Igérem!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2003. szeptember 29. - 03:09
Vettem a célzást, legközelebb telerakom a zsákom amával és nem ijjesztgetek...
Igérem!
Igérem!
Írta 2003. szeptember 28. - 21:34
Írta 2003. szeptember 28. - 19:04
Elõtte az akksikat fel kell tölteni és mehet. ;D
ja igen és nem fogom azt hinni én vakultam meg
ha itthon leszek részemrõl jó a szombat este
Írta 2003. szeptember 28. - 12:12
Részemrõl ennek semmi akadálya.
Írta 2003. szeptember 28. - 11:54
Írta 2003. szeptember 28. - 09:45
Jó volt az esti biciklizés, ezt jövõ szombaton ugyanennyi (de lehet több is) létszámmal meg kellene ismételni.
Írta 2003. szeptember 27. - 09:24
A Nagytemplom nekem is jó, 20:00-kor ott leszek!
Én tavaly egy elemlápát ragasztószalagoztam a stücnimhez,és az is megfelelt!
Én tavaly egy elemlápát ragasztószalagoztam a stücnimhez,és az is megfelelt!
Írta 2003. szeptember 26. - 13:36
Írta 2003. szeptember 26. - 12:50
Ha jössz megvárunk (kb negyed óra-20 perc), de lámpát mindenféleképpen hozz. Ha esteleg nem tudsz hozni talán tudok kölcsönadni 1-et. De akinek több lámpája van az mindenféleképpen hozzal ez az összeset (na jó viharlámpa azért nem kell ;D), hátha valaki rászorul.
Írta 2003. szeptember 26. - 12:32
Hali!
Röfi fél 8-ig robotol,de akkor oda tud talán érni a Nagytemplomhoz.Én is 7 körül végzek,de majd sprintelek.
Tomika:igy is nagyon jó vagy!Neked is gratula!
Ha van valakinek egy + lámpája akkor köszönet.(vagy anélkül az igazi a buli!)
Röfi fél 8-ig robotol,de akkor oda tud talán érni a Nagytemplomhoz.Én is 7 körül végzek,de majd sprintelek.
Tomika:igy is nagyon jó vagy!Neked is gratula!
Ha van valakinek egy + lámpája akkor köszönet.(vagy anélkül az igazi a buli!)
Írta 2003. szeptember 25. - 20:46
sittesBRUCE:
Hát késõn írom, de ez történt a MM-on: Az utolsó nagy lefelé (a kis fahíd elõtt) utolsó méterén kaptam egy felütést és elsssszállt a levegõm. Onnan toltam meg tekertem (csak finoman!), mert nem érte meg kicserélni! Nem mintha annyira számított volna a helyezés, csak ment a vonat!
Everibodri:
Itt egy nagy köszönet annak a bringásnak aki nem akart lesprintelni a célegyenesben!!! Gratula Nagybub-nak és a többi honfinak! Idõm 4:47 körül volt. Bocs, hogy nem sokat írok, de itt Egerben szenvedek és nincs gyakran wédrótom. A 24h-ra én is kíváncsi lennék!
MeridásGergõ: Ha kell a kormány és a stucni akkor keress!
MM eredményem 64. (Nagybub 40. lett!) Kár, hogy csak így sikerült! Jövõre ismét a csúcson!
Hát késõn írom, de ez történt a MM-on: Az utolsó nagy lefelé (a kis fahíd elõtt) utolsó méterén kaptam egy felütést és elsssszállt a levegõm. Onnan toltam meg tekertem (csak finoman!), mert nem érte meg kicserélni! Nem mintha annyira számított volna a helyezés, csak ment a vonat!
Everibodri:
Itt egy nagy köszönet annak a bringásnak aki nem akart lesprintelni a célegyenesben!!! Gratula Nagybub-nak és a többi honfinak! Idõm 4:47 körül volt. Bocs, hogy nem sokat írok, de itt Egerben szenvedek és nincs gyakran wédrótom. A 24h-ra én is kíváncsi lennék!
