Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Ne legyen több haláleset - Felvonulás: 2006. május 13. 11:00
Indította
flame
, 2002. október 27. 21:42
Írta 2003. december 29. - 14:18

Írta 2003. december 26. - 11:45

Üdv!
Nekem is jobban tettszik az új design, viszont a nyitólapra tényleg színes képet kéne rakni, az sokkal jobb!
Mikor lesz újra szervezõ találkozó?
Flame: Én idén is lennék rendezõ, a pólóm is megvan. De ezt most nem értem, ez vmi külön felvonulás lesz? Fekete Tekerés 2.?! Vagy mi?
Nekem is jobban tettszik az új design, viszont a nyitólapra tényleg színes képet kéne rakni, az sokkal jobb!
Mikor lesz újra szervezõ találkozó?
Flame: Én idén is lennék rendezõ, a pólóm is megvan. De ezt most nem értem, ez vmi külön felvonulás lesz? Fekete Tekerés 2.?! Vagy mi?
Írta 2003. december 21. - 19:58

Szeretném megkérni a tavaly rendezõségi feladatokkal megbízottakat, hogy jelentkezzenek a biker@send.hu címen.
Szeretnék nyilvántartást arról, kire számíthetunk 2004-ben is, ki az akinek megvan a tavalyi pólója, nem lenne hátrány, ha nem kéne idén újakat vennünk!
Aki nem tudja vállalni a feladatot, az felejánlhatná a pólóját, amennyiben hiány lesz.
Ez egyenlõre az én személyes kezdeményezésem, lehet kritizálni.
JA és szükségem lenne mindenki részérõl egy-egy elérhetõségre!
Köszönöm.
Flame
Írta 2003. december 19. - 18:36

Nekem az elõzõ jobban tetszik, de ez lehet, hogy csak azért van, mert ott színes a kép.
Írta 2003. december 18. - 23:40

Írta 2003. december 18. - 15:27

Nem! nem csak autókról lehet olvasni de ez még nincs kész. ez csak html és statikusan vannak benne a szövegek...
Most fogom majd átírni xml-be + mögé rakni az adatbázist meg programot !! szóval azért van még vele munka. A designon lehet, hogy változtatok még egy picit ...
DESIGN VÁLTOZTATÁSOK!!!
tortent egy ket atalakitas:
nezzetek meg, hogy nektek melyik tetszik jobban (inkább a látványt nézzétek ne a szövegeket)
ez itt az elozo
ez pedig egy ujabb es jobb
na udv mindenkinek! továbbra is várom az építõ kritikákat...
A csekély vélemény nyilvánítás remélem, hogy a karácsonyi ajándékhajhászásnak tudható be és nem peddig annak, hogy nem tetszik... ???
Most fogom majd átírni xml-be + mögé rakni az adatbázist meg programot !! szóval azért van még vele munka. A designon lehet, hogy változtatok még egy picit ...
DESIGN VÁLTOZTATÁSOK!!!
tortent egy ket atalakitas:
nezzetek meg, hogy nektek melyik tetszik jobban (inkább a látványt nézzétek ne a szövegeket)
ez itt az elozo
ez pedig egy ujabb es jobb
na udv mindenkinek! továbbra is várom az építõ kritikákat...
A csekély vélemény nyilvánítás remélem, hogy a karácsonyi ajándékhajhászásnak tudható be és nem peddig annak, hogy nem tetszik... ???
Írta 2003. december 18. - 08:08

Énnekem személy szerint teccik, de a hírek közt majd nem csak autókról lehet olvasni ugye??? ???
Írta 2003. december 17. - 15:37

Akkor ahogy tegnap igértem a html:
>>>itt található<<<
a beloldal elrendezése még nem 100%os szóval az még alakul ! de szerintem a nyitóoldal nem lett rossz...
vélemények ?! :-\ :-\
>>>itt található<<<
a beloldal elrendezése még nem 100%os szóval az még alakul ! de szerintem a nyitóoldal nem lett rossz...
vélemények ?! :-\ :-\
Írta 2003. december 16. - 20:39

