Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
az az élet értelme, nem? :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Bruce!
erre: keresem az egyenletem! aki fel tudja írni, az csokival lesz megjutalmazva!
Válaszom: 42 :)
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Szerintem sehol sincs megtiltva az hogy sok kerékpáros egyszerre közlekedjen. Valami feltûnõ útvonalon kellene menni.

Szerintem tuti, hogy nincs tiltva. Ilyen alapon a dugókat is be kéne tiltani, mert ott is sok jármû van. Ráadásul a forgalmat is akadálozza :). A kerékpásoknak is ugyanúgy van joguk használni az úttestet.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
meg vhogy meg is kéne mondani az embereknek, hogy miért is van ott az a 30+ ember! transzparens, vagy valami ilyenre gondolok :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Igen a 4-5 óra (d.u.) jó lenne, csak nem néztem meg hogy hétköznap lesz-e.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Robit

Robit

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Üdv mindenkinek.

A Critical Mass-ban én is benne lennék és még tudnék hozni több embert.
Szerintem ezt délután 4 és 5 óra között kellene megcsinálni mert akkor van a legnagyobb csúcsforgalom.

Hajrá Debrecen!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szerintem sehol sincs megtiltva az hogy sok kerékpáros egyszerre közlekedjen. Valami feltûnõ útvonalon kellene menni.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
illegal? jol hangzik... :D

az igazi az lett volna, ha sikerül rendesen megszervezni, rendõrségi engedéllyel. A másik gond meg az, hogy kétlem, hogy túl nagy aktivitás lenne Debrecenben egy ilyen iránt... :(
Mindenesetre én benne vagyok valamiben, összegyûlhetnénk a Nagytemplom elõtt és végigmehetnénk esetleg a városon. Ha összegyûlik ~30 ember, az már feltünõ lenne.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Szerintem 4-5 napra elõre esõt jósolni elég bizonytalan. Lehet hogy itt nem is esik egy csepp sem. Két hete is esõt mondtak és csak Miskolc felé volt egy kevés. Még a meteorológusok szerint is az elõrejelzés csak nagyjából fedi a valóságot. Amúgy meg az aláírásod lehetne egy-két szó is, nem egy regény...

A Föld Napján nálunk is lesz Critical Mass??? Vagy rendezünk egy illegális akciót???

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Vazz. Végre volna idõm tekerni a hétvégén, és akkor is rossz idõ van.

Röfi: ez egy poén lett volna, mit egyes emberek értenek mások meg nem. Ezek szerint te nem.
De + 1 szar poén:
-Ki nevet utóljára a viccen?
-Akinek 56K-s modemje van.
Just for fun.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Ors: Garga a magyar valosag, Vekeri to, Fancsika, kis kilato a kis dombteton...

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Operlaci: Dorogi vagy, és még nem voltál Böszörményben tekerni?! Én debreceni vagyok, de már voltam többször is Dorogon bicóval, no sebaj!

Ember: A buta kérdést nem kell megmagyarázni...

Ors: Cruxosék fele má' csák Így beszínek, hogy: Gárgá bácsi, Gárgá bácsi ággyík má égy kis píztetét!:cfaniak2:

tom4

tom4

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Heló!

Én még új vagyok errefelé, remélem nem veszitek rossz néven, ha néha csatlakozok egy-egy kerózáshoz. Már régóta olvasgatom a fórumot és örülök, hogy van néhány megszállott (jó értelemben) kerós a környezetemben.

Minden jót, kéz és lábtörés nélkül ;)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Misi!
Hétvégén a met.hu szerint rossz idõ lesz!

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

1ébként ezt hajdúságiaknak/Hajdúböszörmény közelieknek mondom:

A Hajdúböszörményi Fürdõkertben megépült egy új dirtpálya aki tud és akar eljöhet tesztelni, ingyen van!!!

Kirááály :) Én hajdúdorogi vagyok de Debrecenben élek albérletben...
Mikor szoktak böszörménybven a skacok kint lenni a dirt-ön? Nincs vmi telszám vagy vmi? Ahol lehet egyeztetni? Mert átugarnék megnézném, meg még úgyse voltam böszbe kerózni :) Na szal fel fel hajdúsági pajtások és gyüjjünk össze egy nagy dirt-ölésre egy ilyen szép kis nyári délutánocskán ;)
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Röfi Olvasd el még egyszer: Kombájn hegynek felfelé tud szántani?
Aztán ha nem esett le akkor még egyszer, még egyszer...
Just for fun.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Utálom, hogy nem lehet módosítani... Akkor mehetett volna 1 üzibe is.

Szóval hétvégén valaki, valamikor, debrecen környékén valahol egy lightosat?
(Azért csak light-osat, mert pénteken a koncerten szétrógták a térdemet, és még mindíg fáj egy kicsit.)
Just for fun.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Ember: A hegynek felfele is szoktak szántani, de ezt egy városi ember honnan is tudhatná!:wallbange :wallbange

Tudom, de azért valljuk be, hogy a szántóföldek nagy része síkságon feszkik.
Just for fun.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Hi wheel!

Igen, volt valami Bikemag tekergés ma, én is ott voltam. :)
Milyen bicóval voltál? (gondolom outi, mert mást nem láttam, de belõlük sem volt túl sok. Talán 6-7 emberre emléxek?...)

Azt nem tudom, hogy többiek mit nyomtak, mert én leszakadtam a panorámán, nekem ez inkább telefonálgatós tekerés volt. :) Kimentünk a Vámospércsin, aztán panoráma út (itt maradtam én el), aztán jöttem haza a Mikepércsi fele.

wheel

wheel

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Szevasztok!

Csak nem a helyi Bikemag kommandót láttam ma kétszer a Panorámán?

Mit nyomtatok?