Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Én ott leszek és még sokan mások is!

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
ki jön a holnapi zemplén maratonra?
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Legjobb kííp amikor az icipici pók elkapott........
No meg van még egypár érdekes!
Jók lettek.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
ELKÉSZÜLT!!! http://pix.bikemag.hu/R__fike/

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Röfike és a cápákról hallotál? (Bár minket ez nem zavar.:) ) http://ma.hu/page/cikk/ab/0/50602/1
A hétvégére tervezek egy hosszabb országúti tekerést.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

BCI:Hallottad, hogy aknára lépett egy túrista Hr.-ban? Nem akarok szalámi lenni, inkább sült csirke!

Hallottam. Szerintem ettöl nem kell tartani, a veszélyes területek ki vannak táblázva valamit a csúcsra aszfalt út vezet, a csúcson egy templom van ki a fene aknázna körbe egy templomot?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
BCI:Hallottad, hogy aknára lépett egy túrista Hr.-ban? Nem akarok szalámi lenni, inkább sült csirke!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

BCI:"tekertem (kb22-24km/h)" akkor most hogy is van ez?
Remélem majd együtt nyomulunk egyszer már a hegyekben, és közben érezzük a tenger illatát...:raczki:

Nos igen "kerekeztem". :)
Remélem ezt a táblát látjuk élõben is:
Feltöltött kép

http://www.awm-cyklo...ia_sw_jura.html

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Kifejezetten országúti tekerés volt! :) (Felmértem a régió kátyú helyzetét. H.böszörmény és H.dorog között borzalmas az út.) :mad:

A vámospércsi úti kerékpárúton a hét elején sikerült elütnöm egy gyalogost. Reggel nyugodt tempóban tekertem (kb. 22-24km/h) az irodába, mikor a Gulyás Tüzéppel szembenlévõ boltból egy fazon körül tekintés nélkül kirohant szabályosan futó lépésben... annyi idõm nem volt hogy a "Húúú b*sza meg"-et elkezdjem. Szerencsére nem estünk el csak a csípõmel találkozott. Utánna sokat gondolkoztam hogy lehettem volna bénább, mert a fazonnak valamilyen új nagy BMW-je volt talán 7-es nem értek az autókhoz, mindenesetre gazdag volt. Egy új kormány jól jött volna. :) Szóval vigyázzatok mert ott magas és sûrû mintázatú a kerítés! Egy fajta orosz rulett a Veres Péter és a Sólyom utca között a kerékpárút.

U.i.: A zöldséges is veszélyes!

BCI:"tekertem (kb22-24km/h)" akkor most hogy is van ez?
Remélem majd együtt nyomulunk egyszer már a hegyekben, és közben érezzük a tenger illatát...:raczki:

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

BCI:Nem csak neked, hanem mindenkinek küldtem!
Tekertünk már, nem emlékszel, pedig jól eláztunk a panorámán.
Te szoktál 20-25-el menni, vagy esetleg ennyire visszafog a single után a váltós rendszer? Váccsá oszt akkor újra 30-35-el téphecc!!!

Az nem tekerés volt hanem kerekezés. ( <30km/h kerekezés, >30km/h tekerés)
Mondom hogy reggel történt az eset! :) Megsúgom a szingli jobb volt. Drága a fogaskeréksor a kis fogak jobban kopnak! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
BCI:Nem csak neked, hanem mindenkinek küldtem!
Tekertünk már, nem emlékszel, pedig jól eláztunk a panorámán.
Te szoktál 20-25-el menni, vagy esetleg ennyire visszafog a single után a váltós rendszer? Váccsá oszt akkor újra 30-35-el téphecc!!!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A kocsmánál ahol nem tudom mit keres autó(?!) (aki iszik nem vezet!), a kertészeti boltnál és a dinnye árusoknál mindig állnak autók és a gyalogosok is olyan lazán sétálnak a kerékpárúton közben van járda is. Olyan szépen szoktam cifrázni nekik. A matrica most már idõszerû lenne!

Feltöltött kép

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Én is sokszor kénytelen vagyok fékezni a sámsonin mert látom hogy a bambája nem fog észrevenni és akkor az senkinek se lesz jó ha találkozok vele olyan 35 környékén. Meg a sok sutyó autós is az agyamra megy aki kersztbe ráparkol a bicikliútra :snajper:

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Kifejezetten országúti tekerés volt! :) (Felmértem a régió kátyú helyzetét. H.böszörmény és H.dorog között borzalmas az út.) :mad:

A vámospércsi úti kerékpárúton a hét elején sikerült elütnöm egy gyalogost. Reggel nyugodt tempóban tekertem (kb. 22-24km/h) az irodába, mikor a Gulyás Tüzéppel szembenlévõ boltból egy fazon körül tekintés nélkül kirohant szabályosan futó lépésben... annyi idõm nem volt hogy a "Húúú b*sza meg"-et elkezdjem. Szerencsére nem estünk el csak a csípõmel találkozott. Utánna sokat gondolkoztam hogy lehettem volna bénább, mert a fazonnak valamilyen új nagy BMW-je volt talán 7-es nem értek az autókhoz, mindenesetre gazdag volt. Egy új kormány jól jött volna. :) Szóval vigyázzatok mert ott magas és sûrû mintázatú a kerítés! Egy fajta orosz rulett a Veres Péter és a Sólyom utca között a kerékpárút.

U.i.: A zöldséges is veszélyes!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Akkor ez amolyan országúti tekerés volt ha jól sejtem:)
Én inkább a vonattal tokajig és hott hegyzúzás majd vissza vonattal, esetleg opcionálisan vonat helyett auto megoldással kiegészített megoldást prferálom. Nah ezt jól megaszondtam.:)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

']Debrecen - Tokaj és vissza? Vagy Tokajra vonattal és a hegyen?

Debrecen - Tokaj bringával vissza meg autóval jöttem.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Akkor megemlíteném hogy én meg Tokajra kerekeztem el szombaton.

Debrecen - Tokaj és vissza? Vagy Tokajra vonattal és a hegyen?

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Közösen kéne menni!!!

Nekem írtad? Már egy pár éve ismerjük egymást de még sosem tekertünk együtt! :) Jó lenne Horvátország elõtt tekerni egyet!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Közösen kéne menni!!!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Akkor megemlíteném hogy én meg Tokajra kerekeztem el szombaton.