Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Egyébként ezek a gumik hivatalosan minõségi hibásak, és azért kerülnek ennyibe. De eddig még senkinek sem robbant fel...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Nekem sem volt még vele semmi bajom, de azért az én esetemben a terhelés amit ki kell állnia az jelentös.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Még én sem ütöttem fel, meg ki se szúrta semmi, de már sokszor becsípõdött a felrakásnál.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

Érdekes, az egyik CM-es képen láttam hogy egy srác defektet kapott a Continental SportContact-al. Hümmm... én sosem kaptam vele defektet, azt hittem lehetetlen átszúrni. :chin: Kiváncsi lennék hogy szedte össze, mert én már sok mindent találtam a gumiba de semmi nem szúrta át.

Eddig nekem sem sikerült vele defektet kapnom, de még felütnöm se, pedig nem mindig van 4 báron. Szerintem ez egy nagyon fasza kis gumi. Könnyû, olcsó, és jól bírja a strapát. Szeretem.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Akkor jó, Bruce-ról viszont lemaradtam.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Igen Nagybubot én láttam. Egyszer egy töredék másodpercig integetett, de elõtte a rajtnál is lehetett látni.

Az elõzõ számban meg Bruce-t követte a kamera, a Mátrában.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Az egyik barátom a hungaroringen (pályán) szeget szedett össze!

A tegnapi mtb magazinban a panon maraton összefoglalóban mintha Nagybub tünt volna fel egy pillanatra!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Érdekes, az egyik CM-es képen láttam hogy egy srác defektet kapott a Continental SportContact-al. Hümmm... én sosem kaptam vele defektet, azt hittem lehetetlen átszúrni. :chin: Kiváncsi lennék hogy szedte össze, mert én már sok mindent találtam a gumiba de semmi nem szúrta át.

Az a srác én voltam. :)

Én sem értem hogy kaphattam defektet. Biztos szúrás volt, és valahol az Egyetem sugárúton szedtem össze... :( A gumi becsületére legyen mondva, hogy onnantól felnin mentem a felvonulással és nem lett semmi gondja a felninek és a guminak sem.
Felütni meg szerintem 6 bar-on lehetetlen... ;)

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
valaki régebben híresztelte itt debrecenben hogy tud féláron (de legalábbis) olcsón DAINESE védõcuccokat! Nem ismer valaki magára? :)

ezen kívül várom azon személyek jelentkezését, akik tudnak esetleg a bolt ártól olcsóbban bármilyen (jóminõségû) térd-spícsontvédõt!

.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Napot Mindenkinek!

Én csak azt nem értem, hogy ha elmegy elõtted több száz ember tömött sorban hogyhogy pont Peti tudja összeszedni azt a defektet. Az én SportContactom már pár helyen hiányos, olyan mintha vastag tûkkel átszúrkáltam volna és eddig össz-vissz egy defektem volt, az is egy 3 centis földbõl kiálló vasdarab volt, amit nem láttam.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Hidd el,csak egyszer...........

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Gratulálok a 124 km leküzdéséhez! A leírás alapján elég jó kis pálya lehetett, egyszer ki kellene próbálni.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Most nézem a képeket, és ...
Azt elárulná valaki, hogy Peti mit csinál éppen? Csak nem felütötte a hátsóját, és most keresi a lyukat?
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Csatlakoznék elõttem szólóhoz. Megkésve bár, de én is Boldog Szülinapot kívánok!
Just for fun.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Soma gratula!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!

BCI:ha nagyon kell és nem kapsz sehol,(Keszolban,Gémnél is nézd meg)akkor lehet hogy meg tudlak dobni eggyel.

Milyen is volt a gyõri maraton?
Kezdõdött azzal,hogy a fórumon olvastam,hogy kicsit hosszabb lesz a táv:117km.Reggel miután beszólítottak és mindenki beállt:közölték,hogy a szarvasbõgés(no meg a vadászat)miatt a helyiek 1-2 utat letiltottak így módosúlt a táv:124km!!!!!
Ez lett így életem leghosszabb maratonja.
A táv egy keményebb emelkedõvel indult iszonyatos tempóban,majd ugyanez lefele-felfele egynyomsávos kis ösvényeken.Helyi jellegzetesség még,hogy sok helyen katlanszerû utak vannak akár 2-3m-es oldalfallal.Ezek nagggyon tuti kis helyek.Az egész pálya amúgy kis szintemelkedésekkel megy,itt-ott egy brutális dombbal fûszerezve.A talaj többnyire kemény agyag,föld...A legnagyobb kihívás a Kõris hegy leküzdése.Hát ez most sem volt máshogy.Ennek a megmászásával a fél táv le is lett küzdve.Ezután érkezünk el a kedvenc szakaszomhoz a Cuha völgybe.Itt az emberke lemossa akarva-akaratlanul az út sarát porát ugyanis a patakon 7-szer kelünk át hol 10cm-es hol 40cm-es a víz.Igazi élmény a turisták arcát figyelni közben!!!
Beszélgettem egy pesti sráccal,õk rendezik a Gázló 50 tt-túrát(bicis)ami szintén itt megy.A tavalyi sok aszfaltot elfelejtették így sok földút lett benne amitõl kicsit hullámvasútszerû lett a pálya vége.
Az ellátás az nagyon siralmas volt,fõleg a tavalyi bõséghez képest.Tavaly:keksz,sajt,energiaital,Powerbar(többféle)banán,csoki,szõlõcukor...idén víz-víz,banán néhol egy kis maradék csoki ami a srácok szerint a túl szûk anyagi miatt volt.Bár a Kõrisen sikerült egy pofa borocskát is kicsikarni a rendezõ srácoktól,ami nagyon jólesett.
A verseny végén mondjuk volt bicimosó,zuhanyzó,tombola 5 bicóval kajcsi,bmx bemutató....
A lényeg az hogy túl vagyok rajta és megcsináltam.
Majd lesz némi fotóanyag is.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Bükk 50:Képek vannak, Nitr-O:majd gyere el, most már tudod hol lakom! Hyperr: priviben küldöm a számom!
Bub:A hátizsákot majd megbeszéljük, menni kék futni, nekem csütörtök de. lenne jó!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ja hát tekerés, az ma volt négykor. De nem jött senki. Azért én mentem egy Debrecen-Ondód-Debrecen távot. Leközelebb nem megyek arra, mert a munkálatok nagyon elõrehaladott állapotban vannak, a teherautók elég nagy port kavarnak, ráadásul teljesen szétverték az utat is. A következõ alkalom holnap négykor lesz, valószínûleg a szokásos panoráma körön pörgetõs edzés.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Cruxos: Nemsokára végzek az újságokkal és visszaviszem õket. Bocs, hogy sokáig maradtak, de suli alatt nem tudtam olyan gyorsan haladni.

A Bükk50en végleg megadta magát a szemüvegem:cry:, középen kettétört. Pedig olyan fiatal volt.
Mikor lesz legközelebb tekerés?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/