Írta 2003. december 16. - 20:06

Ilyen lesz (holnap felrakok html-t is)
persze a szöveg még változhat

itt pedig rendes méretben is meg lehet nézni
persze a szöveg még változhat

itt pedig rendes méretben is meg lehet nézni
Írta 2003. december 16. - 15:49

Szia pbali!
Örömmel vesszük, hogy itt vagy! A legnagyobb segitség majd az lesz, ha minél több ember jön el a felvonulásra. Meg ha ismersz valami hires embert, akkor õt is próbáld meg befûzni!
PR, csekk privi!
Örömmel vesszük, hogy itt vagy! A legnagyobb segitség majd az lesz, ha minél több ember jön el a felvonulásra. Meg ha ismersz valami hires embert, akkor õt is próbáld meg befûzni!
PR, csekk privi!
Írta 2003. december 16. - 14:42

Sziasztok!
Egy kicsit rég írtam már, lehet, hogy már nem is emlékszik rám senki :'(. Még anno én is segítettem a felvonulás rendezésében, és ha nem késõ, akkor szeretnék a következõben is segédkezni.
Üdv. PBali!
Egy kicsit rég írtam már, lehet, hogy már nem is emlékszik rám senki :'(. Még anno én is segítettem a felvonulás rendezésében, és ha nem késõ, akkor szeretnék a következõben is segédkezni.
Üdv. PBali!
Írta 2003. december 16. - 07:58

Az MMTBSZ lapján egyelõre ennyi van a jövõ évi versenyekrõl:
--------------------------------------------------------------------------------
2004-es teljes versenynaptár
jan.1. BUÉK Kupa, Budapest, HHH
jan.4. Pest Megyei Terep (CyC) bajnokság
jan.11. Terep (Cyclo -Cross) OB
ápr.18. HHH idénnyitó, Budapest
ápr.23-24. V. Bike Zone Kupa
ápr.25. OX, Pilis Kupa, PCCC
máj.16. OX, Ózd, Ózdi KE
máj.1. Buda Maraton, Budapest
máj.9. MX, Flash Across Osztrák-Magyar, Sopron
jún.12. Alpokalja Maraton, Kõszeg
jún.13 MX, Nagykovácsi, Crosskovácsi SE
jún.20. OX, Kisnána, Nagy SE
jún.26. Kilátó DH, Komlóstetõ
jún.26-27.Zemplén Maraton
júl.3. MX, MVM Duna Maraton, Budapest, Sportaktív SE
júl.17-18. OX, Sopron, Heavy Tools SE
júl.30-aug.1. Bükk Bike Fesztivál, Komlóstetõ
aug.7-8. MX,OB,E2 IV. Bükk Maraton,Eger
aug.29. OX, Még nincs helyszin
szep.5. MX, Mátra Maraton, Vuelta SE
szep.20-21. Non-stop 24 órás, HHH Budapest, Sportaktív SE
szep.26. MX, Gyõr, George KSE
Talán ez már lehet kiindulási alap, még a sulik vizsgarendjét kéne tudni (érettségi, stb...).
--------------------------------------------------------------------------------
2004-es teljes versenynaptár
jan.1. BUÉK Kupa, Budapest, HHH
jan.4. Pest Megyei Terep (CyC) bajnokság
jan.11. Terep (Cyclo -Cross) OB
ápr.18. HHH idénnyitó, Budapest
ápr.23-24. V. Bike Zone Kupa
ápr.25. OX, Pilis Kupa, PCCC
máj.16. OX, Ózd, Ózdi KE
máj.1. Buda Maraton, Budapest
máj.9. MX, Flash Across Osztrák-Magyar, Sopron
jún.12. Alpokalja Maraton, Kõszeg
jún.13 MX, Nagykovácsi, Crosskovácsi SE
jún.20. OX, Kisnána, Nagy SE
jún.26. Kilátó DH, Komlóstetõ
jún.26-27.Zemplén Maraton
júl.3. MX, MVM Duna Maraton, Budapest, Sportaktív SE
júl.17-18. OX, Sopron, Heavy Tools SE
júl.30-aug.1. Bükk Bike Fesztivál, Komlóstetõ
aug.7-8. MX,OB,E2 IV. Bükk Maraton,Eger
aug.29. OX, Még nincs helyszin
szep.5. MX, Mátra Maraton, Vuelta SE
szep.20-21. Non-stop 24 órás, HHH Budapest, Sportaktív SE
szep.26. MX, Gyõr, George KSE
Talán ez már lehet kiindulási alap, még a sulik vizsgarendjét kéne tudni (érettségi, stb...).
Írta 2003. december 15. - 13:07

