Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00

- - - - -

• Please log in to reply
1663 replies to this topic

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 posts
gyülekezési törvény????

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts
Olvasgattam és eszembe 5lött valami.

Miért ne lehetne olyan demonstrációt/demonstrációkat amik szabályosak, a rendörségnek sem kell bejelenteni öket és mégis felkeltik az emberek figyelmét. Értem ezalatt, hogy mondjuk feketébe öltözve, olyan viszonylag forgalmas úton (ami mellett szeretnénk, hogy legyen kerékpár út), az út szélén libasorban a kressz szabályait betartva haladna a menet.......

ez csak egy alap ötlet és gondoltam beírom hátha...........

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Szegény Pedálkirály levelére is jó sokan reagáltunk... >:(

HAHÓ!
Ne mondjátok, hogy csak jövõ áprilisban kezdünk újra foglalkozni a témával... :o

Maci! Hol vagy??? Régen hallottam Rólad. :-\

Körte

pedálkirály

pedálkirály

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Hali!

Rég írtam ide. Hosszú idejig csak a sebeimet nyalogttam, mert elütöttek. jah ez is érdekes, hogy pont egy héttel a felvonulásunk után pont a felvonulás útvonalán ütöttek el(Városliget elõtt a keróúton, z Ajtósi és a Stefánia sarkán). A soers iróniája, hogy a fekete szallagot épp aznap szedtem le.

Mostmár edzek; Új keró, meg minden, de ezzel a géppel is volt már egy kis problem. Dupla defekt a kijelölt kerékpárúton, valami szúros termés volt az út közepén.
Így úgy döntöttem, hogy akkor a forgalmasabb, de nem aláaknázott útvonlat választom. Ady Endre út-Ülõi út. Na a kérdésem, hogy statisztikákat hol találok? ill. hogy mennyire is vagyok én biztonságban az Üllõin...?
A másik. Szeptember huszonkettedikén lesz az autómentes nep. Én Kispesti vagyok, és rengeteget járok az Üllõi úton. esetleg lehetne egy forgalomlassító felvonulást tartani feketében az autómentes napon. Na milyen ötlet? Az Üllõi út kispsti része az 2X1 sávos, tehát ezt lehet, hogy nem engedélyezi a rendõrség, de ezt ha kell megérdeklõdöm az önkori sporthivatalánál. Határ útól viszont három sáv, ebbõl egyet csak le lehet zárni nekünk. Na majd mondjatok valamit.
császtok

Pedálkirály

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Mielõbbi gyógyulást kívánok Panthernek!
Így még durvábban hat egy ilyen baleset, ha még ismerjük is az áldozatot. Szóval ez a történet is arra sarkall, hogy jövõre is megcsináljuk a felvonulást, mégnagyobb porveréssel, mégtöbb részvevõvel!!!

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Nah szerencsére nálunk ennyire nem brutális a helyzet...
Bár a "tuskó" népség itt is jelen van, nekünk van annyi szerencsénk, hogy a járda az általában jobban szálguldható, mint az út...szóval maradunk a járdán és maradunk életben....

Üdv...Sianis

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Vagy a szexuális élet teljes hiányát :P sak akkor nézném meg az ilyen fickó arcát, amikor ül az elõzetesben, mert halálra gázolt egy szerencsétlen keróst, aki semmit nem ártott neki, és egy hatalmas csibésznyakláncos kannéger fenli rá a nemi fegyverét, és õ szûkölve vonyít a rácsok melett. Mind ezt miért? "Me milyen jó volt amikor szétloccsant az agya annak a szerencsétlennek, mekkora istennek éreztem magam"Meg ilyenek!
Na ez a véredényem!

Csigidicsá :P ;)

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Na igen... valahol kompenzálni kell a szeretethiányt...

Körte

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Nyomtatok már szét hangyát, ami az elõszoba parkettáján szédülten futkosott? Húztátok már ki szárnyát légynek? Lõttetek már le ártatlan szemû õzeket az erdõben? Húztatok már be egy nagyképû alaknak? Lõttetek már halomra bandákat, felekezeteket?

