Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. június 15. - 20:16

Írta 2005. június 15. - 11:56

Bub: GRATULA a Vállalat embereinek!
Cruxos: Én biztos nem pöcsöltem volna a forgásiránnyal, ha fordítva van, akkor inkább jobban figyelek, és lehet, hopgy most elsõ lettél volna!
Cruxos: Én biztos nem pöcsöltem volna a forgásiránnyal, ha fordítva van, akkor inkább jobban figyelek, és lehet, hopgy most elsõ lettél volna!
Írta 2005. június 14. - 21:58

Halihó
Ha minden igaz akkor ma volt a fókuszban...
A késö estit felveszem.A sport 1-en a Futtában cimü müsorban lesz talán
7-ek lettünk!!!!!!!!!
Ha minden igaz akkor ma volt a fókuszban...
A késö estit felveszem.A sport 1-en a Futtában cimü müsorban lesz talán
7-ek lettünk!!!!!!!!!
Írta 2005. június 14. - 19:07

Pótkerekes tekerés holnap 18:00-tól a bolt elõl! Bukósisak használata kötelezõ!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. június 14. - 18:51

Gratulálok, majd egyszer talán elindulok én is. Láttál valahol kamerát? Hátha a Sport TV-n is leadják!
Én meg a CrossKovácsi Maratnon voltam. Sajna késõn vettem észre, hogy a rajt nem -kor, hanem 9:30-kor van, így elõtte 25 km-t teljes gõzzel nyomtam le hogy odaérjek, de még így is negyed órával késõbb indultam a mezõnyhöz képest. Rajtolásom után nemsokkal vettem észre, hogy az elsõ gumim fordítva van a felnin, így megpróbáltam megfordítani a kereket, de a fékpofát is át kellett állítanom, ahhoz meg nem passzolt a szerszám. Plusz 5 perc hátrány. Érdekes de már 2-3 km-nél bringatoló emberkéket láttam! Ami igen jól esett mert mindegyik lány volt! Ha csajozni akartok akkor le kell késni a rajtot!!! Aztán sorra hagytam le az embereket, de az elsõ kör végére lelassultam és sokan visszaelõztek, mivel a reggeli kapkodásban nem ettem eleget. A kör végét 5-10 percig csak ettem, jó sokat, féltávnál megérkezett az energia és újra tudtam elõzgetni, de specializedes lány szinte állandóan a nyomomban volt. Végül beértem. Nagyon jó minõségû pólót adtak (az eddigi legjobb), és a etetéseken is bõséggel volt minden (csoki, energiaital, müzli, banán, víz, Red Bull, alma, szõlõcukor), és egyszerre 5-6 ember ugrott eléd mindezzel. Jövõre biztosan megyek! Chipes idõmérés volt, de az idõeredmények teljesen zavarodottak voltak. A hátadra kapsz egy zacsiban egy kis áramkört. Ez lesz a Bükk Maratonon is, szerintem.
Én meg a CrossKovácsi Maratnon voltam. Sajna késõn vettem észre, hogy a rajt nem -kor, hanem 9:30-kor van, így elõtte 25 km-t teljes gõzzel nyomtam le hogy odaérjek, de még így is negyed órával késõbb indultam a mezõnyhöz képest. Rajtolásom után nemsokkal vettem észre, hogy az elsõ gumim fordítva van a felnin, így megpróbáltam megfordítani a kereket, de a fékpofát is át kellett állítanom, ahhoz meg nem passzolt a szerszám. Plusz 5 perc hátrány. Érdekes de már 2-3 km-nél bringatoló emberkéket láttam! Ami igen jól esett mert mindegyik lány volt! Ha csajozni akartok akkor le kell késni a rajtot!!! Aztán sorra hagytam le az embereket, de az elsõ kör végére lelassultam és sokan visszaelõztek, mivel a reggeli kapkodásban nem ettem eleget. A kör végét 5-10 percig csak ettem, jó sokat, féltávnál megérkezett az energia és újra tudtam elõzgetni, de specializedes lány szinte állandóan a nyomomban volt. Végül beértem. Nagyon jó minõségû pólót adtak (az eddigi legjobb), és a etetéseken is bõséggel volt minden (csoki, energiaital, müzli, banán, víz, Red Bull, alma, szõlõcukor), és egyszerre 5-6 ember ugrott eléd mindezzel. Jövõre biztosan megyek! Chipes idõmérés volt, de az idõeredmények teljesen zavarodottak voltak. A hátadra kapsz egy zacsiban egy kis áramkört. Ez lesz a Bükk Maratonon is, szerintem.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. június 13. - 14:26

