hellosztok
na megvolt életem elsõ maratonija. a középtávon, az 55 km-en indultam.
az elsõ 7 km szinte csak felfelé ment, közte 2 olyan hegy is volt, amin szinte mindenkicak tolta - köztük én is. ezt követte egy lefelé 5-6 km-en, majd ismét felfelé. 13. km-nél volt az elsõ frissítõ. feltankoltam, majd mentem tovább. újra erõre kaptam, és egészen a 32. km-ig enm is nagyon volt probléma, de ott hullámvölgybe kerütem. a frissítõig 2 km volt hátra, addig elszenvedtem vhogy. ott újra feltankoltam, és a 48. km-ig ment is minden, de a vége elõtt 7 km-rel estem egy nagyot. lefelé jöttünk lejtõn egy köves úton kb 35-tel, és volt egy 5 centis bukkanó, alatt víz által kimosott út, amit nem vettem észre, és fikáltam egy nagyot. a kerónak nagyobb baja nem lett, egyedül annyi, h a hátsó váltóbowden meglazult, így nem tudtam váltani ill. a kilóméter óra vezetéke szakadt el. a hátralévõ 7 km-t beszenvedtem a célig, de közben még elõztem.
ezt leszámítva nagyon jó volt. a pálya is redeben volt, a kijelõlések is. a frissítõpontok is jó helyen voltak.
a pályán volt minden, hegy, sár, mûút, kavicsos út. 1-2 része volt mindössze technikás.