Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. szeptember 29. - 15:50

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. szeptember 29. - 14:29

Írta 2005. szeptember 29. - 13:57

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. szeptember 29. - 09:53

Érdekes, az egyik CM-es képen láttam hogy egy srác defektet kapott a Continental SportContact-al. Hümmm... én sosem kaptam vele defektet, azt hittem lehetetlen átszúrni. :chin: Kiváncsi lennék hogy szedte össze, mert én már sok mindent találtam a gumiba de semmi nem szúrta át.
Eddig nekem sem sikerült vele defektet kapnom, de még felütnöm se, pedig nem mindig van 4 báron. Szerintem ez egy nagyon fasza kis gumi. Könnyû, olcsó, és jól bírja a strapát. Szeretem.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. szeptember 29. - 07:16

Írta 2005. szeptember 28. - 18:14

Az elõzõ számban meg Bruce-t követte a kamera, a Mátrában.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. szeptember 28. - 16:59

A tegnapi mtb magazinban a panon maraton összefoglalóban mintha Nagybub tünt volna fel egy pillanatra!
Írta 2005. szeptember 28. - 14:48

Érdekes, az egyik CM-es képen láttam hogy egy srác defektet kapott a Continental SportContact-al. Hümmm... én sosem kaptam vele defektet, azt hittem lehetetlen átszúrni. :chin: Kiváncsi lennék hogy szedte össze, mert én már sok mindent találtam a gumiba de semmi nem szúrta át.
Az a srác én voltam.

Én sem értem hogy kaphattam defektet. Biztos szúrás volt, és valahol az Egyetem sugárúton szedtem össze...

Felütni meg szerintem 6 bar-on lehetetlen...

Írta 2005. szeptember 28. - 12:06

ezen kívül várom azon személyek jelentkezését, akik tudnak esetleg a bolt ártól olcsóbban bármilyen (jóminõségû) térd-spícsontvédõt!
.
Írta 2005. szeptember 27. - 20:05

Napot Mindenkinek!
Én csak azt nem értem, hogy ha elmegy elõtted több száz ember tömött sorban hogyhogy pont Peti tudja összeszedni azt a defektet. Az én SportContactom már pár helyen hiányos, olyan mintha vastag tûkkel átszúrkáltam volna és eddig össz-vissz egy defektem volt, az is egy 3 centis földbõl kiálló vasdarab volt, amit nem láttam.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2005. szeptember 27. - 19:03

Írta 2005. szeptember 27. - 15:51

Hidd el,csak egyszer...........
Írta 2005. szeptember 27. - 13:25

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. szeptember 27. - 13:09

Azt elárulná valaki, hogy Peti mit csinál éppen? Csak nem felütötte a hátsóját, és most keresi a lyukat?
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. szeptember 27. - 12:39

Írta 2005. szeptember 27. - 07:26

Írta 2005. szeptember 26. - 21:54

Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!
BCI:ha nagyon kell és nem kapsz sehol,(Keszolban,Gémnél is nézd meg)akkor lehet hogy meg tudlak dobni eggyel.
Milyen is volt a gyõri maraton?
Kezdõdött azzal,hogy a fórumon olvastam,hogy kicsit hosszabb lesz a táv:117km.Reggel miután beszólítottak és mindenki beállt:közölték,hogy a szarvasbõgés(no meg a vadászat)miatt a helyiek 1-2 utat letiltottak így módosúlt a táv:124km!!!!!
Ez lett így életem leghosszabb maratonja.
A táv egy keményebb emelkedõvel indult iszonyatos tempóban,majd ugyanez lefele-felfele egynyomsávos kis ösvényeken.Helyi jellegzetesség még,hogy sok helyen katlanszerû utak vannak akár 2-3m-es oldalfallal.Ezek nagggyon tuti kis helyek.Az egész pálya amúgy kis szintemelkedésekkel megy,itt-ott egy brutális dombbal fûszerezve.A talaj többnyire kemény agyag,föld...A legnagyobb kihívás a Kõris hegy leküzdése.Hát ez most sem volt máshogy.Ennek a megmászásával a fél táv le is lett küzdve.Ezután érkezünk el a kedvenc szakaszomhoz a Cuha völgybe.Itt az emberke lemossa akarva-akaratlanul az út sarát porát ugyanis a patakon 7-szer kelünk át hol 10cm-es hol 40cm-es a víz.Igazi élmény a turisták arcát figyelni közben!!!
Beszélgettem egy pesti sráccal,õk rendezik a Gázló 50 tt-túrát(bicis)ami szintén itt megy.A tavalyi sok aszfaltot elfelejtették így sok földút lett benne amitõl kicsit hullámvasútszerû lett a pálya vége.
Az ellátás az nagyon siralmas volt,fõleg a tavalyi bõséghez képest.Tavaly:keksz,sajt,energiaital,Powerbar(többféle)banán,csoki,szõlõcukor...idén víz-víz,banán néhol egy kis maradék csoki ami a srácok szerint a túl szûk anyagi miatt volt.Bár a Kõrisen sikerült egy pofa borocskát is kicsikarni a rendezõ srácoktól,ami nagyon jólesett.
A verseny végén mondjuk volt bicimosó,zuhanyzó,tombola 5 bicóval kajcsi,bmx bemutató....
A lényeg az hogy túl vagyok rajta és megcsináltam.
Majd lesz némi fotóanyag is.
Írta 2005. szeptember 26. - 21:17

Bub:A hátizsákot majd megbeszéljük, menni kék futni, nekem csütörtök de. lenne jó!
Írta 2005. szeptember 26. - 20:25

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. szeptember 26. - 18:58

A Bükk50en végleg megadta magát a szemüvegem:cry:, középen kettétört. Pedig olyan fiatal volt.
Mikor lesz legközelebb tekerés?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/