Hali!
Ha január közepéig megvan a szórólap, akkor 1-2 ezer darabig tudok fénymásolást vállalni. Azért kéne meglennie jan. közepére, mert február elején el akarok menni, s akkor még suttyomba meg tudnám csinálni
Ha január közepéig megvan a szórólap, akkor 1-2 ezer darabig tudok fénymásolást vállalni. Azért kéne meglennie jan. közepére, mert február elején el akarok menni, s akkor még suttyomba meg tudnám csinálni
Írta 2003. december 15. - 10:45

Sziasztok !!
NEm tudom láttátok-e már de megvan a domain:
www.fekete-tekeres.hu
remélem, hogy hét közepére az oldal is kész lesz (ha nem jön közbe semmi rendkívüli - pl. a fejemre esik egy repülõ - akkor kész is lesz)
NEm tudom láttátok-e már de megvan a domain:
www.fekete-tekeres.hu
remélem, hogy hét közepére az oldal is kész lesz (ha nem jön közbe semmi rendkívüli - pl. a fejemre esik egy repülõ - akkor kész is lesz)
Írta 2003. december 07. - 00:37

A sok segítséget azért már most köszönöm, de úgy gondoltam, hogy egy kis jutalom a megtalálónak sem árt. Az ellopták http://www.bikemag.h...y;threadid=4354rovatba ezért beírtam egy kerek summát amit felajánlok megtalálónak. Remélem nem veszi senki sértésnek.
Köszi mindent Zoli
Köszi mindent Zoli
Írta 2003. december 06. - 19:20

Írta 2003. december 06. - 15:28

Szerintem a rendõrségi feljelentés a minimum, közölva a hatósággal, hogy nem történt betörés, mert kulccsal jöttek be.
Innentõl kezdve lehet keresgélni akár a szomszédok, illetve lakótársak között is. Nem biztos, hogy õ a tettes, lehet a felbujtó, megbízó is.
Természetesen figyelni fogok, illetve a miskolci bicajboltokba beteszem a leírását a gépeknek.
Remélem, sikerük elõkeríteni a bicajokat!
MankaMTB-nek ebben nagy tapasztalata van, volt olyan, hogy heti 2 bicajt is megtalált.
Innentõl kezdve lehet keresgélni akár a szomszédok, illetve lakótársak között is. Nem biztos, hogy õ a tettes, lehet a felbujtó, megbízó is.
Természetesen figyelni fogok, illetve a miskolci bicajboltokba beteszem a leírását a gépeknek.
Remélem, sikerük elõkeríteni a bicajokat!
MankaMTB-nek ebben nagy tapasztalata van, volt olyan, hogy heti 2 bicajt is megtalált.
Írta 2003. december 06. - 14:18

Ameddig él a vicc addig nincs baj ;D
Nem bántott sõt jól esik hogy vannak akikre számíthat az ember a bajban!
Nem bántott sõt jól esik hogy vannak akikre számíthat az ember a bajban!
Írta 2003. december 06. - 13:45

Nekem fehér furgonom van... :-\
Viszont ártatlan vagyok!
5.-én valóban pesten voltam.
Bocs, hülye vicc volt :-[
Viszont ártatlan vagyok!
5.-én valóban pesten voltam.
Bocs, hülye vicc volt :-[