Gratula! De ugye nem nyergeltek át, én már az elején kiesnék (nem tudok úszni)!
Írta 2005. június 12. - 23:13

Halihó
Megjártuk az X-Terrát Fecóval.
Az élmény mindenképpen sokkal-sokkal nagyobb mint egy maraton!
Kár hogy nem jöttetek,még a szurkolóknak is nagy látvány a sok befutó,váltó.
Reggel amikor odaértünk(kicsit korán)még akkor állították a kordonokat célkaput...Nekem ez egy kicsit késönek tünt a maratonokhoz képest,de rájöttem ott már az elözö este kimennek a nevezések miatt.
Itt igy reggel végignézhettük ezt a folyamatot,ami gyorsan,flottul,pontosan,gördülékenyen ment.
A nevezéseknél sem volt semmi gondunk,nagyon kedvesek,segítökészek voltak.
Váltóban indultunk,úszónk nem lévén ök intézték még elötte 2 héttel a nezen keresztül.Egy nagyon profi srácot kaptunk hál Istennek.
A szpíker Kremmez Zoltán többszörös ironman magyar bajnok volt és nagyon jól csinálta.Ádámnak is lenne mit tanulnia tölle és akkor nem csak a hülyeségeit és ismerösei üdvözlését hallanánk.
A verseny elött volt egy technikai tájékoztató,majd az úszók levonultak "bemelegíteni"a 15 fokos Dunába.
Ezután kezdödött a rajt és a pörgés!
Úszók a hideg víz miatt 500-600m-t úsztak.Ezután futás a depóba,váltás irány a terep a bicóval.
Ez 34km volt(tényleg ennyit is mértem)és a heti idöjárásnak köszönhetöen igen-igen sáros.A pálya nagyon technikás,nehéz,SÁROS,de izgalmas és jó volt.
Sík rész nem nagyon volt benne.Vagy felfele toltuk az óriási kaptatókon,tekertünk 4-5-tel felfele,vagy eveztünk a sárban lefele az agyig érö tócsákban.Itt is 2 kör volt,már az elsöröl elég látványosan sárosan érkeztünk vissza.
A 2. kör után váltás a depóban ismét és indult a futó Fecó.
Hát öt sem irigyeltem,neki is 2-szer kellett felfutni a várba,hasonló sáros köves pályán mint a bicó.
A célban "feltöltömenü" várt ránk:sárgadinnye,eper,süti!!!
Ja és ezen kivül persze az ebéd.Itt vega kaja volt:"krumplis tarhonya" és egy kis indiai kuszkusz közül lehetett választani.
A nevezési pénzünkért itt mindenféleképpen többet kaptunk mint egy maratonon.
Nagyon jó verseny volt,jövöre is bizti megyünk!
Lesz fotó,majd teszem az albumba.
Megjártuk az X-Terrát Fecóval.
Az élmény mindenképpen sokkal-sokkal nagyobb mint egy maraton!
Kár hogy nem jöttetek,még a szurkolóknak is nagy látvány a sok befutó,váltó.
Reggel amikor odaértünk(kicsit korán)még akkor állították a kordonokat célkaput...Nekem ez egy kicsit késönek tünt a maratonokhoz képest,de rájöttem ott már az elözö este kimennek a nevezések miatt.
Itt igy reggel végignézhettük ezt a folyamatot,ami gyorsan,flottul,pontosan,gördülékenyen ment.
A nevezéseknél sem volt semmi gondunk,nagyon kedvesek,segítökészek voltak.
Váltóban indultunk,úszónk nem lévén ök intézték még elötte 2 héttel a nezen keresztül.Egy nagyon profi srácot kaptunk hál Istennek.
A szpíker Kremmez Zoltán többszörös ironman magyar bajnok volt és nagyon jól csinálta.Ádámnak is lenne mit tanulnia tölle és akkor nem csak a hülyeségeit és ismerösei üdvözlését hallanánk.
A verseny elött volt egy technikai tájékoztató,majd az úszók levonultak "bemelegíteni"a 15 fokos Dunába.
Ezután kezdödött a rajt és a pörgés!
Úszók a hideg víz miatt 500-600m-t úsztak.Ezután futás a depóba,váltás irány a terep a bicóval.
Ez 34km volt(tényleg ennyit is mértem)és a heti idöjárásnak köszönhetöen igen-igen sáros.A pálya nagyon technikás,nehéz,SÁROS,de izgalmas és jó volt.
Sík rész nem nagyon volt benne.Vagy felfele toltuk az óriási kaptatókon,tekertünk 4-5-tel felfele,vagy eveztünk a sárban lefele az agyig érö tócsákban.Itt is 2 kör volt,már az elsöröl elég látványosan sárosan érkeztünk vissza.
A 2. kör után váltás a depóban ismét és indult a futó Fecó.
Hát öt sem irigyeltem,neki is 2-szer kellett felfutni a várba,hasonló sáros köves pályán mint a bicó.
A célban "feltöltömenü" várt ránk:sárgadinnye,eper,süti!!!
Ja és ezen kivül persze az ebéd.Itt vega kaja volt:"krumplis tarhonya" és egy kis indiai kuszkusz közül lehetett választani.
A nevezési pénzünkért itt mindenféleképpen többet kaptunk mint egy maratonon.
Nagyon jó verseny volt,jövöre is bizti megyünk!
Lesz fotó,majd teszem az albumba.
Írta 2005. június 11. - 09:55

