Napot mindenkinek!
Szombaton Szabival megyünk fel a Bükkbe terepezni egy kicsit. Mivel nem romantikus hétvégét tervezünk ezért szívesen látnánk másokat is. Vélhetõen a reggel 5 óra körüli vonattal mennénk föl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. augusztus 04. - 22:58

Írta 2005. augusztus 04. - 19:15

hallottam h a balatonátúszás elmarad, de mi attól a balaton-megkerülést véhrehajzjuk szombaton. haverommal ma beszéltem; szombatra jó idõt mondanak. majd meglátjuk
Írta 2005. augusztus 04. - 13:36

Igen megyek.
Tényleg olcsó volt a zokni!
Két keréken biztos nem kapnak el minket és Splitbe sem megyünk szerintem megússzuk a verést.
:hitme:
Tényleg olcsó volt a zokni!
Két keréken biztos nem kapnak el minket és Splitbe sem megyünk szerintem megússzuk a verést.
:hitme:
Írta 2005. augusztus 04. - 13:11

Halihó
en2002:elmarad a Balatonátúszás az idõjárás miatt,most mondta a rádió.
Egy héttel eltolták.
Valami jó futócipõt tudsz ajánlani?Fõleg hogy hol vegyek?
BCI:te is mész Röffencsékkel?
Egy ilyen horvátverés(Loki)után vigyázzatok:hehe:
en2002:elmarad a Balatonátúszás az idõjárás miatt,most mondta a rádió.
Egy héttel eltolták.
Valami jó futócipõt tudsz ajánlani?Fõleg hogy hol vegyek?
BCI:te is mész Röffencsékkel?
Egy ilyen horvátverés(Loki)után vigyázzatok:hehe:
Írta 2005. augusztus 04. - 09:36

Nagybub kösz az infót megnézem!
Röfike egyet kell aludni! A vázat be akarod csomagolni?
Röfike egyet kell aludni! A vázat be akarod csomagolni?
Írta 2005. augusztus 04. - 08:07

Halihó
Ócsó bokazoknit mindenkinek a Rákóczi utcáról Gém bicóboltjával szemben a fehérnemûsnél!
(no meg valami szép harisnyatartót:fingerdan)
Ócsó bokazoknit mindenkinek a Rákóczi utcáról Gém bicóboltjával szemben a fehérnemûsnél!
(no meg valami szép harisnyatartót:fingerdan)
Írta 2005. augusztus 03. - 11:38

Napot mindenkinek!
Gyalogkakukk:Említetted, hogy el szeretnéd adni a pedálod. Szabi most fog venni egy cipõt, de pedálja az nincs, és egy ezresért megvenné a tiedet.
Gyalogkakukk:Említetted, hogy el szeretnéd adni a pedálod. Szabi most fog venni egy cipõt, de pedálja az nincs, és egy ezresért megvenné a tiedet.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. augusztus 02. - 09:17

Írta 2005. augusztus 01. - 08:32

na újra vok. végre újra van netem. a meleg miatt nem tudtam edzeni, meg az esésem miatt sem, de legalább a 7en meggyógyultak a sebeim, amiket még a zemplénen szereztem be.
szombaton balcsi tekerés, azután 9 nap ausztriában keróstúra.
szombaton balcsi tekerés, azután 9 nap ausztriában keróstúra.
Írta 2005. augusztus 01. - 07:11

Jelenleg 1.00" Kenda belsõt használok csak nem tudom hol vettem anno.
Írta 2005. augusztus 01. - 01:00

Írta 2005. július 31. - 23:27

belsõbõl tényleg belemegy a 2.1-es, csak erõsködni kell. (a CR17-re meg majdnem lehetetlen, de arra is sikerült
)
Amit javaslok, az az 1.5-ös, a Faktorban lehet kapni (legalábbis én ott vettem), valami kerókból szedték ki, és volt nekik egy pár. Ócsó is volt, asszem ~500 Ft.

Amit javaslok, az az 1.5-ös, a Faktorban lehet kapni (legalábbis én ott vettem), valami kerókból szedték ki, és volt nekik egy pár. Ócsó is volt, asszem ~500 Ft.
Írta 2005. július 31. - 23:20

Olvastam, szerintem már fel sem kell fújni, ha beleteszel egy 2,1-es belsõt.
Viszünk majd foltot és este ragasztgatunk, ott úgyis rengeteg a tüske.
Viszünk majd foltot és este ragasztgatunk, ott úgyis rengeteg a tüske.
Írta 2005. július 31. - 22:36

Majd meglátjuk milyen lesz a klíma. Vennem kellene belsõt csak Imiéknél nincs Jociéknál meg egy ezres. Kérdeztem volna a slick gumisokat milyet használnak csak Nitr-O adott választ de azt én nem találom egészségesnek.
Írta 2005. július 31. - 22:18

Rá vazzeg....
Hétvégére szarabb idõt mond, ami nem lenne gond, de Horvátországban sem ajánlanak sokkal jobbat. Legalább nem lesz erdõtûz. Két, vagy három éve ott is volt egy, és a Krk szigetrõl elég jól látszott, pont akkor voltunk ott.
Hétvégére szarabb idõt mond, ami nem lenne gond, de Horvátországban sem ajánlanak sokkal jobbat. Legalább nem lesz erdõtûz. Két, vagy három éve ott is volt egy, és a Krk szigetrõl elég jól látszott, pont akkor voltunk ott.
Írta 2005. július 31. - 22:07

Vissza felé láttam meg a táblát. Jöttem haza mert nagyon meleg volt (az aszfalt is megolvadt), hûtött is a menetszél csak nem eléggé. A Tátrára rájár a rúd nagyon!
Írta 2005. július 31. - 21:55

Hallottam és nagyon elszomrított...
Pocsajból visszafele bementél még Konyárra, vagy jöttél haza? Reggel még azt mondtad, milyen jó, hogy hût a szél!
Pocsajból visszafele bementél még Konyárra, vagy jöttél haza? Reggel még azt mondtad, milyen jó, hogy hût a szél!
Írta 2005. július 31. - 21:08

Elnéztem a Konyár táblát és Pocsajon lyukadtam ki. Nagyon meleg volt a vissza úton. 95km lett ez a kör 35 fokban 30-as átlaggal. Hallottad hogy ég a Magas-Tátra? http://www.mti.hu/cikk/82005/
Írta 2005. július 31. - 21:02

Írta 2005. július 31. - 19:00