Aki nem horrort tapasztalt meg ezekbõl, hanem élvezetet kapott, az máskor is meg fogja tenni. Éspedig azért, mert ezáltal úgy érzi, hogy õ erõs, hogy hatalma van. Igy juttatja érvényre saját akaratát, igy gyûri le azokat, akik felidegesitették, ellenálltak, vagy csak ott voltak. Tök mindegy, a lényeg: hogy neki legyen igaza, a többi élõlény meg magasról le van *rva.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
A kérdés bennem is felmerül sokszor: nem olyan rég várakoztam valakire az Arany János utcai metrómegállónál, és néztem az autó kavalkádot. Egy egyik golfos azt vettem azzal szórakoztatta magát a forgalomban, hogy a mögötte jövõ robogós elõtt satuféket nyom. A fickó majdnem KTT tag lett emiatt. A kocsiban 2 zsírnyakú kopasz "jólszituált" ült, hátul meg a sleppet képezõ nõi mezõny! És röhögtek ezerrel!!!!! Ez ugyan nem bringás sztori, de azért biztos többeknek ismerõs a helyzet.

Na ezt miért? számomra csak a lelkinyomorról árulkodott... :-\

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
MIÉÉÉÉÉRTTT ismétlem miéééééért nem képesek a#&@~^"+!'-szott gépjármûvezetõk "tisztelet a kivételnek" úgy közlekedni, hogy ne veszélyeztessék közlekedõtársaik testi épségét! >:(AGYAM ELHAJINTOM! >:( :(

Ma reggel tekertem be a kõruton a munkahelyemre, és a Dohány utcánál van egy lámpa, ami éppen pirosat mutatott. Megáltam mint annak a rendje, mert ugye jön a piros villanyos doboz (troli), és megált melettem egy csibésznyakláncos szolibarna õsgyökér,és láttszott a fején, hogy szexuálisan izgatja a csõrét, hogy míg neki a forgalomba kell tökölnie egy másik kocsi mögött, addíg én lazán elkavirnyázok a legnagyobb dugóban. Na mondanom se kell, zöldre váltott a lámpa, és nem tudom milyen indíttatástól vezérelve el akart kezdeni velem gyorsulni. Még néztem is a bringámat, hogy hol lát motorblokkot a vázban, vagy gázkart, sõt a fülemet is hegyeztem nincs e bömbölõ speedmotorhangom de semmi, persze nyert, és a Blahánál elémvágott, és lelassított 4-re ami miatt nekem is le kellett lassulnom, de ezt olyan hirtelen tette, hogy majdnem belészáltam. Emberünk kitalálta, hogy akkor most õ jobbra fog fordulni, mindezt úgy tevén, hogy egy szerencsétlen drótszamaras állatot még beletiprunk a csomagtartóba, de ha oda nem is akkor a flaszterra kenjük. Szerintem neki ma jó napja volt. Mivel nõt már nem talál magának, és ahoz hogy az ötcombú asszonyt beízzítsa-- (manuálisan segít a szexuális élete hiányán(kiveri))-- már elégg halvány emlékekkel rendelkezik, ez a kis szituáció legalább két hétre ellátta folyós gondolatokkal, így könnyen meg tudja tölteni magjával az éppen aktuálisan kezébe kerül papírzsebkendõt. Hál Istennek hatalmas ügyességemnek köszönhetõen elkerültem a balesetet, 8) és csak egy halovány ANYÁD hagyta el a számat, de vagy 4 évet öregedtem. És ez csak egy szokványos tökszimpla adrenalinnövelõ szituáció volt, amit már néha észre sem veszek!

Tehát akkor megint felteszem mondandóm legelején feltett grandiózus kérdést!! MMMMMMIIIIIIIIÉÉÉÉÉRRRRTTT???? ??? >:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!
Bizonyára többen is emlékeztek még Panther-re, aki a felvonuláshoz adott nekünk segitséget. Mikor voltunk a Teaházban megbeszélésen, akkor néhányszor találkoztunk vele. De pl. ott volt a DM-en, és együtt táncoltuk.
Nos, most értesültem, hogy elütötték, de megúszta egy csuklótöréssel.

A sztorit Manka irta, ime idézem:

Tehát az alap annyi, hogy elindultunk a Szilágyi Erzsébet Fasoron (SZEF-en). Elõször elütni a Városmajor sarkánál (PTF) akartak. Utána a János korházi átkelõnél állt egy öreg nõ a kerós útra, de rendesen.

Eddig nem volt - az idegességen kívül - semmi probléma. Mentünk tovább felfelé, beszélgettünk, majd sûrûsödött a helyzet, ezért abbahagytuk a csevegést és a forgalomra összpontosítottunk.

Odaértünk a SzEF - Pázsit utca sarokra. Ez az ominózus ki- és behajtó utca a Budagyöngye üzletközponthoz.

Itt nem parkolt autó a csomópontban! Csak a bozót takarhatott volna, de éppen rendesen meg volt nyírva, tehát látszottunk.