MeridásGergõ: Ha kell a kormány és a stucni akkor keress!
MM eredményem 64. (Nagybub 40. lett!) Kár, hogy csak így sikerült! Jövõre ismét a csúcson!
Írta 2003. szeptember 25. - 18:23
Írta 2003. szeptember 25. - 18:06
Eloszor is bocs, h nincs ekezet.
Holnapra rogzitsunk egy idopontot, hogy mikor es hol talalkozunk, mert hetvegen nem vagyok netkozelben.
Mondjuk szombat este 8 Nagytemplom? Akkorra remelhetoleg Rofi is oda tud erni. De ha van mas idopontjavaslat akkor irjatok.
Mas
Ma vegre lancot mostam (illetve meg most is higitoban azik), mert mar nagyon igenyelte szegenyke.
Az utobbi idoben annak ellenere, hogy mennyit esik eleg poros a nagyerdo :-\
Holnapra rogzitsunk egy idopontot, hogy mikor es hol talalkozunk, mert hetvegen nem vagyok netkozelben.
Mondjuk szombat este 8 Nagytemplom? Akkorra remelhetoleg Rofi is oda tud erni. De ha van mas idopontjavaslat akkor irjatok.
Mas
Ma vegre lancot mostam (illetve meg most is higitoban azik), mert mar nagyon igenyelte szegenyke.
Írta 2003. szeptember 25. - 14:06
Ok!
Szombaton ugy 7-8 óra fele kellene menni pallag térségében, vagy valamerre másfele is lehet.
Vasárnap pedig délután egy nagyobb kört javaslok, ha benne vagytok.
Szombaton ugy 7-8 óra fele kellene menni pallag térségében, vagy valamerre másfele is lehet.
Vasárnap pedig délután egy nagyobb kört javaslok, ha benne vagytok.
Írta 2003. szeptember 25. - 09:45
A szombatiban, és a vasárnapiban is benne vagyok. Szerintem várjuk meg Röfit, mert minél többen megyünk annál jobb. Világítsuk ki a Nagyerdõt! ;D 8)
Írta 2003. szeptember 24. - 21:01
Nagybúb:Jó szamár... (esik) ;D
19:30-ig dolgozom,de egy éjszakaiban benne vagyok,ha megvártok! ;D
Flaskáról jut eszembe, "tápot" Én is tudok szerezni ócsón!!! (Cukros Tomi is ezt égeti!!!)
19:30-ig dolgozom,de egy éjszakaiban benne vagyok,ha megvártok! ;D
Flaskáról jut eszembe, "tápot" Én is tudok szerezni ócsón!!! (Cukros Tomi is ezt égeti!!!)
Írta 2003. szeptember 24. - 19:05
Ha van kedvetek szombaton egy estit, 7 órakkor már sötét van.
Vasárnap délután pedig egy hosszabb nappalit, ami estébe is nyulhat.
Vasárnap délután pedig egy hosszabb nappalit, ami estébe is nyulhat.
Írta 2003. szeptember 24. - 18:43
NemesP számát meg tudná vki adni?? A régi nem mûxik.... :
Vagy csak ha találkoztok vele, mondjátok már meg lécci, hogy nagyon szükségem lenne arra a flaska löttyre!! (remélem tudja, hogy mirõl van szó)
Köszi!!
Írta 2003. szeptember 24. - 14:06
Írta 2003. szeptember 24. - 14:04
hát én holnap sajna 8-tól 20ig egyetemen döglõdök
de nekem jó a péntek du. és a szombat is vasárnaptól függetlenül !!! ja este is ráérek
üdv
Én ma és holnap is ugyanebben az idõrendben robotolok a suliban ;D. Lehet, hogy direkt basztak ki így velünk, hogy ne tudjunk kerózni? ??? ;D

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére