Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás

Laci! Te ismered személyesen Fecót? Mert ha nem ( de akkor is ha igen ) nem kellene lehúznod itt a forumon :no: .
Amugy a tavalyi szilvásmaraton a sár miatt igancsak kemény volt. De ezt csak azok tudják akik ott voltak.

Sorry! De tényleg! Nem erre ment ki! Egyáltalán nem fikáztam, csak hogy nem is olyan nagy dolog sztem (de effelõl még lehet hogy ténylegesen hatalmas teljesítmény!) Szóval még1x bocs ha bunkó voltam! Nem szándékos volt!

Valaki akart nekem 1.6os CC gumikat adni olcsóért, neki üzenném:
- bocsi haver, de ezek az "alkatrészek" pont vannak raktáron!
(és NEM VAGYOK KEZDÕ CC-s !!!!!! MEGÉRTETTEM :D )
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Laci! Te ismered személyesen Fecót? Mert ha nem ( de akkor is ha igen ) nem kellene lehúznod itt a forumon :no: .
Amugy a tavalyi szilvásmaraton a sár miatt igancsak kemény volt. De ezt csak azok tudják akik ott voltak.

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
áhh, figy Röfi, nem csak ez a dolog a lényeg tudom! Tavaly én 2.35ös gumikkal nyomtam le egy jó délután alatt Pusztafaluból Hajdúdorogra vagy 200km-t (igaz kevés emelkedõvel :) ) De lényeg hogy azért számít a gumi-méret is!!! Meg jártam böszörménybe is sokat keróval, csak nem bringázni, hanem jóidõben mindig keróval jártam be a Schwinn boltba! Tehát sztem nem nagy RÖFFenés ez a Stinky-s gyerek :P

A felvonulásra megpróbálok elmenni, és ha csináltok transzparenseket vagy akár zászlókat, és szóltok, én szívesen elvállalok valamit hogy vigyek a "kezemben". Na lényeg hogy jobb lenne max. kettessével menni (arra még azt is rá lehet mondani az igazoltató közegnek hogy épp CSAK ELÕZTÜNK :D ) -> és így nem kellene a rendõrséges, bejelentéses résszel foglalkozni! Szerintem!
(ja, meg ha csak kettessével megyünk akkor hosszabb lenne a sor is :) )
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
oprelaci:kölyök koromban 20-30 kilcsiket nyomtam kemping bicóval, tudod masszív acélváz, sárvédõ csomagtartó. Nem csak a bringán múlik a dolog! Kérdezd meg majd Borbély Fecó barátomat aki Stinkyvel és 26x2,25-ös gumival nyomta le a Szilvás marcsi középsõ távját (az ördög oldalon sem szált le)!
Felvonulás: 22-én Bem tér 18:00 az indulás, mindenkinek felhívnám a figyelmét a következõ oldalra:http://www.criticalm...f=bannerexch-en ezen belül a játékszabály részre! (hárman egymás mellett szerintem még a kerékpárúton sem szabályos, de mindenkinek lelke rajta, én az út szélén fogok felvonulni!)
Transzparenseket, zászlókat lehetne csinálni!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
oprelaci: ápr. 22. - A Föld napja
és küldtem privit. :)

Többiek: Buda Maratonra ki szeretne menni? Hogyan tervezitek a felutazást?

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Én majd biztosítok okee? :D
Amúgy kérlek szépen titeket, egy IDÕPONTOT mondjatok már, mert már minden apró részlet világos számomra, csak az nem hogy mikor is lesz ez az egész!!!
Na szal lécci valakinek essen már meg rajtam a kisszive!!! :)

Ha valakinek van valami mûködõképes CC-s alkatrésze, INGYEN vagy esetleg vmi jelképpes összegért cserébe, az szóljon plz!!! Thx!
- = | 3ride4ewer | = -

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ez nem felvonulás lesz, csak közös közlekedés!
Karcsi! Leszel Te a biztosító?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A felvonuláshoz mindenféleképpen engedéjt kell kérni, mert különben balhé lesz. Az engedélyhez pedig járna rendöri biztosítás is. Azért a délutáni csucsforgalomban a kis illetve a nagyköruton az nem ártana.