Az autós kihajtani szeretett volna a SzEF-re, amikor is - velünk nem foglalkozva, elég gyorsan - nekihajtott Panther-nak.

Nagyon hangos volt a csattanás! Na és a látvány sem volt semmi! Panther gépét balra lökte, Panther meg - mivel a gép kitolódott alóla - szépen lezúgott a gépe és a kocsi közé. Nagyon szerencsétlenül esett. Eltört a csuklója és porc leválása is van. Remélem hamar felgyógyul.

A helyszint ismerem. Sajnos ez a rész fokozottan veszélyes, mert balról-jobbról jönnek ki-be kocsik a mellékutcáknál, és semmi sem lassitja le sebességüket. Igy akár 60-nal is érkezhetnek arra a helyre, ahol te éppen áttekersz.

Vigyázzatok ott nagyon!

lens

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 posts
Hmmm...és akarod azt a felvonulást csinálni? Lehet, hogy pár nyíregyházi emberkét én is tudok vinni, csak szól, hogy mikor és hol, és meglátom mit lehet belõle kihozni....

Üdv...Sianis

flame

flame

törzsvendég

• fórumtag
  • 310 posts
Felvonulás lesz!

Jövõ május 17-én BIZTOSAN! :)

Idén kevés volt a tettrekész ember, remélem jövõre több segítõm akad, amint hallom, nagyon aktívan megy a szrevezés.

Maci: azóta sem volt idõm komolyan folgalkozni a témával, azt meg nem akartam, hogy felhívom az embert, majd nem tudok tenni semmit.
DE nincs elfelejtve, fejleményeket PRIVÁTban PLÍÍÍZ!

Péter

pedálkirály

pedálkirály

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Hali Srácok!

Jó hosszú ideig nem voltam, mert rezgett a léc évvégén. utána meg ezerrel melózok
Most értem vissza Párizsból megnéztem a tdH prológját. Rohadtjó volt.

És akkor mos szeretnék tájékozódni, hogy mi a helyzet itt a forumban. Felvonulások voltak, vannak, lesznek még?
És mi a helyzet a honlppal? Van? Lesz majd?
Köszike

Pedálkirály

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Szerencsére 17:30 körül már ragyogó napsütés volt. Tényleg brutális volt az a felhoszakadás, de azért elindultam. Normál esetben egy csepp víz sem lehetett volna rajtam, mert vonattal mentem be a Keletibe, és még a vihar elõtt elindultam VOLNA, ha az aranyos, álandóan aggodó nõvérem fel nem hív, hogy szerinte én ilyenkor bringázni fogok menni. Természetesen igaza volt. Utánna 10 percig próbáltam vele megértetni, hogy ha a fene fenét eszik, én akkor is elmegyek. Szóval, tõlünk 5 perc az állomás. Az utolsó 2 percben kaptam a nyakamba az áldást. Drága nõvérkém annyira nem akarta, hogy elázzak, hogy végül õ miatta aztam meg. Bar nem olyan veszesen.... Egyébként szokás szerint nagyon fain volt a találka!

medveczki

medveczki

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Míg Ti a hideg sört gurítottátok le, addig én izzadtam egy kocsiban hazafelé. Olyan felhõszakadást kaptam Tata környékén, hogy nem láttam 10 m-nél tovább. Voltak túrázók, akiket láttam szarrá ázni és Rátok gondoltam, hogy otthon milyen lehet az idõ.

A következõre megint megyek, Zoli

Mad002

Mad002

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Nnaa, ezt is múlt idö.

Mivel senki sem jött, ezért Öcsikével ketten bevettük magunkat a Vagon nevü kultúrkombinátba, s egy-egy kellemes söröcske mellett csodáltuk a szikrázó napsütést ;D ;D-

Aki nem jött, kimaradt, legközelebb többen leszünk? (remélem)

Üdv mindenkinek, hazatekertem: Mad

Mára vége a munkaidönek ;)

mojlepque

mojlepque

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Hát úgy néz ki én is kihagyom a találkát, mert beparáztatott az esõ, meg még fordítanom is kellett németet... A nyelvvizsgámra készülök. :P :P :P

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Ez a szerenád nem is rossz ötlet!!! De ha a lakáskulcsot a lábtörlõ alatt hagynád, akkor az még jobb lenne!!! A bringákat meg majd a nyugdíjas öreg nénik felviszik nekünk!!! Ígérjük, hogy a falakat meghadjuk a lakásból!! Becsszó!!! (Nehodzsmá ránkdõjjön) :)