Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. május 18. - 20:26

Írta 2005. május 18. - 14:58

-Misi- akinek csak egy KÉK Magellánja van

Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. május 18. - 09:11

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. május 17. - 21:18

Itt nem csak a korról van szó, hanem arról hogy ha van egy jó konstrukció
akkor az 5-10 év múlva is jó lesz mert bevált nem kell cserélni, és én nem is szándékozom lecserélni mert nekem jó ez... Hol lesz a te klein-ed 5-10 év múlva? Habár te már korábban is el akartad adni a Klein-t ami azóta sem sikerült, én viszont meg sem próbáltam mert nem is akarom eladni... Vajon mért akarod eladni ha olyan jó?

Nem hiszem, hogy ez vita tárgya lehet...
Egyébként amikor még én vettem a gépet akkor ebbõl a bicóból sem sok rohangált az országban...
Jut eszembe egyébként te még nem unod? Én még csak 2x írtam be ide ebben a témában, de már kezdem... Nem is tudom mért kellett ezt elkezdeni??? Nem létezik hogy csak én érzem úgy hogy kinõttem már ebbõl a fórumos adok-kapokból... Ha ennyire bizonyítási vágyad van a ,Trek-Klein szépség és praktikum' típusú vitában jobb volna személyesen folytatni, a személyes diskurzusnak jobban híve vagyok...
Gondolom elérhetõségem nem okoz gondot.
Természetesen elolvasom a következõ beírásodat is, de nem fogok többet beírni ide ezzel kapcsolatban, majd legfeljebb személyesen megdumáljuk 1 sör mellett... :beer:
Lassan evezhetnétek más vizekre is a fórumban...
De azért annak örülök, hogy ennyire népszerû a keróm a fórumban
Ui: Emlékszem én egy fényképre, amikor az Armstrongos Trek plakát elõtt feszítettél...

Bocsi, az OFF! miatt de nem én kezdtem... viszont most részemrõl be is fejeztem!
Üdv, Puzsi
Írta 2005. május 17. - 21:08

:bananadan
Ezt nézzétek! -> http://crass.on.ru/flash/bbird.html
Írta 2005. május 17. - 16:12

:buttkick: :air:
Írta 2005. május 17. - 15:21

Utánafordulás:Én is megnézem a jó esztétikai állapotú retro brinyókat...:rofl:
Írta 2005. május 17. - 15:09

Létezik, hogy ennyire irígy lennél a Trek-re? Mondjuk az igaz, hogy Trek után még 10 év múlva is utánafordulnak majd nem úgy mint a tiéd után...
Látom nagyon megy a verbális keménykedés a fórumban, de látom csak a fórumba ... húúúú ! :chin:
Jó nektek, hogy így ráértek fiúk...:clap:
Írta 2005. május 17. - 14:44

Ezzel sajna van más is így eme szegény kis országban.
Írta 2005. május 17. - 13:23

Írta 2005. május 17. - 08:32

Igen,köszi nektek!:argue:
Írta 2005. május 17. - 08:04

Írta 2005. május 16. - 20:39

Úgy látszik.........
Pedig már azt hittem lesz egy új fórumTAG akinek lehet (be)szólni:air:
Írta 2005. május 14. - 11:31

Írta 2005. május 13. - 21:13

Húúúú-ha!!
Vannak még kemény tökös legények!

(ez a pont meg arra vonatkozik aki magára veszi)
Írta 2005. május 13. - 16:20

Írta 2005. május 13. - 15:00

*Jól megkaptátok, Puzsi most megmondta!!!
*Látjátuk mit vált ki egy csendes és szerény emberbõl ha fikázzátok a több ezer kilcsit futott, de még máig hibátlanul mûködõ képét!
*Teljesen flusztrált lett...
*Egyébbként tényleg nem sértõdékeny és érti a viczet!!!
Az utolsó pont nem csak rá vonatkozik, a többi pontot pedig adjátok össze és váltsátok be a Tescóban!
Írta 2005. május 13. - 10:22

Ors: Holnap mehetünk egy maihoz hasonlót. De ha ma nem voltál akkor honnan tudod, hogy az milyen volt és ugyanolyan lesz-e?? Legyen inkább 17:30, szeretném megnézni a Giro befutóját. Én a Pótkerék elé megyek. Jó lenne redszeresíteni egy napi fix idõpontot. Legalábbis az egyesület részérõl 17:00-18:00 a bolt elõl a mai naptól érvényben van!
Karcsi: A Trekkel nincs komoly baj, azonkívül, hogy a váltókar idõnként üresben van és a váltó nem vált rendesen, meg a teló sem mozog szépen, meg a gumi sem jó terepre, meg a kormánycsapágy akad, meg a lánc is koszos. De a váz az attól még jó lenne! De a Trek 8000 - Puzsi - Lance trió nagyon megbolondítja a dolgokat. De a váz az jó! A szerszám meg nagyon drága!!! Fõleg ha 4-5 évente használják, mint a kefét meg a vizet!...
Sziasztok!
Csak most olvasom a fórumot, na akkor reagálok is a beírtakra…
Tomika,
- Nem illik rólam és a gépemrõl beszólni pláne ha tudod, hogy ritkán olvasom a fórumot és nem szoktam beírogatni ide és ezért nem tudok rögtön reagálni a beszólásra….
- Te pláne nem fikázhatod a gépem mert magellánod van (természetesen ez a te gépednek szól nem másnak J ) Arról nem is beszélve hogy amíg én 4-5 évente szerelem a keróm addig a tiéd még egy egészséges szezont sem bírt ki szétszerelés és egyéb problémák miatt. A telódról nem is beszélve mert az egy napot sem bír ki anélkül hogy nem kelljen pumpálni bele. Még folytathatnám a sort de semmi kedvem most több oldalt beírni….
- 1ébként nem haragszom rád, mert nem feltételezem rólad a rosszindulatot de ha vmi gondod van nyugodtan az arcomba mondhatod és majd reagálok rá valamit nem vagyok egy sértõdõs fajta ennyire már ismerhetnél… Csak tudod sokan nem ismernek itt személyesen és nem mindenki tudja hogy ezt a beszólást poénnak szántad-e rólam vagy sem….
Nkarcsi,
Az 1. és a 3. pont rád is vonatkozik…
2. Te sem piszkálhatod a gépem hiszen Götö bicód van J , a te géped csak optikailag lehet jobb az enyémnél de az is csak idõnként és csak akkor ha lemosod mert te gyakrabban tisztogatod mint én…
Bocs, hogy ezzel fárasztottam a tisztelt fórumtagokat de helyre kellet raknom egy két dolgot és ezt csak itt tehettem meg… Tovább jó tekerést, már aki megteheti…
Üdv, Puzsi
Írta 2005. május 12. - 08:43

Aludj nyugodtan,a kolleginát elviszem én:D
Nagykovácsi,Duna leszek.
Gondolkodunk az X-terra futamon is,Nagykovácsi elött lesz egy nappal.
Írta 2005. május 11. - 21:17