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
héjj!
De pontosan mikor lesz ez az egész "banzáj"?
Vagy ezt még nem lehet tudni?
- = | 3ride4ewer | = -

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Én is licitálok: 26×1.25

A felvonulással kapcsolatban pedig, az útvonalon mindenki gondolkozzon. Szerintem a kis- vagy/és a nagykörút jó lenne. Remélem tudjátok mire gondolok. Szigorúan hármasával egy sávot elfoglalva, mert az még szabályos.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Igen karcsi, erre gondoltam hogy ez igen nagyban megnehezíti a dolgom, akárhányszor eltervezem hogy megyünk vhová "túrázni".
- = | 3ride4ewer | = -

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
A 24"X2.70-hez pedig nekem annyi hozzáfüzésem van, hogy 26"X1.6. Egy kicsit jobban gurul.

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Hé skacok! Mirõl is van itt szó? Ez a felvonulásos földnapjás dolog engem is érdekelne :) Nem vgyok nagy green-peaces, de ott voltam a tavalyi ILLEGALis felvonuláson is és tök kerrály volt :D
Szal írjatok már privibe egyet ha tudtok konkrétabbat! Thx elõre is!
(remélem még nem múlt el)
Ö... asszem Röfike (de nem biztos hogy Õ) írta kicsit furcsán hogy dorgoi vagyok és nem jártam böszörménybe, és hogy õ meg debreceni és már mennyit járt dorogon is :)) Ehhez annyi hozáfûznivalóm van hogy:
24" X 2.70 :D
Na bringára fel és vonuljunk vmerre már...
- = | 3ride4ewer | = -

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Tavaly is volt valamilyen felvonulás féle dolog. És mivel nem jelezték elöre a szervezök ezért egy szóbeli ejnye-bejnyét kaptak :no: De ez a minimum, mert szabálysértési feljelentés ami jár érte :banned:

Csatlakozva Kareszhoz: Én is voltam azon a felvonuláson és valljuk be köztünk is van egy két okostojás, aki az út közepén, vagy épp a járdán egykerekezik... Ha normálisan mindenki menne libasorban, vagy max. egymás mellett nem lenne gond, de ez szerintem nem így fog történni. Az ominózus felvonuláson két sávot foglaltunk el kb.100m hosszan. Tehát volt kritikus tömeg!:blowup: Egyébbként jó az ötlet, bringásboltokban is + kéne hirdetni!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Igen!
De mindíg akad egy két olyan okostojás akinek ez nem fog tetszeni és van telefonja és már hívja is a rend öreit. Azoknak pedig könnyebb okoskodni 30 biciklissel szemben ( akik szabályosan közlekednek a forgalomban ), mint a járdára autóval felhajtó bunkókkal szemben.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Erre gondoltam és is.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
a fene akar felvonulni... Mi csak elmegyünk és rendezünk egy tavaszköszöntõ kerekezést, lehetõleg minnél többen. Én tulajdonképpen nem hõbörögni, meg autósokat idegesíteni akarok, csak mivel nem tudok elmenni a Pesti rendezvényre (amin szivesen részt vennék), jó lenne valami csoportos-dumálósat csinálni a Föld napján...
és engem pl. az sem zavar, ha rajtunk kivül senki nem fogja tudni, hogy miafrancért kerekezünk mi harmincan délután 5-kor.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A kresz engedélyhez köti a demonstrációs jellegû felvonulást, de mi csak edzeni megyünk jó sokan. Akadályozni meg nem fogjuk a forgalmat, csak kocsi helyett bringával közlekedünk! Ez nem tilos, Az esküvõi felvonulásokra sem kell engedély...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ez jó smile, teccik.

az nincs tiltva, hogy sok bringás menjen egyszerre, de akadályozni a forgalmat nem lehet, sztem ez kicsit olyan, mint a félpályás útlezárás, ahhoz is engedély kell, pedig miért ne állhatna egyszerre sok autó az út ~szélén.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Tavaly is volt valamilyen felvonulás féle dolog. És mivel nem jelezték elöre a szervezök ezért egy szóbeli ejnye-bejnyét kaptak :no: De ez a minimum, mert szabálysértési feljelentés ami jár érte :banned: