Nagybub: :birth: :impra:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2005. szeptember 24. - 07:10

Írta 2005. szeptember 24. - 06:30

http://www.bikinifil...media/rsc_k.movehhez nincs mit hozzáfûzni...
fúúú... ez nagyon durvaaa

olyan lehangolós, de lényegretörõs!
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2005. szeptember 23. - 23:05

Írta 2005. szeptember 23. - 22:40

Halihó
Ki a Sárkány Attila?????
A tegnapi buli tényleg isteni volt!!!!
Ki a Sárkány Attila?????
A tegnapi buli tényleg isteni volt!!!!
Írta 2005. szeptember 23. - 20:18

Szabi + én mindenképpen megyünk a Bükkbe Molnár Zolival. Jó Pusztamaratonozást!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. szeptember 23. - 18:28

hellosztok
végre van újra netem. egy hétig rossz volt a gépem. a tegnapi felvonulás nagyon jó volt, régen láttame ennyi embert egy helyen; de öröm volt ézni.
holnap cruxos-sal megyünk b.újvárosba. jön még oda valaki? vagy a bükkire mentek?
üdv
végre van újra netem. egy hétig rossz volt a gépem. a tegnapi felvonulás nagyon jó volt, régen láttame ennyi embert egy helyen; de öröm volt ézni.

üdv
Írta 2005. szeptember 23. - 16:46

http://www.bikinifil...media/rsc_k.movehhez nincs mit hozzáfûzni...
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. szeptember 23. - 14:54

Napot Mindenkinek!
Ennyi kerós egy helyen... öröm volt nézni. Kálmiéktól az alma + az ásványvíz tényleg jó húzás volt, az emberek pár perc alatt elkapkodták tõlünk. Amikor a hét elején elmentünk megnézni az épületet, nem hittem volna, h ilyen jó hangulat lesz. Talán jövõre annyit lehetne finomítani a dolgon, h kicsit hamarabb hívjuk a filmest-Edó elszámolta magát és fél órával hamarabb érkeztünk meg, így mivel nem volt film, elég sokan elmentek. A nap csúcspontja számomra az volt, hogy láttam testközelbõl egy Bianchi-t:lick: . Csak úgy csorgott a nyálam.
Ennyi kerós egy helyen... öröm volt nézni. Kálmiéktól az alma + az ásványvíz tényleg jó húzás volt, az emberek pár perc alatt elkapkodták tõlünk. Amikor a hét elején elmentünk megnézni az épületet, nem hittem volna, h ilyen jó hangulat lesz. Talán jövõre annyit lehetne finomítani a dolgon, h kicsit hamarabb hívjuk a filmest-Edó elszámolta magát és fél órával hamarabb érkeztünk meg, így mivel nem volt film, elég sokan elmentek. A nap csúcspontja számomra az volt, hogy láttam testközelbõl egy Bianchi-t:lick: . Csak úgy csorgott a nyálam.
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. szeptember 23. - 13:39

NAGYON SIRÁLY VOLT!!! (még ingyen almát is kaptam
)
páran nem igazán úgy fogták fel ezt az egészet mint ahogy azt kellett volna...
mert szerintem ennek igazából arról kellett volna szólnia, hogy megmutassuk a városnak hogy létezik egy egészséges, környezetbarát közlekedési forma is...
és nem arról mint azt sokan elgondolták, hogy az autósok kötsögök, mert nem vigyáznak a kerékpárosokra és backup6ják a f*szt!!! az egy dolog hogy ez így van, de
mert ez hülyeség! én is szoktam vezetni... sõt olyakor engem is idegesítenek az össze vissza kacsázó biciklisek az út közepén...
(szóval sajnálom hogy ezt a "szemetek az autósok" dolgot így hozzátársították ehhez az eseményhez)
ebbõl csak az van hogy mi haraxunk az autósokra, õk haraxanak ránk...
(remélem ki lehet nyerni pár értelmes dolgot a mondanivalómból)
amit viszont hallottam, hogy nem támogatta az önkormányzat a rendezvényt, nagyon kiakaszt!
na megyek és csinálok a polgármesterbácsinak "autómentes-napot"...
kiszúrom a kocsijának a kerekét, azt' tolhatja hazáig...