Össze kellene már hozni egy közös tekerést, szerintem már Puzsi is meggyógyult. :juhu:
Írta 2005. június 10. - 17:39

Gyalogkakukk:Gratula!!!
Cruxos: Szabival szombaton megyünk iskolai kerótáborba, úgyhogy egy hétig nem megyünk tekerni, ne is keress.
Aki megy Nagykovácsiba annak sok szerencsét és jó sárdagasztást kívánok!
Csá!!!
Cruxos: Szabival szombaton megyünk iskolai kerótáborba, úgyhogy egy hétig nem megyünk tekerni, ne is keress.
Aki megy Nagykovácsiba annak sok szerencsét és jó sárdagasztást kívánok!
Csá!!!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. június 10. - 14:45

Írta 2005. június 10. - 09:54

Halihó
Jössz te is Karcsi?
Úgyis sármenö vagy!
Jössz te is Karcsi?
Úgyis sármenö vagy!
Írta 2005. június 10. - 06:38

Írta 2005. június 09. - 23:07

Crosskovácsiban fellépõknek: Búvárruha és sárkaparó spakni kötelezõ! (Nagybub tud rólla mesélni)
Gyalogkakukk: Gratula!
Gyalogkakukk: Gratula!
Írta 2005. június 09. - 20:16

Írta 2005. június 09. - 17:29

tudom, hogy csak nekem nagyon nagy dolog ez, de ma sikerült az államvizsgám! :impreziar
mindenkinek jó tekerést, vasárnap találkozunk (csak valahogy józanodjak ki addigra...)
mindenkinek jó tekerést, vasárnap találkozunk (csak valahogy józanodjak ki addigra...)
Írta 2005. június 09. - 11:18

Halihó
Amint a képed is mellékeli:D
Amint a képed is mellékeli:D
Írta 2005. június 09. - 07:55

Nem a sisak viselésének a hasznossága a fõ kérdés, mert azzal mindenki egyetért, hogy hasznos. Hanem az, hogy mindeki saját maga dönti el, hogy mikor veszi fel a sisakot. A maratonon mindketten viseltük is a sisakot.
Írta 2005. június 08. - 21:15

És lábadozik-e már a kolléga???
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. június 08. - 21:03

Üdv,
Látom itt sok fórumtag félreértette a bukó témát.
Nos, ez esetben lapozzunk vissza...
Itt részemrõl nem a bukó használat célszerûsége volt megkérdõjelezve, hanem a bukó használatának egyénre szabott eldöntése. Vagyis rábízzuk-e az egyénre a bukó hordásának jogát, vagy megpróbáljuk (mindenáron) ráeröltetni.
Csak helyreigazítás véget...
Látom itt sok fórumtag félreértette a bukó témát.
Nos, ez esetben lapozzunk vissza...

Csak helyreigazítás véget...
Írta 2005. június 08. - 19:47

Így van.
Ha tegnap esetleg a Trek8000 kódnevû kollégát láttam volna a Nyugati utcán akkor utólag is Helló! Csak nem ismertelek meg hirtelen, gyalog voltál.
Ha tegnap esetleg a Trek8000 kódnevû kollégát láttam volna a Nyugati utcán akkor utólag is Helló! Csak nem ismertelek meg hirtelen, gyalog voltál.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]