Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. április 04. - 18:18

Írta 2005. április 04. - 16:21

1ébként ezt hajdúságiaknak/Hajdúböszörmény közelieknek mondom:
A Hajdúböszörményi Fürdõkertben megépült egy új dirtpálya aki tud és akar eljöhet tesztelni, ingyen van!!!
A Hajdúböszörményi Fürdõkertben megépült egy új dirtpálya aki tud és akar eljöhet tesztelni, ingyen van!!!
Írta 2005. április 01. - 10:04

Ember: A hegynek felfele is szoktak szántani, de ezt egy városi ember honnan is tudhatná!:wallbange :wallbange
Cruxos: Azért mert nem találkozunk, még nem jelenti azt, hogy nem edzek, az tuti nem megyek annyit mint ti, mert az életnek vannak más fontos dolgai is, amire muszály idõt fordítani...:bananasex Bajnok biztos, hogy nem leszek, de nem is szeretnék, inkább csak úgy az érzés kedvéért tekerek, de ez nem jelenti azt, hogy fostalicska lennék!:paininass
Cruxos: Azért mert nem találkozunk, még nem jelenti azt, hogy nem edzek, az tuti nem megyek annyit mint ti, mert az életnek vannak más fontos dolgai is, amire muszály idõt fordítani...:bananasex Bajnok biztos, hogy nem leszek, de nem is szeretnék, inkább csak úgy az érzés kedvéért tekerek, de ez nem jelenti azt, hogy fostalicska lennék!:paininass
Írta 2005. április 01. - 09:51

Hétvégi tekerésben benne volnék.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. március 31. - 21:00

Ma is volt egy 35-ös út. Múlthét óta minden nap. Holnap, pénteken de 10-re is van egy tervezet, ha minden összejön. Eddig 2-3 ember van rá. Találka a Nagytemplom elõtt. Puzsi nem jön!!!
Röfike: Lassan lehetne edzeni a Gargára, a sok talján nehogy má' lenyomjon!
Röfike: Lassan lehetne edzeni a Gargára, a sok talján nehogy má' lenyomjon!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. március 29. - 22:23

Sziasztok!
Aki ismer, tudja, hogy útálok homokozni:raczka: ! Inkább a jó kemíny fõdet szeretem túrni:snow: .
Kémeim jelentették, hogy Puzsi és Cruxos sokat tekernek együtt:sm: ...
Hétvégén én is benne lennék egy csoportos tekerésben:mmraise: !
Aki ismer, tudja, hogy útálok homokozni:raczka: ! Inkább a jó kemíny fõdet szeretem túrni:snow: .
Kémeim jelentették, hogy Puzsi és Cruxos sokat tekernek együtt:sm: ...
Hétvégén én is benne lennék egy csoportos tekerésben:mmraise: !
Írta 2005. március 27. - 19:22

Megvolt a mai adag is!
De most nem párban, hanem hárman, ez már gruppi volt?
De most nem párban, hanem hárman, ez már gruppi volt?
Írta 2005. március 27. - 08:23

Írta 2005. március 25. - 21:57

Halihó
Homokozás????:no:
:klnie:
Ahogy elöttem írtátok a párok már amúgyis beálltak.....
Ez a mindenki hozzon egy embert szöveg azért elég durva!!!!!!
Hétvégén dolgozom majd a jövö héten hétközben a "párommal"tekerek:piatka:
Látszik a jóidö,fellendült az oldal......
Homokozás????:no:
:klnie:
Ahogy elöttem írtátok a párok már amúgyis beálltak.....
Ez a mindenki hozzon egy embert szöveg azért elég durva!!!!!!
Hétvégén dolgozom majd a jövö héten hétközben a "párommal"tekerek:piatka:
Látszik a jóidö,fellendült az oldal......
Írta 2005. március 25. - 20:57

