Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Posted 2005. April 08. - 12:03

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. April 08. - 11:59

erre: keresem az egyenletem! aki fel tudja írni, az csokival lesz megjutalmazva!
Válaszom: 42

Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2005. April 08. - 11:58

Szerintem tuti, hogy nincs tiltva. Ilyen alapon a dugókat is be kéne tiltani, mert ott is sok jármû van. Ráadásul a forgalmat is akadálozzaSzerintem sehol sincs megtiltva az hogy sok kerékpáros egyszerre közlekedjen. Valami feltûnõ útvonalon kellene menni.

Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2005. April 07. - 21:42

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. April 07. - 19:18

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. April 07. - 11:02

A Critical Mass-ban én is benne lennék és még tudnék hozni több embert.
Szerintem ezt délután 4 és 5 óra között kellene megcsinálni mert akkor van a legnagyobb csúcsforgalom.
Hajrá Debrecen!
Posted 2005. April 06. - 21:17

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. April 06. - 20:52

az igazi az lett volna, ha sikerül rendesen megszervezni, rendõrségi engedéllyel. A másik gond meg az, hogy kétlem, hogy túl nagy aktivitás lenne Debrecenben egy ilyen iránt...

Mindenesetre én benne vagyok valamiben, összegyûlhetnénk a Nagytemplom elõtt és végigmehetnénk esetleg a városon. Ha összegyûlik ~30 ember, az már feltünõ lenne.
Posted 2005. April 06. - 20:31

A Föld Napján nálunk is lesz Critical Mass??? Vagy rendezünk egy illegális akciót???
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. April 06. - 15:49

Röfi: ez egy poén lett volna, mit egyes emberek értenek mások meg nem. Ezek szerint te nem.
De + 1 szar poén:
-Ki nevet utóljára a viccen?
-Akinek 56K-s modemje van.

Posted 2005. April 06. - 13:41

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2005. April 05. - 23:12

Ember: A buta kérdést nem kell megmagyarázni...
Ors: Cruxosék fele má' csák Így beszínek, hogy: Gárgá bácsi, Gárgá bácsi ággyík má égy kis píztetét!:cfaniak2:
Posted 2005. April 05. - 21:32

Én még új vagyok errefelé, remélem nem veszitek rossz néven, ha néha csatlakozok egy-egy kerózáshoz. Már régóta olvasgatom a fórumot és örülök, hogy van néhány megszállott (jó értelemben) kerós a környezetemben.
Minden jót, kéz és lábtörés nélkül

Posted 2005. April 05. - 20:28

Posted 2005. April 05. - 18:56

Kirááály1ébként ezt hajdúságiaknak/Hajdúböszörmény közelieknek mondom:
A Hajdúböszörményi Fürdõkertben megépült egy új dirtpálya aki tud és akar eljöhet tesztelni, ingyen van!!!

Mikor szoktak böszörménybven a skacok kint lenni a dirt-ön? Nincs vmi telszám vagy vmi? Ahol lehet egyeztetni? Mert átugarnék megnézném, meg még úgyse voltam böszbe kerózni

- = | 3ride4ewer | = -
Posted 2005. April 05. - 15:42

Aztán ha nem esett le akkor még egyszer, még egyszer...

Posted 2005. April 05. - 11:16

Szóval hétvégén valaki, valamikor, debrecen környékén valahol egy lightosat?
(Azért csak light-osat, mert pénteken a koncerten szétrógták a térdemet, és még mindíg fáj egy kicsit.)

Posted 2005. April 05. - 10:41

Tudom, de azért valljuk be, hogy a szántóföldek nagy része síkságon feszkik.Ember: A hegynek felfele is szoktak szántani, de ezt egy városi ember honnan is tudhatná!:wallbange :wallbange

Posted 2005. April 04. - 21:54

Igen, volt valami Bikemag tekergés ma, én is ott voltam.

Milyen bicóval voltál? (gondolom outi, mert mást nem láttam, de belõlük sem volt túl sok. Talán 6-7 emberre emléxek?...)
Azt nem tudom, hogy többiek mit nyomtak, mert én leszakadtam a panorámán, nekem ez inkább telefonálgatós tekerés volt.

Posted 2005. April 04. - 18:36

Csak nem a helyi Bikemag kommandót láttam ma kétszer a Panorámán?
Mit nyomtatok?