Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Öreg falusi bácsika:
-Mióta bevezették a vizet az asszonynak se íze, se bûze.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Tomi! Ebböl a bukó témából mostmár elég. Én és Puzsi sem vagyunk pótkerék tagok, de legtöbször csak azért volt létszám az ugynevezett pótkerekes tekeréseken mert mi ketten (is) ott voltunk. Tehát röviden és tömören: NEKÜNK NE MOND MEG HOGY MIKOR VEGYÜNK FEL BUKÓT.

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts

Holnap 17:30 Pótkerék, edzés. Ma voltam, és egy csepp esõ sem esett, némi szél fújt. Remélem nem újdonság, de holnap csak az jöjjön tekerni aki bukóban jön! A félreértések és sértõdések elkerülése végett. Kiviljev profi volt, tudott biciklizni, bukóban volt, és mégis...

Tomika, itt semmi félreértés és sértõdés nem volt de ezt neked is mondtam vasárnap. Csak nem tetszett a viselkedésed (a kerózásból való modortalan lelépésedre gondolok, arról nem is beszélve hogy én hívtalak kerózni és te nem szóltál hogy pótkerekes tekerés lesz) és azt is unom, hogy bizonyos dolgokat sokszor kell elmondani annak ellenére hogy korábban már nyugodtan megbeszéltük a dolgot, ill. hogy nem tartod tiszteletbe mások kerékpáros szokásait.
Nézd, én nem bántani akarlak, de mielõtt másokat atyai jótanácsokkal látsz el, elõbb nézz szét a saját házad táján is, mert jelen esetben olyan vagy mint a jó pap aki bort iszik de vizet prédikál... Hiszen számtalanszor láttalak már bukó nélkül kerékpározni, stb...

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Üdv mindenkinek!

Cruxos az én nevemen írt elõször, azért töröltem ki.
Páran már ismertek innen, néha még együtt is tekerünk, nagyon néha.
A hétvégén ott voltunk a maratonon, de nem neveztünk, csak feltekertünk Olasz-kapuig meg vissza, közben szurkoltunk is. Ott voltunk, ahol elsõnek tért le a pálya az aszfaltról. Tényleg nagyon meleg volt, ez hamar kiszívja az ember erejét.
Ha nem jön közbe semmi ( max. a Sziget), akkor a Bükk maratonon elindulok a középtávon, de csak a Konával, úgyhogy óriási tempó nem várható tõlem, esetleg meccselünk egyet Fecóval.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Akkor is inkább húzzatok valamit a fejetekre.
(ha más nem harisnyát,az is hasznos lehet:D)

Az hogy ma nem volt esö,azt nem állítanám....
Nem keltél elég korán.Engem reggel 2-szer is elvert,elindultam Bagosra,Debi-Pércs között végig csepergett.Ekkor még jól is esett a nagy melegben reggel,legfeljebb a 47-esen haladó autósok néztek hülyének.Sárándon viszont egy akkora zuhét fogtam ki,hogy be kellett vennem magam a buszmegállóba amíg csillapodott.Így a maradék 6 kilcsit böríg ázva,de lehúztam.

Szili csak nem beneveztél?
Üdv neked!Ja és köszi a szurkolást,jólesett!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
ezt te sem mondod komolyan ....

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nagymamám 79 éves kb. 60 éve kerekezik! Ja és nem hord bukót!!!
Kiviljev=természetes elhullás (értem ez alatt véletlenszerû balesetet is)
Mondjuk egy 30-as nyugodt tekerésnél a Panorámán a perec esélye nulla.
Városban 5-el a járdán nem egyszer estem már. :) (A sok b*zi vakegér gyalogos miatt.) Én kötelezõvé tenném a bukó használatát mert akkor én is felvenném, na meg a nagyira is kiváncsi lennék hogy áll neki. ;)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Holnap 17:30 Pótkerék, edzés. Ma voltam, és egy csepp esõ sem esett, némi szél fújt. Remélem nem újdonság, de holnap csak az jöjjön tekerni aki bukóban jön! A félreértések és sértõdések elkerülése végett. Kiviljev profi volt, tudott biciklizni, bukóban volt, és mégis...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

szili

szili

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
--

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfi, a Trek vs. Klein még nem volt meg hacsak, a vakok közt a félszemû a király elvet nem alkalmazod :) 5 nappal ezelõtti jobbtérd sérülésem nem volt betervezve így ha már befizettem elindulok alapon álltam rajthoz, de tudtam hogy a hosszú távot nem fogja bírni a lábam. Mint kiderült 4,7 km el a rajt után meg is fájdult a lábam ami fokozatosan erõsödött és 8,5 km után döntöttem úgy hogy a rövidtávot végigszenvedem fél lábon tekerve, ami sikerült is. Jelen állapotomban ez is komoly teljesítménynek számított. Most 1-2 hétig pihentetem és aztán meglátjuk hogy mi lesz ...

Puzsi te egy igazi hös vagy, 30,5 km féllábbal, nem semmi! Jobbulást neked! A párbaj csak késik, de nem marad el!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Tamás kérésére:
a mai tekerés 17.30-kor indul a Pótkerék elõl.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Ma nekem nem jó, de szerdán fél 6-tól mehetünk.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
kedden atlétika, de szerdán egy kora délutáni idõpont ? Estére már programom van ezért késõ az 5 óra nekem...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Én már egy keddi körben is benne vagyok. Indulás 5-kor a Pótkerék elõl, vagy 7:30-kor a Nagytemplom elõl. A Trek vs. Klein párbaj szerintem nem fog egyhamar összejönni. Röfi nem indul hosszútávon, Trek8000 pedig a hosszún szokott idõnként indulni. Szerintem a Trek vs. Specialized/Magellan elõbb összejön, ahogy már néhányszor össze is jött. Talán egyszer lábfájás és defekt nélkül. És nagy-nagy-nagy köszönet Nagybubnak és családjának amiért megosztotta velem a Ladát és hazahozott, miután a hátizsákom egy autóban maradt, ami váratlanul elhagyta a helyszínt, benne minden pénzemmel, iratommal, vonatjegyemmel, kulcsommal. Szerencsére ma megkaptam az egészet. Kösz...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
de ha lehet hamarabb mint 5-6 ...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
már csak idõpont kell :)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Szerdán tekerés országúton?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Puzsi jobbulást :)

:love1:

Trek8000

Trek8000

vendég

• fórumtag
  • 93 posts
Röfi, a Trek vs. Klein még nem volt meg hacsak, a vakok közt a félszemû a király elvet nem alkalmazod :) 5 nappal ezelõtti jobbtérd sérülésem nem volt betervezve így ha már befizettem elindulok alapon álltam rajthoz, de tudtam hogy a hosszú távot nem fogja bírni a lábam. Mint kiderült 4,7 km el a rajt után meg is fájdult a lábam ami fokozatosan erõsödött és 8,5 km után döntöttem úgy hogy a rövidtávot végigszenvedem fél lábon tekerve, ami sikerült is. Jelen állapotomban ez is komoly teljesítménynek számított. Most 1-2 hétig pihentetem és aztán meglátjuk hogy mi lesz ...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Na ez is megvót Trek vs. Klein (Szilvás marcsi). Igaz Puzsival nem találkoztam, de éreztem a jelenlétét!
Nagybub:Mikor teszed fel a képeket? Milyen volt, nekem a vége nagyon halál volt...