekertek hegymenetben sem tervezgetik saját temetésüket... a profik meg rághatnak mazsolát, miközben unatkoznak felfelé. ;D Na, erre gondoltunk Öcsivel.
Körte
Posted 2003. June 20. - 01:14

Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni :'(, de szerdán érettségi, aztán egy kis duma, egy kis sör, egy kis duma, egy kis sör... asszem a folytatást már sejtitek. Lényeg, ami lényeg a következõn ott leszek! (legalábbis remélem ;D)