Üdv! Tegnap és ma is tekertem Puzsival, ketten. Úgy tûnik itt mindenki csak párosával teker! Holnap 14:00-ra viszont úgy néz ki, hogy összejön egy nagyobb társaság, egy-két új emberrel, rég nem látott arccal! Szigorúan aszfalbuli, nyugisabb tempóban. Olyan szezon eleji nyitányként. De. 10-kor lesz az évadnyitó verseny, valszeg a Vekeri felé lévõ úton. Oda kinézek.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. március 25. - 20:44

Homokozás :love2: :bananasex
Hétvégi tekeréshez pedig mindenki hozzon magával még egy embert.
Hétvégi tekeréshez pedig mindenki hozzon magával még egy embert.
Írta 2005. március 25. - 15:12

:bananadan Hi!
Mi Nagybubbal nyomtunk szereda délután (3-tól) egy hatvanast a környéken (Bagos, Hosszú- és Monostorpályi, volt benne homokozás is!:no: )
Hétvégén Szlovákban leszek, de a jövõhét közepétõl újra tekerek!:rocketman
Tök jók ezek a kis bigyók!:afro:
Mi Nagybubbal nyomtunk szereda délután (3-tól) egy hatvanast a környéken (Bagos, Hosszú- és Monostorpályi, volt benne homokozás is!:no: )
Hétvégén Szlovákban leszek, de a jövõhét közepétõl újra tekerek!:rocketman
Tök jók ezek a kis bigyók!:afro:
Írta 2005. március 25. - 11:04

A délutáni napsütésben tekertünk Misivel egy panoráma oda-vasszát.
Jó vót! Kár, hogy csak 2-en voltunk. Hétvégére valami aktivitás?
Ha igen telefonon keressetek(mert nem leszek netközelben): 70/5854079 vagy 52/428918
Just for fun.

Írta 2005. március 24. - 08:36

Írta 2005. március 23. - 19:57

Írta 2005. március 22. - 19:11

Sziasztok!
Új szám: 70/5854079
Én inkább a 13 órásira szavaznék, mert akkor még aránylag "meleg" van. De ha Gyalogkakukk ezt az üzit nem olvasod, akkor este felhívlak.
Új szám: 70/5854079
Én inkább a 13 órásira szavaznék, mert akkor még aránylag "meleg" van. De ha Gyalogkakukk ezt az üzit nem olvasod, akkor este felhívlak.
Just for fun.

Írta 2005. március 22. - 18:25

Na alakul el 
Karcsi: sajna nekem 5 fele már nem jó, mert Zip kartársnak, akivel megyünk tekerni dóga van...
Emiatt valszeg 1 fele megyünk. EMBERt mingyá felhívom, megkérdezem mikor akar menni.
Elnökúrról nemtok. Õt is mindjárt felhívom.
Na mindegy, ha nem találkoznánk, akkor jó tekerést nektek!
edit: elnökúr ma rakja össze a brinyiglit, EMBER-nek meg nemtom a számát (ami megvan az nem jó)

Karcsi: sajna nekem 5 fele már nem jó, mert Zip kartársnak, akivel megyünk tekerni dóga van...

Elnökúrról nemtok. Õt is mindjárt felhívom.
Na mindegy, ha nem találkoznánk, akkor jó tekerést nektek!

edit: elnökúr ma rakja össze a brinyiglit, EMBER-nek meg nemtom a számát (ami megvan az nem jó)
Írta 2005. március 22. - 18:11

Szerda! Fél 5 - töl kellene menni. Mert melo vége stb. haza és utánna a nagytemplomhoz. Azért ahoz kell egy kis idö.
Puzsi biztos jön, az elnökötöket pedig beszéljétek rá, hogy rakja össze a biciklit.
Puzsi biztos jön, az elnökötöket pedig beszéljétek rá, hogy rakja össze a biciklit.
Írta 2005. március 22. - 17:46

Írta 2005. március 22. - 17:45

Hádemán válaszoljon mán valaki! Este hétig üzenjétek mán meg, hogy akkúr most mikó megyünk szerdán tekerni!
Just for fun.