páran nem igazán úgy fogták fel ezt az egészet mint ahogy azt kellett volna...
mert szerintem ennek igazából arról kellett volna szólnia, hogy megmutassuk a városnak hogy létezik egy egészséges, környezetbarát közlekedési forma is...
és nem arról mint azt sokan elgondolták, hogy az autósok kötsögök, mert nem vigyáznak a kerékpárosokra és backup6ják a f*szt!!! az egy dolog hogy ez így van, de
mert ez hülyeség! én is szoktam vezetni... sõt olyakor engem is idegesítenek az össze vissza kacsázó biciklisek az út közepén...
(szóval sajnálom hogy ezt a "szemetek az autósok" dolgot így hozzátársították ehhez az eseményhez)
ebbõl csak az van hogy mi haraxunk az autósokra, õk haraxanak ránk...
(remélem ki lehet nyerni pár értelmes dolgot a mondanivalómból)

amit viszont hallottam, hogy nem támogatta az önkormányzat a rendezvényt, nagyon kiakaszt!
na megyek és csinálok a polgármesterbácsinak "autómentes-napot"...
kiszúrom a kocsijának a kerekét, azt' tolhatja hazáig...

Írta 2005. szeptember 23. - 09:30

Voltam én is. Jó volt látni, hogy ennyien eljöttek. Minden tiszteletem a szervezõknek, és azoknak a lelkes segítõknek akik létrehozták ezt a rendezvényt.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. szeptember 23. - 09:30

Írta 2005. szeptember 22. - 22:03

Felraktam: http://pix.bikemag.h...Critical2005sz/ Nem lettek túl jó képek. :cry:
Írta 2005. szeptember 22. - 21:44

Röfike bánhatod! A felvonulás jó volt a forgalom lezárás nem mindenhol volt tökéletes (Homokkerti felüljáró), de utánna a buli az király volt! Az a hely... szuper! Bárcsak mûködne mindig.
Képeket felrakom.

Írta 2005. szeptember 22. - 19:10

Totális káosz! Volt utánnatok a Sugárút és a Füredi keresztezõdésében. Öröm volt nézni a sok tehetetlen autóst (nem mûködtek a lápák)! Sajnos most dolgozom, de lélekben veletek vagyok!
Írta 2005. szeptember 22. - 11:54

valaki tud adni egy kerót kölcsön? 
francba...
ha emiatt nem tudok menni... beugrok a békástóba
(mai programom: szerezni egy kölcsön-kerót)

francba...
ha emiatt nem tudok menni... beugrok a békástóba

(mai programom: szerezni egy kölcsön-kerót)

"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -
- = | 3ride4ewer | = -
Írta 2005. szeptember 22. - 10:49

Én tegnap elmentem hatkor tekerni mire hazaértem háromnegyed hét felé már illendõ lett volna lámpát kapcsolni. Ha már felhívjuk magunkra a figyelmet és ránk sötétedne akkor legyen már lámpánk. Így szabályos + jól fog kinézni.
Írta 2005. szeptember 22. - 09:51

Halihó
Na már így ok a kép!
Lámpa????
Sötét lesz?
Na már így ok a kép!
Lámpa????
Sötét lesz?
Írta 2005. szeptember 22. - 06:49

Elérkezett a nagy nap. (Bringa lemosva.)
Remélem elsõ-hátsó lámpát mindenki hoz!!!

Remélem elsõ-hátsó lámpát mindenki hoz!!!
Írta 2005. szeptember 22. - 01:17

remélem hogy holnap nem esik! a szabim körül minden rendben ugyhogy délután ottleszünk!
ui.: a Békás tó az ugye az ami a nagyerdõn van a strand mögött.. kis fahíd vezet át rajta?!
Az a' ! Amugy jó idõt mondanak. Én sajnos dolgozom de azért hajrá a többieknek!
Írta 2005. szeptember 21. - 23:48

remélem hogy holnap nem esik! a szabim körül minden rendben ugyhogy délután ottleszünk!
ui.: a Békás tó az ugye az ami a nagyerdõn van a strand mögött.. kis fahíd vezet át rajta?!